Bat 20 -31 ağustos arasi olup gebelik düşünenler gelin birlikte bekleyelimmmmm

Hemen beş dk içinde okudum testi

Kızlar ben hala regl olmadım. Uygulama batı önce 21 gösterdi, sonra 22. Olmadıkça ileri tarihe atıyormuş meğerse, onu unutmuştum :) Şu an 24 işaretli.

Kasık batmaları yerini regl sancısına bıraktı. Son üç gündür her an regl olacakmışım gibi. Devamlı tuvalete kontrole gidiyorum. Normalde ben regl sancısını reglin 3. Günü yaşardım.

Bi de dün beyaz süt gibi bi akıntı oldu. Önceki günler şeffaftı. Testi yarın sabah yapıyım diyorum. 21inde yaptığım negatif gösterdi. Erken hamilelik testi mi yapmalıyım bu durumda?

Ben elendim kızlar Regle 3 gün var predictor yaptım çıkmadı sanırım regl olacağım

Eklentiler

• IMG_2188.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_2187.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 28
Bence bi iki gün daha bekleyebilirsen bejle sonra erken olanlardan yap derim ben ya da git direk kan ver ya en garantisi bu testlerde negatif verebiliyor

Sabah ilk işim tekrar yapmak artık çıkarsa vardır yoksa artık bilemiyorum awox son testim kaldı yarın Regle 3 gün kalıyor aşırı şekilde sağ kasık ağrım var
İlk gebeliğimde kasık ağrısıydı belirtim umarım vardır ve bize de dua edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…