Hepimiz inşallahHadi güzel haberle inşallah
Uygulama bende 4 ay yanlış göstermiş o değilmiş tarih bu yüzden bence bir test ile doğrulama yapmalısınız
Gerçekten yapay zeka biliyor bu işiUygulama benim tahmini adet başlangıcımı tutturamadı bi türlü, yumurtlama dönemini de hep yanlış hesaplamış o yüzden.
Yumurtlamayı 6 ağustos olarak gösteriyodu, bugün regl oldum. Uygulamaya bakıyım dedim 9 ağustosu gösteriyo şimdi. Halbuki chatgpt en başından 9 Ağustos demişti. :)
Gerçekten yapay zeka biliyor bu işi
Haa tabi ki hiç olumsuz bir şey demiyorGerçi belirtilerimi yazdığımda %70 hamilesin demişti, her konuya hakim değil demek
Benim ki çok gerçekci bahsettiğin belirtiler adet öncesi belirtilerine benziyor dediHaa tabi ki hiç olumsuz bir şey demiyoradet oldum dedim geçen ay yerleşmedir dedi bana
Yapmadan da bilemeyiz ama inşallah çift çizgi çıkarben sabah test yaptım hemde iki tane artı med bile negatifti sorun şu ki benim adet belirtilerim var daha önceki aylarda da gecikmiştim adet belirtim yoktu göğüs şişkinliği kasıtla dalgalanmalı ağrılar ara ara koyu akıntı vs napayım şimdi bilemedim yarın test yapmak istemiyorum negatifi görmek korkutuyor
Ben şeyden emin değilim adetim gecikiyor mu gecikiyorsa neden belirtileri varYapmadan da bilemeyiz ama inşallah çift çizgi çıkar
Hayırısı kuzuuzulme canim hayırlısı olsun aslinda o yuzden gecikme olmadan test yapmayin diyolar ama maalesef dayanmiyoruz yapmasak daha iyi, onumuzdeki ay olur insallah
Ben kullanmıştım. Yalancı çizgi çıkarma dı temiz bi negatiftikızlar eşim days conforf diye bir gebelik testi almış yalancı pozitif cıkarıyor mu biliyor musunuz
Erken bence döllenmenin geç olup olmadığı belli değil sonuçta Umudunuzu kaybetmeyinBugün sabahta test yaptım negatif. Regle 2 gün var elendim herhalde bu ay.
Görüyorum ne güzel hangi test ve dpo kaçBenim 30.agustos du. Gece yaptim boyle cikti
Bende görüyorum ama başka bi test var mı elinde Onuda bi yapBenim 30.agustos du. Gece yaptim boyle cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?