Ben bu ay ovulasyon testi yapmıştım artı med onuda ataBir de yumurtlama sizin ne zamandı kaçıncı gün yaptınız
Ben yaptığım ovulasyon testini de atayım 14 agustos pikti.Bir de yumurtlama sizin ne zamandı kaçıncı gün yaptınız
Ay benim de 13 ağustos pik 14 çatlamaBen bu ay ovulasyon testi yapmıştım artı med onuda ata
Ben yaptığım ovulasyon testini de atayım 14 agustos pikti.
aynıymısız test yaptınız mı ? ben aslında test yapmayacaktım. Rüya gördüm ve kalktım yaptım. yapınca o kaset renklenmeye başlıyor ya tam o andan itibaren hemen belirdi çizgi. inanamadım önce. Daha once cok erken test yaptım hiç hayalet çizgi kuruma çizgisi bile görmedim.Ay benim de 13 ağustos pik 14 çatlama
Dün yaptım 7. Gün çatlama üzerinden bembeyazdıaynıymısız test yaptınız mı ? ben aslında test yapmayacaktım. Rüya gördüm ve kalktım yaptım. yapınca o kaset renklenmeye başlıyor ya tam o andan itibaren hemen belirdi çizgi. inanamadım önce. Daha once cok erken test yaptım hiç hayalet çizgi kuruma çizgisi bile görmedim.
Evet innovita ovulasyon testi içinden çıkanlarİnnovita diye marka mı sizin test
Yok gibi hissediyorum bakalım hayırlısı canım inşallah vardırAma yarın bir tık koyulaşırsa tamamdır bu iş
Bu sizin için çok güzel benim sadece bir çizgi başka hiçbir şey çıkmadı inşallah vardır canımaynıymısız test yaptınız mı ? ben aslında test yapmayacaktım. Rüya gördüm ve kalktım yaptım. yapınca o kaset renklenmeye başlıyor ya tam o andan itibaren hemen belirdi çizgi. inanamadım önce. Daha once cok erken test yaptım hiç hayalet çizgi kuruma çizgisi bile görmedim.
Hangi test bu canım yaptıklarınReglime 3, 4 gün falan var. Böyle gitgide belirginleşiyor gibi silik çizgi. Yarın kan verebilirim
bende artı med kullandım ovulasyondaDün yaptım 7. Gün çatlama üzerinden bembeyazdı
O testin yorumları çok güzel ve o da hassas test ki onda da çıkmıyor kuruma çizgisi geçen ay kullandım bu testi sıfır sadece tek çizgi inşallah gebelik vardırEvet innovita ovulasyon testi içinden çıkanlar
hiç belirtim yok ama ara ara sağ kasıkta ağrı oluyor. Daha önce ölü doğum yaptım sezeryn ile onun dikiş ucları arada batıyor ağrıyor o mu yoksa yerleşme için mi öyle bilemiyorum. Bi belirtim yok şuan için. İlk gebeliğimde de belirti olmamıştı.Bu sizin için çok güzel benim sadece bir çizgi başka hiçbir şey çıkmadı inşallah vardır canımbir de belirti var mı ya da öncesinde bir şey ? Benim iki gün önce feci kasık ağrım oldu uykumdan uyandırdı neden anlayamadım
Artımedin ovulasyon testi güzelmiş çok iyi algılıyormuş innovita kullandım bakalım inşallah tutmuştur ilk başta sizinki sonra benimkibende artı med kullandım ovulasyonda
İnşallah ya burdaki herkese nasip olsun bana da nasip olsun yaO testin yorumları çok güzel ve o da hassas test ki onda da çıkmıyor kuruma çizgisi geçen ay kullandım bu testi sıfır sadece tek çizgi inşallah gebelik vardır
Artımedin ovulasyon testi güzelmiş çok iyi algılıyormuş innovita kullandım bakalım inşallah tutmuştur ilk başta sizinki sonra benimki
Ya yerim sizi inşallah hepimize en kısa sürede nasip olur yacok hafif bi siliklik var gibi ama goz yanilmasi da olabilir emin olamadim canim ben diger arkadaslar da bi baksin insallah vardirr cizgi araya araya kör olucaz artik
amin canim guzel haberlerini bekliyoruzYa yerim sizi inşallah hepimize en kısa sürede nasip olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?