Yaa çok sevindim senin için. Keşke 1 tane daha test alsaydın emin olurdun yaEczaneden days doctor aldım bugun yaptım dayanamadım pozitif çıktı burda da yazmışlar yalancı pozitif çıkarıyor diye daha çok strese girdim valla
Kaset almıştım ama onda çıkmadı 6 gün var çok erkenYaa çok sevindim senin için. Keşke 1 tane daha test alsaydın emin olurdun ya
Daha varmış ya kuzu. Bilemedim daha önce duymadığım bi marka. Ama erken gebelik testi falan yapsan yarın ilk idrarla belki çıkardıKaset almıştım ama onda çıkmadı 6 gün var çok erken
Canım testi atar mısın merak ettimEczaneden days doctor aldım bugun yaptım dayanamadım pozitif çıktı burda da yazmışlar yalancı pozitif çıkarıyor diye daha çok strese girdim valla
Erken gebelik testi pozitif çıkan canım elimde prodoctor da vardı onu da yaptım belli belirsiz bi çizgide onda çıktı ama iki markada kötü demişlerDaha varmış ya kuzu. Bilemedim daha önce duymadığım bi marka. Ama erken gebelik testi falan yapsan yarın ilk idrarla belki çıkardı
Bu days doctor canımCanım testi atar mısın merak ettim
Aaa canım gördüm çok ince bir çizgi var yapar yapmaz mı çıktı var gibi gözüküyorBu days doctor canım
Prodoctor çok kötü değil ya doğru söylüyo genelde. Hem iki testte de mi yalancı pozitif çıkcak bence var bişeylerErken gebelik testi pozitif çıkan canım elimde prodoctor da vardı onu da yaptım belli belirsiz bi çizgide onda çıktı ama iki markada kötü demişler
İnşallah vardırErken gebelik testi pozitif çıkan canım elimde prodoctor da vardı onu da yaptım belli belirsiz bi çizgide onda çıktı ama iki markada kötü demişler
Aynen canım inşallah bakalım emin değilim ama pazartesi kan vercemAaa canım gördüm çok ince bir çizgi var yapar yapmaz mı çıktı var gibi gözüküyor
Arkadaşım da öyle söylüyor kuruma çizgisi bile çıkarmamış onda canım kısmet bakalımProdoctor çok kötü değil ya doğru söylüyo genelde. Hem iki testte de mi yalancı pozitif çıkcak bence var bişeyler
Canım benim belirtim çatlamadan sonra başladı sağ meme ucum acıyordu kasık batmam oldu mide bulantım var dünden beri çok ciddi bi kasık ağrısı da oldu geçti ben adet olcam sandımİnşallah vardırcanım prodoctora iyi diyorlar buarada. Bbelirtilerin nelerdi canım
Canım sarı akıntı iyiye işaret diyorlar bende hiç akıntı olmadı ya normalde de yoktu ama22-23 agustos bat yerimi alayim burada.. 4 gun once sol kasigima bicak saplanir gibi aralikli olarak agrilar girdi iki buklum kaldim. dun ise sari renkte kati akinti geldi kokusuz. bugunde acik sari sumuk seklinde bir akinti geldi o da kokusuz benim gibi bu durumu yasayan var mi peki
Hayalet çizgi gibi değil pembemsi inşallah vardırAynen canım inşallah bakalım emin değilim ama pazartesi kan vercem
İnşallah ya çok zorlandım bu ay ovulasyon testi beslenme derkenHayalet çizgi gibi değil pembemsi inşallah vardır
Evet canım çok mutlu oldum yumurtlama tarihin ne zamandıİnşallah ya çok zorlandım bu ay ovulasyon testi beslenme derken
5 ağustos canım 7 si çatlama olduEvet canım çok mutlu oldum yumurtlama tarihin ne zamandı
Anladım canım hayırlısı inşallah vardır5 ağustos canım 7 si çatlama oldu
İnşallah canım sende nasıl belirtin var mıAnladım canım hayırlısı inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?