Kızlar bende de aşırı halsizlik var acaba piskolojik mi acabaHadi inşallah ya
Valla bende öyleyim canım inşallah psikolojik değildirKızlar bende de aşırı halsizlik var acaba piskolojik mi acaba
Benimki tutunca acıyordu yada sütyen dokununca canım 1 hafta sürdü şimdi yayıldı etrafına inşallah gebelik belirtisidirKızlar hani göğüs ucu ağrısıyla gebelik öğrenenler vs var ya yani bu ağrı hafif tutup göğüsucunu sıkınca mı oluyor yoksa direk sızlama şeklinde kendi kendine mi oluyor daha önce hiç denememiştim ama şuan hafif tutup sıkınca sızlıyor göğüslerimde ağrıyor
Amin canım inşallah vardır benim de devam ediyor 10 gündür meme hassasiyetiSelam kızlar bende 3/4 Ağustos pik gördüm 5 Ağustos silikleşmişti ovü testi. Bu yılın başından beri deniyorum ama her ay kendimi hamile sanıyorum tuhaf tuhaf belirtiler. Pcosum ayrıca adetim çok gecikti senenin ilk ayları ama bir kaç aydır 35 günde oluyorum. Normalde yumurtlamadan sonra göğüs hassasiyetim olur adete doğru azalırdı. Bu defa adete yakın göğüs hassasiyetim var akıntım da ıslaklık hissettiriyor normalde daha beyazımsı olurdu adete yakın. Dün test yaptım negatifti. Bir kaç gün daha beklemek zorundayım bakalım. Allah yardımcımız olsun işallah
İlk gebeliğimde de vardı göğüs hassasiyeti. Adete doğru ve adet tarihi geçince artarak devam etmişti. Yumurtladıktan bir hafta sonra progestoron en yükseğe çıkıyor ve pre-mens belirtileri yapıyor. Adete yakın da azalarak düşük seviyeye iniyor. Belirtiler de buna parelel oluyor. Eğer gebelik olursa progesteron yüksek kaldığı ve yükseldiği için belirtiler devam ediyor. O yüzden son bikaç günde hepsi değişebiliyor. Mecbur bekleyeceğizAmin canım inşallah vardır benim de devam ediyor 10 gündür meme hassasiyeti
O kadar haklı bir tesbit kiBence hep yakanci cikardigi icin olanda da pozitif olmayanda da artimed de oyle cunku
Bakalım canım umarım ama sivilcem çıkmış sanmıyorumBenimki tutunca acıyordu yada sütyen dokununca canım 1 hafta sürdü şimdi yayıldı etrafına inşallah gebelik belirtisidir
Bende de var ne yazık ki yumurtlamada çıktı hemdeBakalım canım umarım ama sivilcem çıkmış sanmıyorum
Bende de çıktı canım genelde regl olacağım zamanlar çıkıyorBende de var ne yazık ki yumurtlamada çıktı hemde
Hormon değişiyor işte canım gebelikte de çıkıyor bazı kadınlarda regl ne zaman seninBende de çıktı canım genelde regl olacağım zamanlar çıkıyor
Benimde bugün çıkmış bata 1 hafta var hemen hemen zatenBende de var ne yazık ki yumurtlamada çıktı hemde
19 canım 3 gün var kendime söz verdim gecikmesini bekleyeceğim test içinHormon değişiyor işte canım gebelikte de çıkıyor bazı kadınlarda regl ne zaman senin
Sen benden 1 gün sonra olacaksın canımBenimde bugün çıkmış bata 1 hafta var hemen hemen zaten
Dayanabilirsen bekle canım inşallah vardır bakalım19 canım 3 gün var kendime söz verdim gecikmesini bekleyeceğim test için
22-23 arasıSen benden 1 gün sonra olacaksın canım
Günlerimiz de değişebiliyor korunmadığımız için bakalım bizi neler bekliyor22-23 arası
İnşallah canım sabredeceğim zaten annemler geldi pazar günü gidiyorlar bende onlarla gidesim var insanın kafası dağılıyorDayanabilirsen bekle canım inşallah vardır bakalım
Eczaneden days doctor aldım bugun yaptım dayanamadım pozitif çıktı burda da yazmışlar yalancı pozitif çıkarıyor diye daha çok strese girdim vallaİnşallah canım sabredeceğim zaten annemler geldi pazar günü gidiyorlar bende onlarla gidesim var insanın kafası dağılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?