gecmis olsun canim insallah nasip olmustur bizde 6 7 aydir deniyoruz tutmadi bir turlu bakalim bu ay ne olacak reglime 4 gun var bat 22Yaklaşık 1 buçuk yıldır deniyoruz ama ben çok fazla kilolu olduğum için hamile kalamadim sonrasında tüp mide ameliyatı oldum 38 kilo verdim ameliyat tan 5 ay sonra hamile kaldım ama bebegimi kaybettim 2 aylıkken şuan ikinci denememiz olacak nasipse 12 gün kaldı işte nasip olmuştur inşallah rabbimin izniyle
olabilir canini sikma bu ay olazsa bir sonraki ay olur kac aydir deniyorsunuzzbat 21 hiçbir hissim yok dün ilk idrarla test yaptım negatif çıktı. regl olacak gibi de hissetmiyorum. zaten ben her ay regl olacak gibi hissetmem. herhalde bu ay da tutmadı ama bekliyoruz bakalım hayırlısı
her ay yasadim bunu gun saya saya yapiyordum ama hep husran bu ay hic bursey yapmadim odagimi tamamen degistirdim degerlendirmeleri tamamen akisina biraktim 2 3 gun once cok siddetli bi bel agrisi yasadim 2 gun surdu ve goguslerim sismisti baya ertesi gunde akinti artisim oldu ruyada gorunce ustune bi acaba mi dedim nirmalde benim bel agrim olursa en gec ertesi gun adet olurum bu sefer 2 gun surdu ve reglden 5 6 gun kadar onceydi suan regle 4 gun var bel agrim yok akintimda ciddi artis var buda normalde max 2 3 gun oncesinde baslardi bazen baslamazdi birden kanamam baslardi ama kendimi gozlemliyorum ama yinede umutlanmiyorum test de yapmayacagim bat tarihime kadar moralimi bozmak istemiyorum odagini kesinlikle değiştirmelisinBenim de 20 Ağustos regl günüm ama bu sabah yine dayanamadım test yaptım negatif çıktı. Bir daha regl günüme kadar test yapmayacağım deyip deyip yapıyorum kendi moralimi bozuyorum
2-3 gün kaldı reglime bakalım ya nasip diyip oturuyorumbenimde regle 4 gun var minik belirtiler var ama gecen aylarda farkli olarak akinti yogunlugum erken basladi bide halsizim uyku halim var ve belirgin şekilde duygu degisikligim var ama yine de umutlanmiyorum olacakmisim gibi düşünüyorum
aynen oyle nasip her seyde bir hayir vardir bizim minik mucizelerimiz de kendi vakitlerini bekliyorlar ne yapalimmm2-3 gün kaldı reglime bakalım ya nasip diyip oturuyorum
ben 5 yıllık evliyim geri çekilme yöntemi ile korunuyorduk. 3 yıl önce boş gebeliğim, 2 yıl önce de düşüğüm oldu. sonra çocuk yapma fikrinden soğudum üç aydır tam anlamıyla denemeye başladık ama olmuyor. öncesinde de zaten 5 yıl içinde kazara da olsa olmadı mesela doktorlara göre hiçbir sorunumuz yok aşılama bile yapmıyorlar.olabilir canini sikma bu ay olazsa bir sonraki ay olur kac aydir deniyorsunuzz
bulanti falan da yapar ama kandizligin varsa icersen daha iyi olur senin icin
Beni de 30 agustos bekliyorum olursa 2. Gebelik olacakyaklasik 6 aydir bekliyoruz fakat olmuyor kd gittim yumurtaliklarimin iyi çalıştığını degerlerimin iyi oldugunu soyledi ama amh testi yapmadi ve rahim filmi cekmedi hatta bazilariniz kizacak belki ama koca kadin yontemi bile denedim oda rahmimin kaydığını söylemişti sola doğru ve duzelttigini söyledi haziran sonunda gitmistim ama 2 adet gördüm üstüne zaten en erken 2 3 ay demisti teyze... vel hasil kelam bu ay da beklemek istiyorum ama ovulasyon testi yapmadim gecen ay yaptim sonuc almadim bu nedenle bu ay yapmama karari aldim suan yumurtlama donemimdeyim 3 ve 7 temmuzu degerlendirdim yarin ve diger gunleri de degerlendirip gun aşırıya gecmeyi düşünüyorum. bakalim eğer bu ay da sonuc alamazsam esimle birlikte gideceğim... bende durumlar boyle sizde durumlar nasıl??
esiniz de gitti degil mi doktora ayrintili baktilar mi amh sperm hareketi sayisi tiroidleriniz rahim fil.i tupleriniz vsben 5 yıllık evliyim geri çekilme yöntemi ile korunuyorduk. 3 yıl önce boş gebeliğim, 2 yıl önce de düşüğüm oldu. sonra çocuk yapma fikrinden soğudum üç aydır tam anlamıyla denemeye başladık ama olmuyor. öncesinde de zaten 5 yıl içinde kazara da olsa olmadı mesela doktorlara göre hiçbir sorunumuz yok aşılama bile yapmıyorlar.
