Bat 20 -31 ağustos arasi olup gebelik düşünenler gelin birlikte bekleyelimmmmm

Sabah testi negatifti yine kahverengi çizgi bir leke gelmiş regl belirtisi yok ama akıntım beyaz sulu yoğun ama bişey de hissetmiyorum gebeymişim gibi gelmiyo hiç

Evet öyle gerçekten. Sürekli test almaktan ekonomik olarak da sarsılıyorum artık

Az önce Rossmann’da kan testi kiti görüp aldım. Daha önce aranızda evde hamilelik kan testi yapan oldu mu?

Kızlar selamm bugün normalde regl günüm ama hiç agrım yok denecek kadar çok az bir kasık ağrısı yaşadım. Tuvalete test yapmaya gittiğimde cok az seffaf akinti ile birlikte kan geldi. Peçeteyle bir daha sildim bu sefer kahverengi bir leke geldi. Testimde silik cikti. Fotograf olarakta ekledim zaten. Reglim cok duzenlidir 28 gunde bir gelir ne erken ne gec ama bugun o azcik kanamadan sonra daha da gelmedi. Kasiga vuran sizlamalar bacagimada vurdu tabi. 4-5 aydir korunmuyoruz ve ilk defa basima boyle birsey geldi ve kafam karisti. Boyle birsey yasayip hamile oldugunu ogrenen var mi aranizda? Hamile olabilir miyim sizce?

Eklentiler

• IMG_4894.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_4893.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar reglime 2,3 gün var. Üstteki kaset test lh testi alttaki hcg testi. Sizce pozitif mi? Ne zaman kan vereyim

Eklentiler

• IMG_3819.webp
    112,5 KB · Görüntüleme: 74
Canım benim de adet günüm dündü bugün kanamam ilk peçeteye biraz Pembe geldi. Şuan gün boyu hiç gelmedi sadece peçeteye kahverengi az az geliyor. Ben çatlatma iğnesi yaptım

Kızlar benim de döngüde sekizinci gündeyim daha doğrusu sekizinci güne gireceğim göğüs sol göğsümde bir batma ısı var onun dışında hiçbir belirti yok yani

Kızlar benim Sat 01 Ağustos bat 29-30 Ağustos yumurtlama hesabı yapmadan sadece 17 si değerlendirdik adete 6 gün var adet olacak hisle akıntı geldi ama olmadım awx marka erken gebelik yaptım negatif, belirtim bir haftadır hafif kasık ağrım hamile olma ihtimalim varmı sizce başka belirti yok

Biz yumurtlamayı takip edip üç gün üst üste değerlendirmemize rağmen tutturamıyoruz siz takip etmeden tek geceden gebe kalmayı bekliyorsunuz

Bnmde regl 21agustostu ama gelen giden yok test yaptım çok silik çizgi vardı ama kan verdim negatif acaba beklemelimiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…