BAT 22 AĞUSTOS olanlar beraber bekleyelim

Ama çok saçma kontrole gelen bir hasta geri çevrilmez ki devlet hastanesi ama vergilerimizi ödüyoruz bakmaları lazım çok sinir bozucuymuş
Yok çevirdi ne işin var bekarsan dedi bana bende dedim ağrım var nasıl ne işin var dik konuştum hemen yat bakim dedi

Yok etmiyorlar canım ben çok regl ağrısı çeken biriyim bi değişik ağrı hissedip gitmiştim gebe kalsamda özelde baktırcam artık doğum hastanelerinde devlet ilgilenmedi benimle
Evet devlet hastaneleri öyle ama doktoru da çok önemli Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bende kontrollerimi devlet doğum özel düşünüyorum

Kızlar var mı tarihimiz uyan
sat 25 temmuz tahmini yumurtlama 6 agustos (gecen ay ovulasyon testleriyle takip ettim ve benim icin stresliydi bu yuzden bu ay test ile takip yapmadim) bat 22 ağustos bakalimm 7. ayimizdayiz deniyoruz bekliyoruzzz 2 gun siddetli bel agrisi ve bugun akintida artis gosgus sismesi dolgunluk ve hafif agri disinda baska belirtim yok

Aynı tarihte yumurtlamışız canım bat ta aynı inşallah gebeyizdir bakalım belirtilerin güzel bende dün çok ağrı vardı dedim 1 hafta önce mi adet olcam uyuyamadım ağrıdan sabah oldu geçmişti göğüslerim yumurtlamadan birkaç gün sonra hassastı şuan kocaman oldular

bende aksam acaba adet mi olucam dedim akintim o sekilde cogalmisti ama daha 5 gun var benimde 3 4 gundur genel belirtilerim olustu dokunamayacak kadar agrim yok goguslerimde dokundugumda hissedilen bir agri var siskinlik de 2 3 gundur var onceki 2 gunde belim aşırı agridi bugun iyiydi birde anlik kasikta batma hissettim hafifti ve anlikti ama cok ustunde durmadim umarim gebeyizdir guzel haberler veririz

İnşallah canım belirtilerin güzel
Güzel haberler verelim inşallah

Bana da gönder o sabırdan hiç aklımdan çıkmıyor başka şeylerle bile ilgilenmiyorum odaklanmışım
yaa 5 6 ay boyunca 6 7 gun oncesinden test yapiyordum ozellikle ovu testleriyle takip ettiğimde 10 dpo dan sonra basliyordum ve arada silik cizgiler goruyordum heyecanliyordum adet olmuyordum 1 2 gun gecikme falan oldu iyice heyecan sonra hüsran o yuzden bu ay ne test ne bisey yaptim akisina biraktim gun asiri da degerlendirmedim 2 3 gun arayla oldu hep 3ünü 7sini ve 9unu degerlendirdim ve suanda hic test vs dusunmuyorum kafami odagimi tamamen degistirdim hatta bende bi konu basligi acmistim o kadar girmedim ki siteye cogu mesajlara cevap vermemisim kacan kovalanir biz kovaladigimiz icin kaciyor olabilirler birazda biz kacalim bakalim sonuc alacak miyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…