evet kam ilaclari yapiyor maalesef bunu gebelikte kansizlik sıkıntı olabilir isterseniz gidin baska bir ilaçla degistirsin doktorEvet ama cok agrim oldu bende biraktim adet sancisinda bile ilac icmezdim ama bu beni öldürdü
ayy ne guzell ilkini nasil ogrendiniz ne zaman ogrendiniz ve belirtileriniz nelerdiiiiBeni de 30 agustos bekliyorum olursa 2. Gebelik olacak
hepsine bakıldı hiçbir sıkıntı yok. sadece ultrasondan pcos görüntüsü olduğu söylendi ama pcosun hiçbir belirtisi bende olmayınca pcos yoktur sende doğal dene dedi farklı farklı doktorlar. bilmiyorum artık ya bıktım bu meseleden ama artık çözüm bulmam gerekiyor doktorlar da çözüm yolu sunmuyor derdimle başbaşa kaldımesiniz de gitti degil mi doktora ayrintili baktilar mi amh sperm hareketi sayisi tiroidleriniz rahim fil.i tupleriniz vs
ya ben koca kadin yolu da denedim eger varsa cevrende oyle seyleri bilen biri baktir bence bana da haziranda gittigimde kadina rahmin sola dogru asagi kaymis demisti duzelttigini soyledi ve en erken 2 3 ay verdi hamilelik icin gittikten bir gun sonra adet gordum ve o ayki adetim cok degisikti ilk defa o sekilde bir adet gordum ve uzun sürdü sonra gecen ay adet gördüm bakalim maske dusmesi vs oluyor ama doktorlae bunu görmüyor anlamiyor ya tabi inanan var inanmayan var kadin bunu paarayla yapmiyor karsiliginda hic birsey de almiyor, varsa cevrende oyle biri bi zarari yok denemekten zarar gelmez benim bir arkadasim gitmisti onun da maskesi düşmüştü gitti kaldirdi 2 ay sonra hamile kaldi 1 yil boyunca da olmuyordu çocuğu bir cocugu var dogumda düşmüş maskesi yani velhasil kelam denemekten zarar gelmez inanan var inanmayan var en azindan bu yolu da denemis olursun olir olmaz oda takdiri ilahihepsine bakıldı hiçbir sıkıntı yok. sadece ultrasondan pcos görüntüsü olduğu söylendi ama pcosun hiçbir belirtisi bende olmayınca pcos yoktur sende doğal dene dedi farklı farklı doktorlar. bilmiyorum artık ya bıktım bu meseleden ama artık çözüm bulmam gerekiyor doktorlar da çözüm yolu sunmuyor derdimle başbaşa kaldım
bilmiyorum ki çevremde olsa giderim ama çevremde böyle şeylerden anlayan biri yok. umarım bir an önce hamile kalabiliriz. bıktım yani psikolojim el vermiyor. adet yaklaşırken içime dert oturuyor. ilk aşamalarda umutlu oluyorum ama sonra adete 5-10 gün kala vücudum hiçbir belirti vermeyince umudum tükeniyor sonra adet oluyorum zaten. bıktım bu döngüden açıkçası.ya ben koca kadin yolu da denedim eger varsa cevrende oyle seyleri bilen biri baktir bence bana da haziranda gittigimde kadina rahmin sola dogru asagi kaymis demisti duzelttigini soyledi ve en erken 2 3 ay verdi hamilelik icin gittikten bir gun sonra adet gordum ve o ayki adetim cok degisikti ilk defa o sekilde bir adet gordum ve uzun sürdü sonra gecen ay adet gördüm bakalim maske dusmesi vs oluyor ama doktorlae bunu görmüyor anlamiyor ya tabi inanan var inanmayan var kadin bunu paarayla yapmiyor karsiliginda hic birsey de almiyor, varsa cevrende oyle biri bi zarari yok denemekten zarar gelmez benim bir arkadasim gitmisti onun da maskesi düşmüştü gitti kaldirdi 2 ay sonra hamile kaldi 1 yil boyunca da olmuyordu çocuğu bir cocugu var dogumda düşmüş maskesi yani velhasil kelam denemekten zarar gelmez inanan var inanmayan var en azindan bu yolu da denemis olursun olir olmaz oda takdiri ilahi
bende biktim mesela böyle belirti sayiyorum ama yerlesme kanamasi yasamadim o yuzden yoktur diyorum sil bastan oluyorbilmiyorum ki çevremde olsa giderim ama çevremde böyle şeylerden anlayan biri yok. umarım bir an önce hamile kalabiliriz. bıktım yani psikolojim el vermiyor. adet yaklaşırken içime dert oturuyor. ilk aşamalarda umutlu oluyorum ama sonra adete 5-10 gün kala vücudum hiçbir belirti vermeyince umudum tükeniyor sonra adet oluyorum zaten. bıktım bu döngüden açıkçası.
3 yaşında kızım olursa birde erkek evlat istiyorumayy ne guzell ilkini nasil ogrendiniz ne zaman ogrendiniz ve belirtileriniz nelerdiiii
İnşallah öncelik güzel haber sendne gelir canım benimgecmis olsun canim insallah nasip olmustur bizde 6 7 aydir deniyoruz tutmadi bir turlu bakalim bu ay ne olacak reglime 4 gun var bat 22
yaa Allah bağışlasın öp yerime bir suruuu3 yaşında kızım olursa birde erkek evlat istiyorum
Adete 1 gün kala öğrendim gögüslerim acayip hassastı ayrıca kahverengi leke geliyordu hiç gelmemişti ömrümde test yaptım çıktı şuan 3 yaşınds teyzesi
insallah bakalim az kaldi 22 agustosu bekliyorummmİnşallah öncelik güzel haber sendne gelir canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?