Hangi testti acaba yalancı pozitif verenElendim ben de silik pozitif görmüştüm ama bilemedimdiğer aya bebiş bekleyen hepimize nasip etsin Allah inşallah
Benim yaptığım test buBence sizin test pre değil pro çünkü kapak rengi turuncu olması lazım
Aynen şöyle net çıkmıyorya oda sinirimi bozuyor hırs yaptım bekliycemSabah deneyeceğim artık oldu oldu olmadı yapacak bir şey yok bende şaşı oldum
Hemen beş dk içinde okudum testibende yalancı pozitifren kortugum için sevinemedim de çok heyecan korku bekledim. Eczaneden bir test daha aldım geldim Predictor Early aldım yarın sabah yazarım. Bu arada bir çok test kullandım hiç yalancı pozitife denk gelmemiştim.
Peki testi yapınca kaçıncı dk da çizgiyi görmüştünüz?
İnnovita marka, ovulasyon testinin içinden çıkanHangi testti acaba yalancı pozitif veren
Paylaşırsan fotoğrafı siyah beyaz yap öyle baksaydın keşkeBugün regle 3 gün kaldı predictor yaptım az önce negatif geldi erken mi davrandım acaba
Yok inanki incecik bi çizgi bile yok tertemiz negatif bekliyo hala öyle olmasına rağmen durum buPaylaşırsan fotoğrafı siyah beyaz yap öyle baksaydın keşke
Paylaşırsan fotoğrafı siyah beyaz yap öyle baksaydın keşke
Bende görmedim canım bu alttaki benim predictor 4 gün kala dün yaptım ince belli belirsiz çizgi var gibi gördüm ben o yüzden sen daha iyi görürsün diye düşündüm
Sende var gibi ama bu testlerin hiç birine güvenmiyorum ben artıkBende görmedim canım bu alttaki benim predictor 4 gün kala dün yaptım ince belli belirsiz çizgi var gibi gördüm ben o yüzden sen daha iyi görürsün diye düşündüm
Benimde üç gün var elenmiş miyizdir öyle mi diyosun bence regli beklemekte fayda varBen elendim kızlar Regle 3 gün var predictor yaptım çıkmadı sanırım regl olacağım
Bazılarında gününden 10 gün geçtikten sonra posizitf gösteriyor öyle düşünelim benceBenimde üç gün var elenmiş miyizdir öyle mi diyosun bence regli beklemekte fayda var
Walla canım ağrım başladı olacağım büyük ihtimalle ben kabullendim malesefBenimde üç gün var elenmiş miyizdir öyle mi diyosun bence regli beklemekte fayda var
Olsun canım hayırlısı olsun inşallah bi dahaki ay olur nasipse kısmetseWalla canım ağrım başladı olacağım büyük ihtimalle ben kabullendim malesef
Bence bi iki gün daha bekleyebilirsen bejle sonra erken olanlardan yap derim ben ya da git direk kan ver ya en garantisi bu testlerde negatif verebiliyorKızlar ben hala regl olmadım. Uygulama batı önce 21 gösterdi, sonra 22. Olmadıkça ileri tarihe atıyormuş meğerse, onu unutmuştum :) Şu an 24 işaretli.
Kasık batmaları yerini regl sancısına bıraktı. Son üç gündür her an regl olacakmışım gibi. Devamlı tuvalete kontrole gidiyorum. Normalde ben regl sancısını reglin 3. Günü yaşardım.
Bi de dün beyaz süt gibi bi akıntı oldu. Önceki günler şeffaftı. Testi yarın sabah yapıyım diyorum. 21inde yaptığım negatif gösterdi. Erken hamilelik testi mi yapmalıyım bu durumda?
İlk gebeliğimde kasık ağrısıydı belirtim umarım vardır ve bize de dua edersinSabah ilk işim tekrar yapmak artık çıkarsa vardır yoksa artık bilemiyorum awox son testim kaldı yarın Regle 3 gün kalıyor aşırı şekilde sağ kasık ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?