- 28 Haziran 2025
- 1.480
- 392
- 38
- 31
- Konu Sahibi PanikEdoss
-
Düşükte olsa çıkar sanırım canım bat a kaç günün var awox güvenilir marka yada iki güne tekrarla silikleşir büyük ihtimalleKan mı versem hemen
awox canım
4-5 gün var bataDüşükte olsa çıkar sanırım canım bat a kaç günün var awox güvenilir marka yada iki güne tekrarla silikleşir büyük ihtimalle
Merhaba canım valla bende bugün kan verdim saglik ocağına yarın çıkarmış çok stres oldumKan verdim canım bekliyorum evde yaptığım pozitif ama güvenemedim
Benimle aynısın canım yapsan çıkabilir4-5 gün var bata
Benim yarın bat ben bugün kaset yaptım negatif canımSelam kızlar test yapan var mı?
Canim sonucun cikti miBenimle aynısın canım yapsan çıkabilir
Çok sevindim canım bence yarın senin kanda net çıkacak sonucunBenimle aynısın canım yapsan çıkabilir
Bu test daha 10 dk olmadan foto çekilmiş gibi ama küçük bir çizgi görüyorum benBenim yarın bat ben bugün kaset yaptım negatif canım Eki Görüntüle 3632000
Evet canım sonrasında kuruma çizgisi oluyor ya kaset testlerde yaptıktan 3 dakika sonra çektim ama bana yok gibi geliyor şuan test tertemiz t bölgesiÇok sevindim canım bence yarın senin kanda net çıkacak sonucun
Bu test daha 10 dk olmadan foto çekilmiş gibi ama küçük bir çizgi görüyorum ben
E kurumamış halinde çizgi var ama. Kuruyunca tamamen gitti miEvet canım sonrasında kuruma çizgisi oluyor ya kaset testlerde yaptıktan 3 dakika sonra çektim ama bana yok gibi geliyor şuan test tertemiz t bölgesi
Evet canım sonrasında kuruma çizgisi oluyor ya kaset testlerde yaptıktan 3 dakika sonra çektim ama bana yok gibi geliyor şuan test tertemiz t bölgesi
Evet bende gördüm çizgi kuruyunca da bakmak lazım canım çekip atsana müsait oluncaE kurumamış halinde çizgi var ama. Kuruyunca tamamen gitti mi
Yok çıkmadı dahaCanim sonucun cikti mi
Yarın çıkar büyük ihtimalleHadi ya ne zmn cikicak buuuyarin
E kurumamış halinde çizgi var ama. Kuruyunca tamamen gitti mi
Canım şimdi ki hali böyleEvet bende gördüm çizgi kuruyunca da bakmak lazım canım çekip atsana müsait olunca
Kızlar ben bişi gördüm sizde görüyor musunuz
test bozuk olabilir mi o kirmiziliklarin gitmesi lazmn cok damlattin herhalde biya dagilmis cnm
Olabilir alel acele yaptımtest bozuk olabilir mi o kirmiziliklarin gitmesi lazmn cok damlattin herhalde biya dagilmis cnm
Belli ama ikinci çizgi olan yerde siliklik vartest bozuk olabilir mi o kirmiziliklarin gitmesi lazmn cok damlattin herhalde biya dagilmis cnm
Belli ama ikinci çizgi olan yerde siliklik var
Evet var gibi ilk attiginda gordum ama boya dagilmis Tekrarla bnceOlabilir alel acele yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?