- Konu Sahibi PanikEdoss
-
Kan verdim canım bekliyorum evde yaptığım pozitif ama güvenemedimSelam kızlar test yapan var mı?
Bende de akıntı arttı canım çok olmaz ama normalde bir damla geliyor gündeBat 22-23 ağustos gösteriyor
Dün afedersiniz kilodum bembeyaz oldu ama bugün hiçbir şey yok.akıntı olarak
Göğüslerimde çok hafif ağrı var ama psikolojikte olabilir bilemedim.
Yarın sabah ilk idrarla test yapacağım
Hayırlısı
Amin amin canım sende nasıl durumlar belirtin nelerRabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize inşallah
Edoş o kadar sevindim ki. Haberdar et bizi. Güzel haberler almak dileğiyle <3Kan verdim canım bekliyorum evde yaptığım pozitif ama güvenemedim
Teşekkür ederim canım haber edicemEdoş o kadar sevindim ki. Haberdar et bizi. Güzel haberler almak dileğiyle <3
Ben muhtemelen regl olacağım birkaç gün içinde, tüm belirtilerim kaybolduSelamlar kızlar bi gelişme var mı sizlerde ? Ben beklmedeyim hiç belirtim falan yok
Göğüslerimde hafif ağrı var akıntı bugün gelmedi onun dışında karnım ağrıyor mu psikolojik mi bilemiyorumAmin amin canım sende nasıl durumlar belirtin neler
Canım benimde öyle bi var bi yokBen muhtemelen regl olacağım birkaç gün içinde, tüm belirtilerim kayboldu
Ara ara batmalar oldu dün benim ama geçtiGöğüslerimde hafif ağrı var akıntı bugün gelmedi onun dışında karnım ağrıyor mu psikolojik mi bilemiyorum
Dün, dört gün kala oluyor gene dayanamadım test yaptım bu arada bu sefer hiç çizgi falan çıkmadı. Sonra belirtilerde kayboldu. Psikolojikti herhaldeCanım benimde öyle bi var bi yok
Regl belirtileri de öyle canım o yüzden hamilelik mi regl mi bilemiyor insan yabide sağ bacağıma ağrı vuruyor tabi yanlış harekette yapmış olabilirim
Hiç belli olmaz canım inşallah bebişin seninlendirDün, dört gün kala oluyor gene dayanamadım test yaptım bu arada bu sefer hiç çizgi falan çıkmadı. Sonra belirtilerde kayboldu. Psikolojikti herhalde
Benimde 7 si çatladı canımYarın sabah belli olur bence çünkü benim 7ağustosta çatladı yumurtam.
Yarın 19 ağustos büyük ihtimalle varsa testte çıkar
Hayırlısı canım,sen test yaptın mı?Benimde 7 si çatladı canım
Sen prodoctor vardı başka testte sipariş etmiştin. Hangisiyle sonuç aldın onu da söyler misin edoş? testlerle ilgili de bir muallaklık var ya bize de tecrübe olsun.Hiç belli olmaz canım inşallah bebişin seninlendir
Yaptım canım ama sonuca güvenemedim bi türlüHayırlısı canım,sen test yaptın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?