Bat 20 -31 ağustos arasi olup gebelik düşünenler gelin birlikte bekleyelimmmmm

Merhaba hanımlar sat 26 temmuz bat 27 agustos ilk 5 dk da çıkan sonuç böyle ilk bir dk da çıkan elimde tuttuğum ay yalancı pozitif olabilir mi heyecan oldum

Eklentiler

• 1000023962.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 33
  • 1000023951.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 33
canim baya net çıkmış baska marka varsa birde onunla test yap yine pozitif cikarsa bi kan ver
Suan eve sığamıyorum gidip tekrar etmem lazim ama gönlüm de bi korkuyor ya yoksa diye ümitlerimin tükendiği tam suramdayim dediğim bir zamandan süreçten geçiyordum. Rabbım hepimizin yardımcısı olsun

Suan eve sığamıyorum gidip tekrar etmem lazim ama gönlüm de bi korkuyor ya yoksa diye ümitlerimin tükendiği tam suramdayim dediğim bir zamandan süreçten geçiyordum. Rabbım hepimizin yardımcısı olsun
yaa canim insallah vardir hic korkma baya net çıkmış çünkü emin olmak icin birde baska markayla dene umarim guzel sonuclar alirsin

Merhaba hanımlar sat 26 temmuz bat 27 agustos ilk 5 dk da çıkan sonuç böyle ilk bir dk da çıkan elimde tuttuğum ay yalancı pozitif olabilir mi heyecan oldum
Ay ne kadar net maşallah bu kadar net olup yalancı olan bir de awox ki silik değil bence bu silik awox yine yanıltmış ama çok silik olunca oldu başkalarının bence

Ay ne kadar net maşallah bu kadar net olup yalancı olan bir de awox ki silik değil bence bu silik awox yine yanıltmış ama çok silik olunca oldu başkalarının bence
inşallah vardır. şuan çalısıyorum öğleden sonra test alıp yarın tekrarlayacağım ilk idrar ile. Rabbim kimsenin kucagını boş koymasın. Eşim artık yolda gördüğü cocukları sever oldu. Evimin önü park parka bakıp dalıyor üzülüyordu. Şimdi emin olamadığım için eşime bişi de demedim. Bakalım tekrarlayayım emin olayım eşime de haber verecegim anı sabırsızlıkla bekliyorum. Allahım tüm annelere nasip etsin.

Amin canım benim aminnn inşallah herkes beklediğine kavuşur umut ettiğini bulur. Eşiniz için de sizin için de çok güzel sonuçlar çıkar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…