Bat 20 Haziran olanlar bekleyelim mi ???

Arkadaşlarım mor olan awox testim sabah yaptım alttaki ovü testim.
Kaset olan laboquıck dün yaptım
Hepsinde çizgi var şükür
Yarın sabah 9 randevum var dua edin hayırlısı ile çıksın canlar

Eklentiler

• IMG_8923.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_8917.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 47
Arkadaşlarım mor olan awox testim sabah yaptım alttaki ovü testim.
Kaset olan laboquıck dün yaptım
Hepsinde çizgi var şükür
Yarın sabah 9 randevum var dua edin hayırlısı ile çıksın canlar
Artık geriye bi kan testin kaldı kız çılgın illa ovülasyon testide yapıyorsun tüm tuşlara basar gibi Allahın izniyle hamilesin bence

Artık geriye bi kan testin kaldı kız çılgın illa ovülasyon testide yapıyorsun tüm tuşlara basar gibi Allahın izniyle hamilesin bence
resmen tüm tuşlara basıyorum ay ne zormuş bu beklemek
yarın sabah olmaz bana şimdi , Allahın izni ile olacak

resmen tüm tuşlara basıyorum ay ne zormuş bu beklemek
yarın sabah olmaz bana şimdi , Allahın izni ile olacak
Tabii analık düşünmeye başlayınca hemen sabır işine dönüyor, kan testi pozitif çıkarsa artma orasını takip edeceksin iki günde bir iki kat artmasına, sonra kese görmek için bekliceksin sonra kalp atışı derken derken bi doğsa dicez inşallah o günleri hep gülerek görürüz

canım benim çok amin , o kadar uyuyamıyorum ki heyecandan rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin gerçekten daha şimdiden nasıl duygular yaşatıyor insana

yarın ak koyun kara koyun belli olacak o değilde evde testimde kalmadı, son 1 laboquıck kaldı onuda bu akşam yapar yarını beklerim artık

Kızlar benim 5 günüm kaldı test felan yapmadım açıkçası çok yoruldum diye bu süreçten ama progestoron testi verdim 13.5 çıktı Buda beni biraz umutlandırdı o yüzden yazıyorum buraya belki bir umut hamileyimdir bu arada yaklaşık 3 gündür de kaşık ağrılarım var uykudan uyandıracak şekilde bilmiyorum bakalım nolcak ya üşüttüm yada bebek var

canım benim eğer bu seni mutlu ettiyse bi hızlı gebelik iyi bi marka alıp aklındaki soru işaretlerini kaldır derim ben, öbür türlüsü daha zor inanki

Ovülasuonunda iyice belirginleşmiş oda bi işaret bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…