- 28 Ağustos 2013
- 518
- 464
- 303
- Konu Sahibi Hahahahaha
-
canım benim çatlamadan beri belirtim var kasık ağrısı batması gibi bişey regliden ağır ağrısı.Sende belirti varmı
İnşallah canım ama bence seninleeecanım kızlarım valla dün gece 3 te test yapıp sonrada uykusuz işe geldimhiç uyuyamadım.
nasıl stres yapmayacaksak artık
bugün iş çıkışı hastaneye gidip kan vereceğim sanırım bekleyemiyorum
çok heyecanlıyım garip duygular içindeyim.
ne olursun Allahım hepimizin bebeği bizimle olsun çoook aminnnn
Kuzum çok amin inşallahİnşallah canım ama bence seninleeeilk denemen miydi peki
O zaman sende miKuzum çok amin inşallah
Geçen ay denedim ama ovulasyon testi yapmadan kafama göre yapmıştım ama bu ay Regl biter bitmez ovü testi yapmaya başlayıp yumurtlama ve çatlama değerlendirmiştim.
Bugün yumurtlamadan sonraki 10. Günüm
Ay canım benim bunu okuyunca ağlamam şaka mıO zaman sende mi
Şubat annesi olacaksın2026 şubat ayı anneleri gruba gelirsin artık
Amiiinn bekliyorum dua ve sevinç ile canııımAy canım benim bunu okuyunca ağlamam şaka mı
Çok amin kuzum olursa hemen gelirim hemen
ÜKızlar merhaba, dün awox testimde geçte olsa pozitif görmüştüm o sebeple sabaha ilk idrarla test yapacaktım ama dayanamadım bu saatte yaptım bi bakar mısınız
Üstte ki hızlı gebelik awox
Alttaki ovülasyon testi
Yorumlarınıza ihtiyacım var
Reglime 4 gün kaldı bu arada
amin canım İnşallah ben bugün kan verdim negatifcanım kızlarım valla dün gece 3 te test yapıp sonrada uykusuz işe geldimhiç uyuyamadım.
nasıl stres yapmayacaksak artık
bugün iş çıkışı hastaneye gidip kan vereceğim sanırım bekleyemiyorum
çok heyecanlıyım garip duygular içindeyim.
ne olursun Allahım hepimizin bebeği bizimle olsun çoook aminnnn
Merhaba bende 3ünde oldum dün ve bu sabah test yaptıım negatifbenimde 18 Haziran . Çatlatma iğnesi oldum 3 haziranda test yapmaya başladım şimdidenRabbim yardımcımız olsun
bu arada sakın takılma çünkü daha regl günün geçmedi dimi, geç döllenme olabilir.Ü
amin canım İnşallah ben bugün kan verdim negatif
_haziran ben çizgiyi gördüm ovilasyon da koyulaşıyor awox hemen gösterdiyse eğer hayırlı olsun
Diş ağrısını burda birisinde daha görmüştüm ilk gebeliğinde de olmuş ikincide de diş ağrısı ile anlamış. Hormonlar değiştiği için bazen ağız içi yara oluyor bazen dişe vuruyor. Benim bir kaybım var mesela bende de test yaparken uçuk çıkmıştı tüm dudaklarımdatabi sen bi kan ver netleştir
Normalde 15 i ama geçen ayda kist vardı gecikme yaşamıştım bu ayda bakalım ne çıkacakbu arada sakın takılma çünkü daha regl günün geçmedi dimi, geç döllenme olabilir.
bat ne zamandı senin canım ?
şansın hala devam ediyor canım , hayırlı haberlerini bekliyorumNormalde 15 i ama geçen ayda kist vardı gecikme yaşamıştım bu ayda bakalım ne çıkacak
ay inşallah gerçekten bu niki taaaaa 2013 de almıştım, herşeyin bi işareti var işte
Merak etme kendime ne istiyorsan hepinize de onu istiyorum, nasıl zor olduğunu çeken bilir Rabbim isteyen hepinizin kucağını ve karnını boş bırakmasın_haziran darısı başımıza.. dualarında unutma
Ay hadi hayırlı haberler mutlaka haber ver bizedeArkadaşlar benim test pozitif çıktı kan vermeye geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?