- 10 Ocak 2015
- 91
- 28
- 288
aaa
oyle bisey de mi varmisss
yaa nerden aldin mantikliymis hastane derdinden de kurtarirr cok iyiii, bence yine de bekle derim bennbugün gördüm ben de ilk defa. Mini bi kit. İçinde iğne var ve küçük bi kutucuk var. Korona testi gibi :). Parmaktan kanı damlattım kutucuğa 10 dk beklettim. Negatif çıktı. Daha da artık pozitif olmaz diye düşünüyorum. Regl sancım var hala. Soğan kürü yapıyım diyorum. Sökülsün bi rahatlıyım.
yaa nerden aldin mantikliymis hastane derdinden de kurtarirr cok iyiii, bence yine de bekle derim benn
evet ya gercekten fikir cok iyi ben maalesef turkiyedeyim alamiyorum olumsuz coksa bence sogan kürünü buraz daha bekletAlmanya’daki Rossmann´dan aldım. Ama internette çok fazla olumsuz yorum okudum, çoğu kişi önermemiş. Fikir çok iyi halbuki. Keşke üreticiler bu konuyu ciddiye alsalar ve ihtiyacımız olan testleri üretseler. Hatalı negatif veya pozitif görmesek artık.
insallah rabbim isteyen herkesin kucagini bos birakmasinnn aminnnnya insallah guzel haberler alirsinn canim var gibi görünüyor
aminn insallah caniminsallah rabbim isteyen herkesin kucagini bos birakmasinnn aminnnn
Ben yaptırdım kuzum çıkınca ağrın oluyor biraz regl ağrısından bi tık fazla gerçi benim sol tüpüm tıkalıymış açmışlar anestezili oldum ben. Sonrasında ara ara batmalar oluyor lekelenme falanrahim filmi basligi vardi bugun biraz okudum sanirim rahim filmi sanci yapiyormus zaten ama ben cektirmedim bilmiyorum cektirenlerin hepsi sanci olsugunu yazmisti
Bende çektirdim canım ilk yaparken acıdı acı eşiyle alakası var 2 saat regl ağrısı gibi sancı olmuştu lekelenme o gün oldu tüplerim açıkmış sonra regl döneminde görmedim hiç lekelenme ara ararahim filmi basligi vardi bugun biraz okudum sanirim rahim filmi sanci yapiyormus zaten ama ben cektirmedim bilmiyorum cektirenlerin hepsi sanci olsugunu yazmisti
Göğsüm çon şiş kahverengi yerinde bile damar var. Kasıkta doluluk bazen çekilmeKızlar bata 3 var. Bugün gece 2:30da uyudum 5:30daki idrarla test ysptım negatifti. Skşamda cok içecek içmiştim. Saatin az olması içecek falan etkiler mi
Bi kaç saat sonra tekrar yapsaydın etki ediyor biraz sıkışık olman baya sıvı almaman gerekli canımKızlar bata 3 var. Bugün gece 2:30da uyudum 5:30daki idrarla test ysptım negatifti. Skşamda cok içecek içmiştim. Saatin az olması içecek falan etkiler mi
Ben dpo 10 da test yaptım yani bugün negatifBelirtileri yaklaşan ya da tekrar test yapan var mı kızlar ?
Yumurtlama üstünden kaç gün geçti canım benim çatlama 14 ünde akşam oldu bugün sabah awox negatif. Göğüs ucunda halka da yeşil damar olmuş, yürürken kasık batması hafif bel ağrısı varKızlar bata 3 var. Bugün gece 2:30da uyudum 5:30daki idrarla test ysptım negatifti. Skşamda cok içecek içmiştim. Saatin az olması içecek falan etkiler mi
Canım senin de aynı 13 pik 14 çatlaman olmuşKızlar benim testlerimide yorumlarmısınız rica etsem
20 si baya geçmiş aslında elinizde varsa bir tane daha yapsanız olurKızlar benimde bat 18 Ağustos'du hala olmadım bat günü ve 20 sinde yaptığım testler negatifti bidaha da yapmadım 5 eylüle kadar da doktora gidemiyorum gecikmeden sonra belirtiler olarak da beyaz akıntı bazen kasık ağrısı göğüs hassasiyeti akşamları özelikle bel ağrısı
Regline daha var mı canım benim Regle dün 3 vardı hafif leke geldi bugün sabah yine az leke sökülüyorum herhaldeBen dpo 10 da test yaptım yani bugün negatif
11 ve 14. Günü ilişki oldu ama şimdiden elendim galiba benCanım senin de aynı 13 pik 14 çatlaman olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?