- 28 Ağustos 2013
- 345
- 229
- 303
- Konu Sahibi Hahahahaha
-
Artık geriye bi kan testin kaldı kız çılgın illa ovülasyon testide yapıyorsun tüm tuşlara basar gibiArkadaşlarım mor olan awox testim sabah yaptım alttaki ovü testim.
Kaset olan laboquıck dün yaptım
Hepsinde çizgi var şükür
Yarın sabah 9 randevum var dua edin hayırlısı ile çıksın canlar
resmen tüm tuşlara basıyorum ay ne zormuş bu beklemekArtık geriye bi kan testin kaldı kız çılgın illa ovülasyon testide yapıyorsun tüm tuşlara basar gibiAllahın izniyle hamilesin bence
Tabii analık düşünmeye başlayınca hemen sabır işine dönüyor, kan testi pozitif çıkarsa artma orasını takip edeceksin iki günde bir iki kat artmasına, sonra kese görmek için bekliceksin sonra kalp atışı derken derken bi doğsa dicez inşallah o günleri hep gülerek görürüzresmen tüm tuşlara basıyorum ay ne zormuş bu beklemek
yarın sabah olmaz bana şimdi , Allahın izni ile olacak
Kasıklarımda ince ağrı göğüs şişliği adette ne yaşadıysam o sandım ama sol bacağımada ağrı vurunca testi tekrarlamak istedimBelirtileriniz nelerdi
Predictor earlyMerhaba testinizin markası nedir
Düz bi zemine koyup çeker misin tam göremedim canımBurda çizgi var mi yoksa ben mi görmek istiyorum
evet canım bi renkli bide renksiz atar mısn canım ?Burda çizgi var mi yoksa ben mi görmek istiyorum
canım benim çok amin , o kadar uyuyamıyorum ki heyecandan rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin gerçekten daha şimdiden nasıl duygular yaşatıyor insanaTabii analık düşünmeye başlayınca hemen sabır işine dönüyor, kan testi pozitif çıkarsa artma orasını takip edeceksin iki günde bir iki kat artmasına, sonra kese görmek için bekliceksin sonra kalp atışı derken derken bi doğsa dicez inşallah o günleri hep gülerek görürüz
canım benim eğer bu seni mutlu ettiyse bi hızlı gebelik iyi bi marka alıp aklındaki soru işaretlerini kaldır derim ben, öbür türlüsü daha zor inankiKızlar benim 5 günüm kaldı test felan yapmadım açıkçası çok yoruldum diye bu süreçten ama progestoron testi verdim 13.5 çıktı Buda beni biraz umutlandırdı o yüzden yazıyorum buraya belki bir umut hamileyimdir bu arada yaklaşık 3 gündür de kaşık ağrılarım var uykudan uyandıracak şekilde bilmiyorum bakalım nolcak ya üşüttüm yada bebek var
Ya çok sevindimmmmm yarın da güzel haberler alalım insallahhhArkadaşlarım mor olan awox testim sabah yaptım alttaki ovü testim.
Kaset olan laboquıck dün yaptım
Hepsinde çizgi var şükür
Yarın sabah 9 randevum var dua edin hayırlısı ile çıksın canlar
evet canım bi renkli bide renksiz atar mısn canım ?
Öyle hiç görünmüyor buraya yükleyince dusuyor kalite yarın tekrar yapayım en iyisiDüz bi zemine koyup çeker misin tam göremedim canım
Ovülasuonunda iyice belirginleşmiş oda bi işaret bakcanım benim çok amin , o kadar uyuyamıyorum ki heyecandan rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin gerçekten daha şimdiden nasıl duygular yaşatıyor insana
yarın ak koyun kara koyun belli olacak o değilde evde testimde kalmadı, son 1 laboquıck kaldı onuda bu akşam yapar yarını beklerim artık
evet ya inşallahhhhhhOvülasuonunda iyice belirginleşmiş oda bi işaret bak
dur bakalım gecikme olana kadar umut olsun içimizdeKızlar adetime 2 gün var dayanamadım test yaptım sonuç negatif
Üzüldüm keşke yapmasaydım diyorum sonradan pozitife döner mi olsaydı silikte olsa bi çizgi olurdu diyorum kendi kendimedur bakalım gecikme olana kadar umut olsun içimizde
Benim de regle 3 gün var çıkmadı 12. Gün bugün yumurtlamadan itibaren olsaydı çıkardı üzüldümKızlar adetime 2 gün var dayanamadım test yaptım sonuç negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?