aminn canim insallah hayirli haberlerini bu ay alirsin umarimBen de katılıyorum aranıza kızlar bat 31 ağustos-1 eylülRabbim nasip etsin hepimize hayırlısıylaa
Aminn hepimiz güzel haberlerle gelelim inşAllahaminn canim insallah hayirli haberlerini bu ay alirsin umarim
Sizce bu çatlak mıdır gebelik çizgisi midir 5 günlük gecikmem var
Predictor earlyHangi test bu canım yaptıkların
Benim soruma da bakabilir misinizPredictor early
ben onumuzdeki aya kaldim umarim onumuzdeki ay bende verebilirim guzel haberlerAminn hepimiz güzel haberlerle gelelim inşAllah
ben anlayamadim ama insallah gebeliktir canim test yaptin miSizce bu çatlak mıdır gebelik çizgisi midir 5 günlük gecikmem var
Canım üzme kendini her şeyde vardır bir hayır denemeye devam umarım önümüzdeki ay müjdeli haberi alırsınnben 3 gun once regl oldum maaleseff bir iki gun cok üzüldüm agladim ama toparlandim simdi bir sonraki aya odaklanaacagim
Bugün ipliksi kahve akıntı geldi peçeteye silince hamile olsam gelmezdi değil mi. Regl olmadan önce de gelirdi ama ağrılı olurdu şu an hiç ağrım yok. Hamile olup bu şekilde akıntısı gelen var mıdır acabainsallah canim
Niyeee
Kimyasalmış bebeklerim. Tutunamamış. Ama doktora sorarsan 6 zaten gebelik değil dedi. Hala regl olmadım. Süreç nasıl ilerleyecek bilmiyorumya senin beta 6.88 cikmamis miydi(
Bence sizin test pre değil pro çünkü kapak rengi turuncu olması lazımPredictor early
Predictor earyl markanın pembik oliii shshshshshBence sizin test pre değil pro çünkü kapak rengi turuncu olması lazım
bende yalancı pozitifren kortugum için sevinemedim de çok heyecan korku bekledim. Eczaneden bir test daha aldım geldim Predictor Early aldım yarın sabah yazarım. Bu arada bir çok test kullandım hiç yalancı pozitife denk gelmemiştim.Geçen ay bende o testten silik gördüm hatta baya belirgin di testi silik görünce akşamına hemen kan verdim negatif ertesi sabahına regl oldum zaten regl gelmek için böyle bizi ümitlendirip ne zaman negatifi görsek o zaman geliyor aklımızla oynuyoruz valla yine de beklenen regleden sonra yapmak en mantıklısı
Allah'ım herkese yardım etsin inşallahKimyasalmış bebeklerim. Tutunamamış. Ama doktora sorarsan 6 zaten gebelik değil dedi. Hala regl olmadım. Süreç nasıl ilerleyecek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?