Bat 20 -31 ağustos arasi olup gebelik düşünenler gelin birlikte bekleyelimmmmm

İnşallah ya bu ay bn rahîm filmi de çektirdim adete 7gun kala aşırı sancı oldu kasıklarda acaba o zmn mi yumurtlamaydu
rahim filmi basligi vardi bugun biraz okudum sanirim rahim filmi sanci yapiyormus zaten ama ben cektirmedim bilmiyorum cektirenlerin hepsi sanci olsugunu yazmisti

Ben yarın sabah test yapacağım fakat hiç cesaretim yok, aylardır negatif görüyorum çok başka bir süreç. En son 2024 mart ayında üç aylık korunma iğnesi olmuştum 2024 eylüle kadar adet olamadım sonra da ocağa kadar düzene girmedi ocaktan sonrasında iki kere on beş gün gecikme yaşadım vs her şey o kadar birbirine girdi ki

kızlar bende doktora gittim bugün 0.100 çktı sonuç negatif solunda 4 tane yumurta var dedi adete 7 gün kaldı

Ay benim de 7 gun var. Bat 30 agustos. Belirtin neler? Ya da var mi?
benimde 30 ağustos canım şuan bile midem bulanıyo öyle diyim sana sürekli uykum var ve açım ama doktora gittim muayenede etti hamile değilsin dedi kandada 0.1 çıktı sadece yumurtaların var sol tarafında dedi

benimde 30 ağustos canım şuan bile midem bulanıyo öyle diyim sana sürekli uykum var ve açım ama doktora gittim muayenede etti hamile değilsin dedi kandada 0.1 çıktı sadece yumurtaların var sol tarafında dedi
Benim iştahim asiri fazla.. su an bile tikinirken yaziyorum ve karnim sis adet oncesi gibi yandan baya belli. Ve gazim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…