yerleşme kanaması herkeste olmuyor ya benim de ilk 2 düşük gebeliğimde yerleşme kanaması oldu ama tanıdıklarımın hiçbirinde olmadı ve sıfır sorunsuz hamilelikle nur topu gibi sağlıklı çocuk doğurdular. bence olmaması daha iyibende biktim mesela böyle belirti sayiyorum ama yerlesme kanamasi yasamadim o yuzden yoktur diyorum sil bastan oluyor
yaa kiminde oluyor kiminde hic bir belirti vermiyor kafam cok karistiyerleşme kanaması herkeste olmuyor ya benim de ilk 2 düşük gebeliğimde yerleşme kanaması oldu ama tanıdıklarımın hiçbirinde olmadı ve sıfır sorunsuz hamilelikle nur topu gibi sağlıklı çocuk doğurdular. bence olmaması daha iyi
sizin daha önce gebeliğiniz olmuş muydu?yaa kiminde oluyor kiminde hic bir belirti vermiyor kafam cok karisti
bu kadar test yapmayinnn kotu hissederseniz umutsuzluk iyi degil stres yaparr biraz kafanizi ve odaginizi degistirin bat gunune kadar sabredin
yaa kiminde oluyor kiminde hic bir belirti vermiyor kafam cok karisti
yok olmadi bende 13 aylik evliyim ve mart ayindan beri korunmuyorumsizin daha önce gebeliğiniz olmuş muydu?
bende oyleydimmm taaaki gecen aya kadar bu ay tamamen degistirdim odagimi saatlerce film izledim evle ugrastim disari ciktim bir kac gundur beslenmemi duzene koymaya basladim yani aslinda bebege olan odagimi kendime ve esime vakit ayirarak gecirdim boyle daha iyi oldu strese girmedim beklentiye girip surekli testlerle ugraşmadim sureci tamamladim ve bat gununu bekliyorumÖyle ama bu konuda kendime pek hâkim olamıyorum. Gerçekten istemsizce her an bunu düşünüyorum. Forumdaki her konuyu okuyup neler yapabilirim diye araştırıyorum.
bakalim 4 gun sonra anlarizz 1 gun bile gecikme olmaz bende korunmayi biraktiktan sonra dongu surem değişti gecikmeler oldu sonra duzene girdi 27 28 gune çıktı erken olurum ama 28 gunu gecmez bakalim anlayacagiz cuma günüEvet, yerleşme kanaması herkeste olan bir şey değilmiş.
bakalim 4 gun sonra anlarizz 1 gun bile gecikme olmaz bende korunmayi biraktiktan sonra dongu surem değişti gecikmeler oldu sonra duzene girdi 27 28 gune çıktı erken olurum ama 28 gunu gecmez bakalim anlayacagiz cuma günü
aminnnn inşallahhhInsallah hepimiz kısa zamanda pozitif sonuçları görürüz :)
ay sanki coookk hafif bir silik cizgi goruyorumm ama fotograf kalitesi dusuyor sen daha net goruyosundurrKızlar lütfen bana bi bakıııınnregle 2-3 gün kaldı awox marka test yaptım
Aşkım ben görğyorum ama zihnim bana oyun oynuyor diyorum o kadar uzun zamandır yapıyorum ki bu testleriay sanki coookk hafif bir silik cizgi goruyorumm ama fotograf kalitesi dusuyor sen daha net goruyosundurr
Kızlar lütfen bana bi bakıııınnregle 2-3 gün kaldı awox marka test yaptım
Aşkım 19:46 da yaptım 53-54 falandı işte baktığımdaBilgisayar ekranından net göremiyorum cözünürlük düşük olduğu icin ama sanki var gibi de bir şey. Saat kaçta yapmistin testi?
Pco görüntüsü olup hormonların düzenli olması da gebeliği geciktiriyor kendimden biliyorum maalesef :/hepsine bakıldı hiçbir sıkıntı yok. sadece ultrasondan pcos görüntüsü olduğu söylendi ama pcosun hiçbir belirtisi bende olmayınca pcos yoktur sende doğal dene dedi farklı farklı doktorlar. bilmiyorum artık ya bıktım bu meseleden ama artık çözüm bulmam gerekiyor doktorlar da çözüm yolu sunmuyor derdimle başbaşa kaldım
Aşkım 19:46 da yaptım 53-54 falandı işte baktığımdadün yaptım negatifti. Regle 2-3 gün kaldı
7 aydır görmediğim çizgi kalmadı sonu hep hüsran. İnşallah vardır bu sefer gerçektirhCG hormonu seviyesi sabahları daha yüksek olduğu icin, erken hamilelik testlerinin ilk idrarla yapılması tavsiye ediliyor. Benim bu erken testlere güvenim pek kalmadı, %99 üzeri doğru sonuc gösterdiğini iddia ediyolar ama deneyimlerim öyle olmadı :/ En iyisi gercekten regl gününü beklemek ve sonrasında test yapmak. Sabredelim az kaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?