Nasıl yani betan artmadı mıKimyasalmış bebeklerim. Tutunamamış. Ama doktora sorarsan 6 zaten gebelik değil dedi. Hala regl olmadım. Süreç nasıl ilerleyecek bilmiyorum
Prodoctor yalancı pozitif mi çıkarıyorBirisi geçen aylarda yaptığım prodoctor pembe Kapaklı diğeri turuncu predictor
Evet hemde çok net yalancıProdoctor yalancı pozitif mi çıkarıyor
Canım çok silik çizgi gördüm inşallah vardır ya yarın tekrar yapacaksın değil mi
Oha ya bide iyi diyorlar bende yaptım dün ince çizgi çıktı. Ama iki gün öncede Awox işe yapmıştım ondada hafif vardı prodoctor da daha iyi ince çizgi çıktı gün geçtiği içindir diye düşünmüştümEvet hemde çok net yalancı
Canım bidaha kan verdinmi ne yaptin son durum ne kuzumUygulamada 6 ağustos görünüyordu yumurtlama. 19unda bugün yani öğrendim çiçeğim
insallah bakalim her ay yeni bir umutCanım üzme kendini her şeyde vardır bir hayır denemeye devam umarım önümüzdeki ay müjdeli haberi alırsınn
hic bilmiyorum canim regl de olabilir yerlesme de olabilirBugün ipliksi kahve akıntı geldi peçeteye silince hamile olsam gelmezdi değil mi. Regl olmadan önce de gelirdi ama ağrılı olurdu şu an hiç ağrım yok. Hamile olup bu şekilde akıntısı gelen var mıdır acaba
hayırlısı olsun canim insallah bir sonraki ay guzel haber alırız hepimizKimyasalmış bebeklerim. Tutunamamış. Ama doktora sorarsan 6 zaten gebelik değil dedi. Hala regl olmadım. Süreç nasıl ilerleyecek bilmiyorum
Canım pro iyi değil zaten pre iyi ikisi farklı testOha ya bide iyi diyorlar bende yaptım dün ince çizgi çıktı. Ama iki gün öncede Awox işe yapmıştım ondada hafif vardı prodoctor da daha iyi ince çizgi çıktı gün geçtiği içindir diye düşünmüştüm
Sabah ilk işim tekrar yapmak artık çıkarsa vardır yoksa artık bilemiyorum awox son testim kaldı yarın Regle 3 gün kalıyor aşırı şekilde sağ kasık ağrım varCanım çok silik çizgi gördüm inşallah vardır ya yarın tekrar yapacaksın değil mi
İnşallah vardır canımSabah ilk işim tekrar yapmak artık çıkarsa vardır yoksa artık bilemiyorum awox son testim kaldı yarın Regle 3 gün kalıyor aşırı şekilde sağ kasık ağrım var
Prodoctor yorumlarınada baktım ben ay ne bileyim dur bakalım belli olur zaten bir kaç güneCanım pro iyi değil zaten pre iyi ikisi farklı test
Tamam canım inşallahProdoctor yorumlarınada baktım ben ay ne bileyim dur bakalım belli olur zaten bir kaç güne
Aynı gün Regl tarihlerimiz umarım güzel haberler veririz sen ne zaman yapacaksın canımProdoctor yorumlarınada baktım ben ay ne bileyim dur bakalım belli olur zaten bir kaç güne
İnşallah canımAynı gün Regl tarihlerimiz umarım güzel haberler veririz sen ne zaman yapacaksın canım
Sabah deneyeceğim artık oldu oldu olmadı yapacak bir şey yok bende şaşı oldumİnşallah canımpazartesi yapıcam tekrar canım bende varsa net görürüm diye düşünüyorum artık silik görmekten gözlerim şaşı olacak yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?