rahim filmi basligi vardi bugun biraz okudum sanirim rahim filmi sanci yapiyormus zaten ama ben cektirmedim bilmiyorum cektirenlerin hepsi sanci olsugunu yazmistiİnşallah ya bu ay bn rahîm filmi de çektirdim adete 7gun kala aşırı sancı oldu kasıklarda acaba o zmn mi yumurtlamaydu
Bakalım ya hayırlısı bekleyip göreceğizrahim filmi basligi vardi bugun biraz okudum sanirim rahim filmi sanci yapiyormus zaten ama ben cektirmedim bilmiyorum cektirenlerin hepsi sanci olsugunu yazmisti
Ay benim de 7 gun var. Bat 30 agustos. Belirtin neler? Ya da var mi?kızlar bende doktora gittim bugün 0.100 çktı sonuç negatif solunda 4 tane yumurta var dedi adete 7 gün kaldı
benimde 30 ağustos canım şuan bile midem bulanıyo öyle diyim sana sürekli uykum var ve açım ama doktora gittim muayenede etti hamile değilsin dedi kandada 0.1 çıktı sadece yumurtaların var sol tarafında dediAy benim de 7 gun var. Bat 30 agustos. Belirtin neler? Ya da var mi?
Benim iştahim asiri fazla.. su an bile tikinirken yaziyorum ve karnim sis adet oncesi gibi yandan baya belli. Ve gazim varbenimde 30 ağustos canım şuan bile midem bulanıyo öyle diyim sana sürekli uykum var ve açım ama doktora gittim muayenede etti hamile değilsin dedi kandada 0.1 çıktı sadece yumurtaların var sol tarafında dedi
canım ben bütün belirtileri yaşadım ama kanda çıkmadı inan o kadar şaşırdımkiBenim iştahim asiri fazla.. su an bile tikinirken yaziyorum ve karnim sis adet oncesi gibi yandan baya belli. Ve gazim var
Biraz bekle erken vermissin kan. Yas kac bu aradacanım ben bütün belirtileri yaşadım ama kanda çıkmadı inan o kadar şaşırdımki
Biraz bekle erken vermissin kan. Yas kac bu arada
32 ama muayenede etti asla hiçbirşey yok dediBiraz bekle erken vermissin kan. Yas kac bu arada
Ben de 27 ne kadar yok dese de erken. Anlayamaz su an.32 ama muayenede etti asla hiçbirşey yok dedi
bende çok üzüldüm inan hala midem bulanıyo kanda 0 ultrasonda sıfır ama anlamadıgım adete bi hafta kaldı nasıl 4 tane yumurta varBen de 27 ne kadar yok dese de erken. Anlayamaz su an.
Onu ben de anlaamadm. Catlamamis mi yanibende çok üzüldüm inan hala midem bulanıyo kanda 0 ultrasonda sıfır ama anlamadıgım adete bi hafta kaldı nasıl 4 tane yumurta var
yok çatlamamış yumurtaların hazır burda duruyo dedi dört tane gösterdiOnu ben de anlaamadm. Catlamamis mi yani
Belki catladi yine uretti bu sekilde olan çok. Ya da catlamiyor onu ogrensene doktordan tam olarak catlatma ignesi gerekebiliryok çatlamamış yumurtaların hazır burda duruyo dedi dört tane gösterdi
herşeyin sağlıklı bazen vücut iki kez yumurta üretebilir dedi çnkü adetten bi hafta sonra yumurtlamıştımBelki catladi yine uretti bu sekilde olan çok. Ya da catlamiyor onu ogrensene doktordan tam olarak catlatma ignesi gerekebilir
ovulasyon testi alsam anca salı gelir napsam bilemedim bendeBelki catladi yine uretti bu sekilde olan çok. Ya da catlamiyor onu ogrensene doktordan tam olarak catlatma ignesi gerekebilir
Bence ovulasyon testi alma. Gel ayni gun test yapalim 29 unda test yapalim var misin dayanamam diyorsan 26 si da olur en erken o gun gorunurovulasyon testi alsam anca salı gelir napsam bilemedim bende
tamamm cnm ben varımmBence ovulasyon testi alma. Gel ayni gun test yapalim 29 unda test yapalim var misin dayanamam diyorsan 26 si da olur en erken o gun gorunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?