Geçen ay da silik çıkmıştı pek güvenemiyorum ya canımEvet silik çizgi çıkmış galiba awox inşallah yarın iyice koyulaşır
canim baya net çıkmış baska marka varsa birde onunla test yap yine pozitif cikarsa bi kan verMerhaba hanımlar sat 26 temmuz bat 27 agustos ilk 5 dk da çıkan sonuç böyle ilk bir dk da çıkan elimde tuttuğum ay yalancı pozitif olabilir mi heyecan oldum
Suan eve sığamıyorum gidip tekrar etmem lazim ama gönlüm de bi korkuyor ya yoksa diye ümitlerimin tükendiği tam suramdayim dediğim bir zamandan süreçten geçiyordum. Rabbım hepimizin yardımcısı olsuncanim baya net çıkmış baska marka varsa birde onunla test yap yine pozitif cikarsa bi kan ver
yaa canim insallah vardir hic korkma baya net çıkmış çünkü emin olmak icin birde baska markayla dene umarim guzel sonuclar alirsinSuan eve sığamıyorum gidip tekrar etmem lazim ama gönlüm de bi korkuyor ya yoksa diye ümitlerimin tükendiği tam suramdayim dediğim bir zamandan süreçten geçiyordum. Rabbım hepimizin yardımcısı olsun
Amin amin cok ihtiyacım var... yüreğime şifa olacak bu haberleryaa canim insallah vardir hic korkma baya net çıkmış çünkü emin olmak icin birde baska markayla dene umarim guzel sonuclar alirsin
guzel haberlerini bekliyoruzzzzAmin amin cok ihtiyacım var... yüreğime şifa olacak bu haberler
Ben de bekliyorum regli. Bu sabah bi umutla test yaptım yine negatif.Bende elendim kizlar bugun malesef
İnşallah müjdeli haberi en kısa zamanda alırsınızMerhaba hanımlar sat 26 temmuz bat 27 agustos ilk 5 dk da çıkan sonuç böyle ilk bir dk da çıkan elimde tuttuğum ay yalancı pozitif olabilir mi heyecan oldum
Ama yarın bir tık koyulaşırsa tamamdır bu iş
Ay ne kadar net maşallah bu kadar net olup yalancı olan bir de awox ki silik değil bence buMerhaba hanımlar sat 26 temmuz bat 27 agustos ilk 5 dk da çıkan sonuç böyle ilk bir dk da çıkan elimde tuttuğum ay yalancı pozitif olabilir mi heyecan oldum
Bir de yumurtlama sizin ne zamandı kaçıncı gün yaptınızMerhaba hanımlar sat 26 temmuz bat 27 agustos ilk 5 dk da çıkan sonuç böyle ilk bir dk da çıkan elimde tuttuğum ay yalancı pozitif olabilir mi heyecan oldum
inşallah vardır. şuan çalısıyorum öğleden sonra test alıp yarın tekrarlayacağım ilk idrar ile. Rabbim kimsenin kucagını boş koymasın. Eşim artık yolda gördüğü cocukları sever oldu. Evimin önü park parka bakıp dalıyor üzülüyordu. Şimdi emin olamadığım için eşime bişi de demedim. Bakalım tekrarlayayım emin olayım eşime de haber verecegim anı sabırsızlıkla bekliyorum. Allahım tüm annelere nasip etsin.Ay ne kadar net maşallah bu kadar net olup yalancı olan bir de awox ki silik değil bence busilik awox yine yanıltmış ama çok silik olunca oldu başkalarının bence
Amin canım benim aminnn inşallah herkes beklediğine kavuşur umut ettiğini bulur. Eşiniz için de sizin için de çok güzel sonuçlar çıkar inşallahinşallah vardır. şuan çalısıyorum öğleden sonra test alıp yarın tekrarlayacağım ilk idrar ile. Rabbim kimsenin kucagını boş koymasın. Eşim artık yolda gördüğü cocukları sever oldu. Evimin önü park parka bakıp dalıyor üzülüyordu. Şimdi emin olamadığım için eşime bişi de demedim. Bakalım tekrarlayayım emin olayım eşime de haber verecegim anı sabırsızlıkla bekliyorum. Allahım tüm annelere nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?