- 7 Kasım 2023
- 63
- 32
- 8
- 27
- Konu Sahibi Hahahahaha
-
Ay hadi hayırlı haberler mutlaka haber ver bizede
Hangi marka bence hamilesinizArkadaşlar merhaba benim bat 19 haziran bugün test yaptım markası after 10 eczaneden almıştım, ilk bir dakika içinde çizgi çıktı ne dersiniz teste güvenebilir miyim
After 10 diye bir marka ilk dakika belirgin silik çizgi çıktı ama yalancı çıkarıyor olabilir korktumHangi marka bence hamilesiniz
Yarın bi kan testi verin bende gecikmem olursa test yapcamAfter 10 diye bir marka ilk dakika belirgin silik çizgi çıktı ama yalancı çıkarıyor olabilir korktum
Teşekkür ederim sağolunYarın bi kan testi verin bende gecikmem olursa test yapcam
Hamileyim arkadaşlar kandada pozitif çıktıAy hadi hayırlı haberler mutlaka haber ver bizede
Hayırlı olsun inşallah, testinizin fotosu var mıydıHamileyim arkadaşlar kandada pozitif çıktı
Canım üzülme inşallah öteki ay alırsın güzel haberi sana dua edicemKızlar çok üzgünüm
Kan testim negatif
Hamileyim arkadaşlar kandada pozitif çıktı
Canııım hayırlı olsunHamileyim arkadaşlar kandada pozitif çıktı
Hayırlı olsun canım kaçıncı günde öğrendinHamileyim arkadaşlar kandada pozitif çıktı
Hiç üzülme bi ay daha var umut hep var bebeğimKızlar çok üzgünüm
Kan testim negatif
Hayırlı olsun canım tebriklerHamileyim arkadaşlar kandada pozitif çıktı
Hayırlı olsun inşallah, testinizin fotosu var mıydı
Adetime 6 gün kala öğrendim ben 46.7 beta ileHayırlı olsun canım kaçıncı günde öğrendin
Hayırlı haberlerle inşallahHayırlı olsun canım tebrikler
Bende perşembe gidiyorum kan vermeye
Belirtileriniz nelerdiAdetime 6 gün kala öğrendim ben 46.7 beta ile
Merhaba testinizin markası nedirEki Görüntüle 3606033 çok teşekkürler kandada pozitif çıktı darısı isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?