Umarım ama sanırım lekelenme oluyor geçen ay da böyle olmuştu sonra ertesi günü regl olmuştumİlk gebeliğimde kasık ağrısıydı belirtim umarım vardır ve bize de dua edersin
Hayırlısı olsun ben de regl bekliyorum yüksek ihtimalle yarın olurUmarım ama sanırım lekelenme oluyor geçen ay da böyle olmuştu sonra ertesi günü regl olmuştum
Bence bi iki gün daha bekleyebilirsen bejle sonra erken olanlardan yap derim ben ya da git direk kan ver ya en garantisi bu testlerde negatif verebiliyor
Hayırlısı artık canımHayırlısı olsun ben de regl bekliyorum yüksek ihtimalle yarın olur
Valla işte yapıp negatifi görmek çok kötü bi his oluyor ya ondan diyorum aslında canım benim inşallah gönlüne göre olsunYurt dışında yaşıyorum, maalesef doktor randevusunu kolay kolay alamıyorum
Bekliyim madem ben biraz daha. Tuhaf bi ay yaşıyorum.
Evet ya çok iyi olur yazarsanızBelirtileriz kaçıncı günde başladı pozitif görenler yazabilir mi
Yemin ederim hem eczane hem de Trendyol zengin oldu sayem deEvet öyle gerçekten. Sürekli test almaktan ekonomik olarak da sarsılıyorum artık
Az önce Rossmann’da kan testi kiti görüp aldım. Daha önce aranızda evde hamilelik kan testi yapan oldu mu?
Canım benim de adet günüm dündü bugün kanamam ilk peçeteye biraz Pembe geldi. Şuan gün boyu hiç gelmedi sadece peçeteye kahverengi az az geliyor. Ben çatlatma iğnesi yaptımKızlar selammbugün normalde regl günüm ama hiç agrım yok denecek kadar çok az bir kasık ağrısı yaşadım. Tuvalete test yapmaya gittiğimde cok az seffaf akinti ile birlikte kan geldi. Peçeteyle bir daha sildim bu sefer kahverengi bir leke geldi. Testimde silik cikti. Fotograf olarakta ekledim zaten. Reglim cok duzenlidir 28 gunde bir gelir ne erken ne gec ama bugun o azcik kanamadan sonra daha da gelmedi. Kasiga vuran sizlamalar bacagimada vurdu tabi. 4-5 aydir korunmuyoruz ve ilk defa basima boyle birsey geldi ve kafam karisti. Boyle birsey yasayip hamile oldugunu ogrenen var mi aranizda? Hamile olabilir miyim sizce?
Ama adet mi yerleşme kanaması mı bilmiyorum öylece bekliyorum artacak mı diyeCanım benim de adet günüm dündü bugün kanamam ilk peçeteye biraz Pembe geldi. Şuan gün boyu hiç gelmedi sadece peçeteye kahverengi az az geliyor. Ben çatlatma iğnesi yaptım
Biz yumurtlamayı takip edip üç gün üst üste değerlendirmemize rağmen tutturamıyoruz siz takip etmeden tek geceden gebe kalmayı bekliyorsunuzKızlar benim Sat 01 Ağustos bat 29-30 Ağustos yumurtlama hesabı yapmadan sadece 17 si değerlendirdik adete 6 gün var adet olacak hisle akıntı geldi ama olmadım awx marka erken gebelik yaptım negatif, belirtim bir haftadır hafif kasık ağrım hamile olma ihtimalim varmı sizce başka belirti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?