Canım normalde sağ kasığım ağrırıdı bugün sol kasığım ağrıyor galiba regl olucam ben ya tek kasık ağrısı hamilelik belirtisi değil mi hiç umudum yok nedenseİnşallah canım sende nasıl belirtin var mı
Günler ilerledikçe umudum kalmıyor nedense neden böyle oluyor oluyor bu aralar piskolojik olarakta kendimi iyi hissetmiyorum ailevi meseleler falan bilmiyorumİnşallah canım sende nasıl belirtin var mı
Gebelik belirtisi de âdet belirtisi de canım hiç belli olmaz vallaCanım normalde sağ kasığım ağrırıdı bugün sol kasığım ağrıyor galiba regl olucam ben ya tek kasık ağrısı hamilelik belirtisi değil mi hiç umudum yok nedense
Bende öyleyim canım valla çökmüş durumdayım bugun dedim bebiş olsa da bi moral olsaGünler ilerledikçe umudum kalmıyor nedense neden böyle oluyor oluyor bu aralar piskolojik olarakta kendimi iyi hissetmiyorum ailevi meseleler falan bilmiyorum
Evet canım hayırlısıysa olsun diyorum hep bu piskoloji de zor olcak mı olmucak mı insan stres içinde oluyorBende öyleyim canım valla çökmüş durumdayım bugun dedim bebiş olsa da bi moral olsa
Aynen öyle vallaEvet canım hayırlısıysa olsun diyorum hep bu piskoloji de zor olcak mı olmucak mı insan stres içinde oluyor
Aynen öyle canımAynen öyle valla
Sen moralini bozma canım pozitif olalım boşver herşey olacağına varır
Aynen öyle canım
Üzülmeyin kızlar bende takıyorum ama normal heyacanlı birşey anlıyorum yani heyecanımızı ama bizimde bebişimiz olcak motive edin kendinizi doktora göründünüz mü hiçBende artık aşırı kafama takıyorum bu meseleyi beni psikolojik olarak o kadar yoruyor ki
Sadece sağlık ocağına gittim folat ve demir eksikliği vardı bu engel olur mu ilaç içemiyorum biraz içtim midemi rahatsız edince yine bırakmak zorunda kaldımÜzülmeyin kızlar bende takıyorum ama normal heyacanlı birşey anlıyorum yani heyecanımızı ama bizimde bebişimiz olcak motive edin kendinizi doktora göründünüz mü hiç
Yok canım engel olmaz bu ay hamiş olmazsak napalım biliyor musunuz kadın doğuma gidip aylardır deniyoruz olmadı diyelim iyice bi baktıralım kendimize nasıl fikirSadece sağlık ocağına gittim folat ve demir eksikliği vardı bu engel olur mu ilaç içemiyorum biraz içtim midemi rahatsız edince yine bırakmak zorunda kaldım
Ahahaha mantıklı aklıma gelmedi değil ama düşününce çok erkn daha iki ay oldu deneyeli ama rahimimizi yuöuttalıklarımızı kontrol ettirebiliriz randevu aldım ama gidemedim benYok canım engel olmaz bu ay hamiş olmazsak napalım biliyor musunuz kadın doğuma gidip aylardır deniyoruz olmadı diyelim iyice bi baktıralım kendimize nasıl fikir
Kız ben hem istanbulda hem mersinde gittim bakmadı insan bir hormon testi yapar yok 1 sene sonra gel dedi folik asit verdi 3 ay kullan dedi en güzeli yalan söyleyip baktırmakAhahaha mantıklı aklıma gelmedi değil ama düşününce çok erkn daha iki ay oldu deneyeli ama rahimimizi yuöuttalıklarımızı kontrol ettirebiliriz randevu aldım ama gidemedim ben
Aaa bakmadılar mı e ben bekarken kontrol için geldim demiştim herşeyime bakmışlardıKız ben hem istanbulda hem mersinde gittim bakmadı insan bir hormon testi yapar yok 1 sene sonra gel dedi folik asit verdi 3 ay kullan dedi en güzeli yalan söyleyip baktırmak
Kız valla bakmadılar o konuda şansızım karavana çocuk yapmaya çalışıyoruzAaa bakmadılar mı e ben bekarken kontrol için geldim demiştim herşeyime bakmışlardı
Aaa şaşırdım valla benim ultrasona kana idrara herşeye bakmışlardı bekar olduğum halde geçen sene baktırmıştım hiçbir sorun yok demişti inşallah sonradan olmamıştırKız valla bakmadılar o konuda şansızım karavana çocuk yapmaya çalışıyoruz
İyi bir doktora denk gelmedim ben hiç kadın doğumda mersinde kovuyorlar bekarları bakmıyorlar küçük bir kistim vardı onun için gitmiştim bakmayacaktı dedim çok ağrım oluyor baktı kist var küçük önemsiz ama ilaç yazayım dediAaa şaşırdım valla benim ultrasona kana idrara herşeye bakmışlardı bekar olduğum halde geçen sene baktırmıştım hiçbir sorun yok demişti inşallah sonradan olmamıştır
Aaa doğrudur canım ben kuzenimle gitmiştik onunda reglleri çok ağrılı oluyor onun kisti çıktı boyutu küçük olduğunda önemsemiyorlar ona da doktor bişey olmaz kontrollerini ihmal etme büyük olmadığı sürece müdahale etmiyorlar galibaİyi bir doktora denk gelmedim ben hiç kadın doğumda mersinde kovuyorlar bekarları bakmıyorlar küçük bir kistim vardı onun için gitmiştim bakmayacaktı dedim çok ağrım oluyor baktı kist var küçük önemsiz ama ilaç yazayım dedi
Ama çok saçma kontrole gelen bir hasta geri çevrilmez ki devlet hastanesi ama vergilerimizi ödüyoruz bakmaları lazım çok sinir bozucuymuşİyi bir doktora denk gelmedim ben hiç kadın doğumda mersinde kovuyorlar bekarları bakmıyorlar küçük bir kistim vardı onun için gitmiştim bakmayacaktı dedim çok ağrım oluyor baktı kist var küçük önemsiz ama ilaç yazayım dedi
Yok etmiyorlar canım ben çok regl ağrısı çeken biriyim bi değişik ağrı hissedip gitmiştim gebe kalsamda özelde baktırcam artık doğum hastanelerinde devlet ilgilenmedi benimleAaa doğrudur canım ben kuzenimle gitmiştik onunda reglleri çok ağrılı oluyor onun kisti çıktı boyutu küçük olduğunda önemsemiyorlar ona da doktor bişey olmaz kontrollerini ihmal etme büyük olmadığı sürece müdahale etmiyorlar galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?