Bat 20 -31 ağustos arasi olup gebelik düşünenler gelin birlikte bekleyelimmmmm

aaa

oyle bisey de mi varmisss

bugün gördüm ben de ilk defa. Mini bi kit. İçinde iğne var ve küçük bi kutucuk var. Korona testi gibi :). Parmaktan kanı damlattım kutucuğa 10 dk beklettim. Negatif çıktı. Daha da artık pozitif olmaz diye düşünüyorum. Regl sancım var hala. Soğan kürü yapıyım diyorum. Sökülsün bi rahatlıyım.

yaa nerden aldin mantikliymis hastane derdinden de kurtarirr cok iyiii, bence yine de bekle derim benn

yaa nerden aldin mantikliymis hastane derdinden de kurtarirr cok iyiii, bence yine de bekle derim benn

Almanya’daki Rossmann´dan aldım. Ama internette çok fazla olumsuz yorum okudum, çoğu kişi önermemiş. Fikir çok iyi halbuki. Keşke üreticiler bu konuyu ciddiye alsalar ve ihtiyacımız olan testleri üretseler. Hatalı negatif veya pozitif görmesek artık.

evet ya gercekten fikir cok iyi ben maalesef turkiyedeyim alamiyorum olumsuz coksa bence sogan kürünü buraz daha beklet

rahim filmi basligi vardi bugun biraz okudum sanirim rahim filmi sanci yapiyormus zaten ama ben cektirmedim bilmiyorum cektirenlerin hepsi sanci olsugunu yazmisti
Ben yaptırdım kuzum çıkınca ağrın oluyor biraz regl ağrısından bi tık fazla gerçi benim sol tüpüm tıkalıymış açmışlar anestezili oldum ben. Sonrasında ara ara batmalar oluyor lekelenme falan

rahim filmi basligi vardi bugun biraz okudum sanirim rahim filmi sanci yapiyormus zaten ama ben cektirmedim bilmiyorum cektirenlerin hepsi sanci olsugunu yazmisti
Bende çektirdim canım ilk yaparken acıdı acı eşiyle alakası var 2 saat regl ağrısı gibi sancı olmuştu lekelenme o gün oldu tüplerim açıkmış sonra regl döneminde görmedim hiç lekelenme ara ara

Kızlar bata 3 var. Bugün gece 2:30da uyudum 5:30daki idrarla test ysptım negatifti. Skşamda cok içecek içmiştim. Saatin az olması içecek falan etkiler mi

Kızlar bata 3 var. Bugün gece 2:30da uyudum 5:30daki idrarla test ysptım negatifti. Skşamda cok içecek içmiştim. Saatin az olması içecek falan etkiler mi
Göğsüm çon şiş kahverengi yerinde bile damar var. Kasıkta doluluk bazen çekilme

Bi kaç saat sonra tekrar yapsaydın etki ediyor biraz sıkışık olman baya sıvı almaman gerekli canım

Yumurtlama üstünden kaç gün geçti canım benim çatlama 14 ünde akşam oldu bugün sabah awox negatif. Göğüs ucunda halka da yeşil damar olmuş, yürürken kasık batması hafif bel ağrısı var

Kızlar benim testlerimide yorumlarmısınız rica etsem

Eklentiler

• IMG_1472.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar benimde bat 18 Ağustos'du hala olmadım bat günü ve 20 sinde yaptığım testler negatifti bidaha da yapmadım 5 eylüle kadar da doktora gidemiyorum gecikmeden sonra belirtiler olarak da beyaz akıntı bazen kasık ağrısı göğüs hassasiyeti akşamları özelikle bel ağrısı

20 si baya geçmiş aslında elinizde varsa bir tane daha yapsanız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…