Bat 20 -31 ağustos arasi olup gebelik düşünenler gelin birlikte bekleyelimmmmm

hic birsey olmaz gelecekse guzel haber beklemeye değer bjr kac gun daha bekliyoruz ve qy sonu eylul grubunu acacagim canimm insallah senin gerek kalmaz
Sıkışık uyandım bu gece rüyamda da test yapıyordum kabak gibi pozitifti etkilendim ve buna dayanarak bu saatte test yaptım ince kıl gibi pembe çizgi çıktı baksana foto ile oynadım Malesef kamera sağolsun bizim gördüğümüzü görmediği için hahahahinşallah rüyam gerçek olur

Eklentiler

• IMG_5793.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 100
olsun sende bu sirada dogal takviyeler kullanirsin bi rutin kontrol yaparsin bedenini dinlersin stresini azaltirsin sabrin sonu selamet
Evet canım bu sıralar biraz daha kendime odaklanmak istiyorum. Pcos olduğu için zaten zor hamile kalmak, biraz değerlerimi yükseltip hormon kan değerlerimi falan düzene sokmak istiyorum. Ayrıca tam olarak da yumurtlama tarihini bilmiyorum açıkçası. Onun için birkaç ay Ovulasyon testi yapıp yumurtlama tarihlerimi takip etmek istiyorum. Umarım sizde bu ay vardır birimiz mutlu olur

Çizgi görüyorum canım ben regline kaç gün kaldı ki

İnşallah vardır canım belirtin varmı nasıl gidiyor bi de markası ne bu testin
Test prodoctor. Öncesinde Awox yapmıştım hayalet çizgiydi oda zor gözüküyordu.bir gün sonra böyle çıktı. Ara ara kasık bel ağrım var göğüslerim şiş bide sık idrara çıkıyorum

yaa cok hafif siliklik gordum bence insallahhh tutunmuşturr bebiş

ben 3 gun once regl oldum maaleseff bir iki gun cok üzüldüm agladim ama toparlandim simdi bir sonraki aya odaklanaacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…