BAT 22 AĞUSTOS olanlar beraber bekleyelim

Daha varmış ya kuzu. Bilemedim daha önce duymadığım bi marka. Ama erken gebelik testi falan yapsan yarın ilk idrarla belki çıkardı
Erken gebelik testi pozitif çıkan canım elimde prodoctor da vardı onu da yaptım belli belirsiz bi çizgide onda çıktı ama iki markada kötü demişler

Erken gebelik testi pozitif çıkan canım elimde prodoctor da vardı onu da yaptım belli belirsiz bi çizgide onda çıktı ama iki markada kötü demişler
Prodoctor çok kötü değil ya doğru söylüyo genelde. Hem iki testte de mi yalancı pozitif çıkcak bence var bişeyler

22-23 agustos bat yerimi alayim burada.. 4 gun once sol kasigima bicak saplanir gibi aralikli olarak agrilar girdi iki buklum kaldim. dun ise sari renkte kati akinti geldi kokusuz. bugunde acik sari sumuk seklinde bir akinti geldi o da kokusuz benim gibi bu durumu yasayan var mi peki

Prodoctor çok kötü değil ya doğru söylüyo genelde. Hem iki testte de mi yalancı pozitif çıkcak bence var bişeyler
Arkadaşım da öyle söylüyor kuruma çizgisi bile çıkarmamış onda canım kısmet bakalım

İnşallah vardır canım prodoctora iyi diyorlar buarada. Bbelirtilerin nelerdi canım
Canım benim belirtim çatlamadan sonra başladı sağ meme ucum acıyordu kasık batmam oldu mide bulantım var dünden beri çok ciddi bi kasık ağrısı da oldu geçti ben adet olcam sandım

Canım sarı akıntı iyiye işaret diyorlar bende hiç akıntı olmadı ya normalde de yoktu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…