İnşallah yerleşmedir canımRegline daha var mı canım benim Regle dün 3 vardı hafif leke geldi bugün sabah yine az leke sökülüyorum herhalde
Yok yine tutarlı zamanları değerlendirmişsin inşallah tutar11 ve 14. Günü ilişki oldu ama şimdiden elendim galiba ben
İnşallaah ya görücez bakalım da banada 14. Günü gibi geldi pozitif ilk defa kullanıyorum o yüzden afalladım birazYok yine tutarlı zamanları değerlendirmişsin inşallah tutar
İnşallah da pek umudum yok canımİnşallah yerleşmedir canım
Maalesef şu an elimde test yok20 si baya geçmiş aslında elinizde varsa bir tane daha yapsanız olur
Ay evet canım o daha kırmızı haklısınİnşallaah ya görücez bakalım da banada 14. Günü gibi geldi pozitif ilk defa kullanıyorum o yüzden afalladım biraz
Kuruyunca çok değişik oluyor anlayamıyorum chatgpt ye sordum 13 gün yumurtlamaya hazır dedi 14. Güne pozitif dedi arada kaldım üst üste ilişkiye giripte sperm kalitesinin gitmesini istemedim açıkçası gün aşırı daha mantıklı geliyor banaAy evet canım o daha kırmızı haklısın
Aynı belirti benimde 13ünde gösteriyor uygulama daYumurtlama üstünden kaç gün geçti canım benim çatlama 14 ünde akşam oldu bugün sabah awox negatif. Göğüs ucunda halka da yeşil damar olmuş, yürürken kasık batması hafif bel ağrısı var
bende bu ay cektirebilirim ya bakalim randevu almadim.henuz gitmeyi planliyorum eylüldeBen yaptırdım kuzum çıkınca ağrın oluyor biraz regl ağrısından bi tık fazla gerçi benim sol tüpüm tıkalıymış açmışlar anestezili oldum ben. Sonrasında ara ara batmalar oluyor lekelenme falan
Git kuzum iyi olur sol tüpüm tıkalıymış benim mesela hiç aklıma gelmezdibende bu ay cektirebilirim ya bakalim randevu almadim.henuz gitmeyi planliyorum eylülde
Hayır artmadı düştü maalesefNasıl yani betan artmadı mı
Hayırlısı kuzum vakti zamanı var demekki Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallahHayır artmadı düştü maalesef
Görüntüsünü atsaydın keşke canım bize deKızlar ben test yaptım laboquıck kuruduktan sonra ikinci çizgi oluşmuş bir bilgisi olan var mı? Bu test kuruma çizgisi falan oluşturmanızı önce ki aylarda
evet bende gidiyim ya baya kisinin tikali cikmisGit kuzum iyi olur sol tüpüm tıkalıymış benim mesela hiç aklıma gelmezdi
uzulme canim hayırlısı olsun aslinda o yuzden gecikme olmadan test yapmayin diyolar ama maalesef dayanmiyoruz yapmasak daha iyi, onumuzdeki ay olur insallahHayır artmadı düştü maalesef
Ben üç gün üst üste değerlendirdim badem fındık bal kürü yedi eşimKuruyunca çok değişik oluyor anlayamıyorum chatgpt ye sordum 13 gün yumurtlamaya hazır dedi 14. Güne pozitif dedi arada kaldım üst üste ilişkiye giripte sperm kalitesinin gitmesini istemedim açıkçası gün aşırı daha mantıklı geliyor bana
Uygulama bende 4 ay yanlış göstermiş o değilmiş tarih bu yüzden bence bir test ile doğrulama yapmalısınızAynı belirti benimde 13ünde gösteriyor uygulama da
Bence burada kesinlikle belli olmaz çünkü çok silik yarın tekrar yapacağım onu atarım benceGörüntüsünü atsaydın keşke canım bize de
Hadi güzel haberle inşallahBence burada kesinlikle belli olmaz çünkü çok silik yarın tekrar yapacağım onu atarım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?