Bende de hafif acık kahve leke geldi adet mi acaba bilemedimAma adet mi yerleşme kanaması mı bilmiyorum öylece bekliyorum artacak mı diye
Adet günün geçti ise yada vakti ise bekle canım inşallah yerleşmedirBende de hafif acık kahve leke geldi adet mi acaba bilemedim
İki hamileliğimde ilk denememde oldu o yüzdenBiz yumurtlamayı takip edip üç gün üst üste değerlendirmemize rağmen tutturamıyoruz siz takip etmeden tek geceden gebe kalmayı bekliyorsunuz
Aynı şanstan bende istiyorum o zamanİki hamileliğimde ilk denememde oldu o yüzden
İnşallah rabbim sana nasip etsin en kısa zamandaAynı şanstan bende istiyorum o zamaninşallah olmuştur ama umarım mutlu haberlerle gelirsin
Aynı şanstan bende istiyorum o zamaninşallah olmuştur ama umarım mutlu haberlerle gelirs
Aminnn hepimizeeeeİnşallah rabbim sana nasip etsin en kısa zamanda
Canım 3 günüm kaldı benim de bilmiyorum kiAdet günün geçti ise yada vakti ise bekle canım inşallah yerleşmedir
Kızlar reglime 2,3 gün var. Üstteki kaset test lh testi alttaki hcg testi. Sizce pozitif mi? Ne zaman kan vereyim
askim 7 dpo cok erken dahaaaa sabirrrrrKızlar benim dpo7 bugün tık yok yaaas
oyle bisey de mi varmisssEvet öyle gerçekten. Sürekli test almaktan ekonomik olarak da sarsılıyorum artık
Az önce Rossmann’da kan testi kiti görüp aldım. Daha önce aranızda evde hamilelik kan testi yapan oldu mu?
Kızlar selammbugün normalde regl günüm ama hiç agrım yok denecek kadar çok az bir kasık ağrısı yaşadım. Tuvalete test yapmaya gittiğimde cok az seffaf akinti ile birlikte kan geldi. Peçeteyle bir daha sildim bu sefer kahverengi bir leke geldi. Testimde silik cikti. Fotograf olarakta ekledim zaten. Reglim cok duzenlidir 28 gunde bir gelir ne erken ne gec ama bugun o azcik kanamadan sonra daha da gelmedi. Kasiga vuran sizlamalar bacagimada vurdu tabi. 4-5 aydir korunmuyoruz ve ilk defa basima boyle birsey geldi ve kafam karisti. Boyle birsey yasayip hamile oldugunu ogrenen var mi aranizda? Hamile olabilir miyim sizce?
bence randevunu al bat gunune, bata 1 kala sabah erkenden test yap koyulasma varsa gidersinnn ertesi günü kan vermeye insallah vardirrKızlar reglime 2,3 gün var. Üstteki kaset test lh testi alttaki hcg testi. Sizce pozitif mi? Ne zaman kan vereyim
yani zor ama imkansiz değil batı bekleyinKızlar benim Sat 01 Ağustos bat 29-30 Ağustos yumurtlama hesabı yapmadan sadece 17 si değerlendirdik adete 6 gün var adet olacak hisle akıntı geldi ama olmadım awx marka erken gebelik yaptım negatif, belirtim bir haftadır hafif kasık ağrım hamile olma ihtimalim varmı sizce başka belirti yok
bence 2 3 gun daha bekle adet olmazsan tekrar verisin gec dollenme vs olabilirBnmde regl 21agustostu ama gelen giden yok test yaptım çok silik çizgi vardı ama kan verdim negatif acaba beklemelimiyim
ay evet yaa biraktilar biziiiiPozitif görenler ortadan kayboldu nedense
dun ve bugun yaptigim testti bunlarayy evett silik gordum bende regline var mi daha gecti mi bat ne zamandi
ya insallah guzel haberler alirsinn canim var gibi görünüyordun ve bugun yaptigim testti bunlarbugun bat gunumdu azcik bi kan geldi adet oldum sandim hala gelen giden yok yerlesme kanamasi kirmizi olmaz diyorlar ama benimde kafam karistii almanyada oldugumdan test almak icin pazartesiyi beklemek zorundayim heryer kapali yarinn
İnşallah ya bu ay bn rahîm filmi de çektirdim adete 7gun kala aşırı sancı oldu kasıklarda acaba o zmn mi yumurtlamaydubence 2 3 gun daha bekle adet olmazsan tekrar verisin gec dollenme vs olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?