amin canim aminnn insallah vardir ve bu aydan alirsin guzel haberiAllahım hepimizin sesini duysun
hic birsey olmaz gelecekse guzel haber beklemeye değerçok iyi olur
Benim şimdilik 22 Eylül olarak gösteriyor. O daha da sarkar gibi. Döngülerim çok uzun :/
Valla bende ayni belirti takip etcem diye nasil adet oldumu unuttum saka gibiBende de aynı durum, şeffaf gibi kokusuz. Sürekli kontrol ediyorum kan mı diye.
Normalde ama böyle mi oluyordu hiç hatırlamıyorum.
Sıkışık uyandım bu gece rüyamda da test yapıyordum kabak gibi pozitifti etkilendim ve buna dayanarak bu saatte test yaptım ince kıl gibi pembe çizgi çıktı baksana foto ile oynadım Malesef kamera sağolsun bizim gördüğümüzü görmediği için hahahahhic birsey olmaz gelecekse guzel haber beklemeye değerbjr kac gun daha bekliyoruz ve qy sonu eylul grubunu acacagim canimm insallah senin gerek kalmaz
Evet canım bu sıralar biraz daha kendime odaklanmak istiyorum. Pcos olduğu için zaten zor hamile kalmak, biraz değerlerimi yükseltip hormon kan değerlerimi falan düzene sokmak istiyorum. Ayrıca tam olarak da yumurtlama tarihini bilmiyorum açıkçası. Onun için birkaç ay Ovulasyon testi yapıp yumurtlama tarihlerimi takip etmek istiyorum. Umarım sizde bu ay vardır birimiz mutlu olurolsun sende bu sirada dogal takviyeler kullanirsin bi rutin kontrol yaparsin bedenini dinlersin stresini azaltirsin sabrin sonu selamet
Çizgi görüyorum canım ben regline kaç gün kaldı kiSıkışık uyandım bu gece rüyamda da test yapıyordum kabak gibi pozitifti etkilendim ve buna dayanarak bu saatte test yaptım ince kıl gibi pembe çizgi çıktı baksana foto ile oynadım Malesef kamera sağolsun bizim gördüğümüzü görmediği için hahahahinşallah rüyam gerçek olur
4 gün kaldı bebeğim orijinalde de böyle. 2 gün sonra tekrarlayım tekrar diyorum kıl gibi pembe bi çizgi çıktı 10 dakika içerisindeÇizgi görüyorum canım ben regline kaç gün kaldı ki
İnşallah vardır canım belirtin varmı nasıl gidiyor bi de markası ne bu testin4 gün kaldı bebeğim orijinalde de böyle. 2 gün sonra tekrarlayım tekrar diyorum kıl gibi pembe bi çizgi çıktı 10 dakika içerisinde
Reglime 3, 4 gün falan var. Böyle gitgide belirginleşiyor gibi silik çizgi. Yarın kan verebilirimAy çok güzel canım gayet ben burdayım diyor
Test prodoctor. Öncesinde Awox yapmıştım hayalet çizgiydi oda zor gözüküyordu.bir gün sonra böyle çıktı. Ara ara kasık bel ağrım var göğüslerim şiş bide sık idrara çıkıyorumİnşallah vardır canım belirtin varmı nasıl gidiyor bi de markası ne bu testin
Baya net çıkmış canım. Regl günlerimiz aynı güzel haberler alırız inşallahReglime 3, 4 gün falan var. Böyle gitgide belirginleşiyor gibi silik çizgi. Yarın kan verebilirim
yaa cok hafif siliklik gordum bence insallahhh tutunmuşturr bebişSıkışık uyandım bu gece rüyamda da test yapıyordum kabak gibi pozitifti etkilendim ve buna dayanarak bu saatte test yaptım ince kıl gibi pembe çizgi çıktı baksana foto ile oynadım Malesef kamera sağolsun bizim gördüğümüzü görmediği için hahahahinşallah rüyam gerçek olur
ben 3 gun once regl oldum maaleseff bir iki gun cok üzüldüm agladim ama toparlandim simdi bir sonraki aya odaklanaacagimEvet canım bu sıralar biraz daha kendime odaklanmak istiyorum. Pcos olduğu için zaten zor hamile kalmak, biraz değerlerimi yükseltip hormon kan değerlerimi falan düzene sokmak istiyorum. Ayrıca tam olarak da yumurtlama tarihini bilmiyorum açıkçası. Onun için birkaç ay Ovulasyon testi yapıp yumurtlama tarihlerimi takip etmek istiyorum. Umarım sizde bu ay vardır birimiz mutlu olur
ayy evet baya git gide belirginlesmmiss haber ver mutlakaReglime 3, 4 gün falan var. Böyle gitgide belirginleşiyor gibi silik çizgi. Yarın kan verebilirim
İnşallah kuzummm çok bekledim inşallah benimlediryaa cok hafif siliklik gordum bence insallahhh tutunmuşturr bebiş
Kıyamam ben sana yaaben 3 gun once regl oldum maaleseff bir iki gun cok üzüldüm agladim ama toparlandim simdi bir sonraki aya odaklanaacagim
Gerçekten güzel takip güzel sonuç inşallah kanda da çıkarReglime 3, 4 gün falan var. Böyle gitgide belirginleşiyor gibi silik çizgi. Yarın kan verebilirim
Evet silik çizgi çıkmış galiba awox inşallah yarın iyice koyulaşırEki Görüntüle 3633780 Regle 4 gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?