Bat 20 -31 ağustos arasi olup gebelik düşünenler gelin birlikte bekleyelimmmmm

Uygulama bende 4 ay yanlış göstermiş o değilmiş tarih bu yüzden bence bir test ile doğrulama yapmalısınız

Uygulama benim tahmini adet başlangıcımı tutturamadı bi türlü, yumurtlama dönemini de hep yanlış hesaplamış o yüzden.

Yumurtlamayı 6 ağustos olarak gösteriyodu, bugün regl oldum. Uygulamaya bakıyım dedim 9 ağustosu gösteriyo şimdi. Halbuki chatgpt en başından 9 Ağustos demişti. :)

Gerçekten yapay zeka biliyor bu işi

ben sabah test yaptım hemde iki tane artı med bile negatifti sorun şu ki benim adet belirtilerim var daha önceki aylarda da gecikmiştim adet belirtim yoktu göğüs şişkinliği kasıtla dalgalanmalı ağrılar ara ara koyu akıntı vs napayım şimdi bilemedim yarın test yapmak istemiyorum negatifi görmek korkutuyor

Yapmadan da bilemeyiz ama inşallah çift çizgi çıkar

kızlar eşim days conforf diye bir gebelik testi almış yalancı pozitif cıkarıyor mu biliyor musunuz

Kızlar batı benle aynı olan vardır 23 yada 24 de olmam gerekiyordu gecikmenin birinci günü diyelim ama bende ne gebelik belirtisi var nede regl belirtisi 3 gün önce artımed kaset ve novacheck erken gebelik testi negatifti benim gibi olup belirtisiz öğreneniniz var mı

Benim 30.agustos du. Gece yaptim boyle cikti

Eklentiler

• 1000191838.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 36
  • 1000191837.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 36
  • 1000191836.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 34
Ben bu ay akıntı takip edicem öyle anlıyorum diyip ovulasyon testi kullanmadım ama herhalde denk getiremedim yaa . Bugün test yaptım son ilişki tarihi 17 siydi bembeyaz, erken tabi test için ama hiç belirti filan da yok muhtemelen olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…