- 12 Aralık 2012
- 122
- 46
- 298
- Konu Sahibi PanikEdoss
-
Bunu bana mı yazmıştınız? Çoğu kişi 5-6 gün kala öğrendiği için ben artık elendim gibi düşünüyorum da çünkü...Yarın sabah belli olur bence çünkü benim 7ağustosta çatladı yumurtam.
Yarın 19 ağustos büyük ihtimalle varsa testte çıkar
Prodoctor da silik çıkıyor frelyy aldım days doctor aldım canım 3 ü de pozitif verdi ama 3 marka da muaallakta bi marka o yüzden güvenemedimSen prodoctor vardı başka testte sipariş etmiştin. Hangisiyle sonuç aldın onu da söyler misin edoş? testlerle ilgili de bir muallaklık var ya bize de tecrübe olsun.
Rica etsem üç testin sonucu da atabilir misin aynı anda yapıldılarsa çok merak ediyorum aralarındaki farkıProdoctor da silik çıkıyor frelyy aldım days doctor aldım canım 3 ü de pozitif verdi ama 3 marka da muaallakta bi marka o yüzden güvenemedim
Canım erken ya normalde gecikme günü veya 2 gün önce öneriyor chatgbt ben erken davrandım sadeceBunu bana mı yazmıştınız? Çoğu kişi 5-6 gün kala öğrendiği için ben artık elendim gibi düşünüyorum da çünkü...
Tabi canım atıyorumRica etsem üç testin sonucu da atabilir misin aynı anda yapıldılarsa çok merak ediyorum aralarındaki farkı
Baştaki bugun 2. Dün 3. Önceki gün canımTabi canım atıyorum
Hepsi aynı zamanda mı yapıldı? Birisi çok net diğerleri daha flu... edoş ekleme sırana göre testlerin isimlerini biliyor musun baya fark var çünkü şaşırdım.Tabi canım atıyorum
Hepsi aynı zamanda mı yapıldı? Birisi çok net diğerleri daha flu... edoş ekleme sırana göre testlerin isimlerini biliyor musun baya fark var çünkü şaşırdım.
ay tamam sorumun cevabını aldım :) teşekkür ederim. bence hayırlı olsun Edoş<3Baştaki bugun 2. Dün 3. Önceki gün canım
Frelly days doctor ve prodoctor
Baştaki bugun 2. Dün 3. Önceki gün canım
Frelly days doctor ve prodoctor
Buraya yazdım canımHepsi aynı zamanda mı yapıldı? Birisi çok net diğerleri daha flu... edoş ekleme sırana göre testlerin isimlerini biliyor musun baya fark var çünkü şaşırdım.
Kız daha belli değil valla ben inanmıyorum yeni hobi edindim galiba kendime kan çıkana kadar içim rahatlamayacakay tamam sorumun cevabını aldım :) teşekkür ederim. bence hayırlı olsun Edoş<3
Bende regl gecikene kadar artık test yapmamak için evde test bulundurmama kararı aldım. Yoksa dayanamıyorumKız daha belli değil valla ben inanmıyorum yeni hobi edindim galiba kendime kan çıkana kadar içim rahatlamayacak
Bu ay hamile olmazsam asla gelecek ay almicam çok abarttımBende regl gecikene kadar artık test yapmamak için evde test bulundurmama kararı aldım. Yoksa dayanamıyorumBöyle daha zor, sürekli düşünerek ve sorgulayarak..
Eda var bence yarın kan versene sabahtanBu ay hamile olmazsam asla gelecek ay almicam çok abarttım
Verdim verdim yarın çıkar dediler canım bekliyorumEda var bence yarın kan versene sabahtan
Var gibi canım ama çok çok yeniye benziyorKızlar ikinci bir çizgi var gibi görüyorum ya da aklım benimle oynuyor sizce
İlk defa testim böyle çıktı normalde bembeyaz olur umutlanmak istemiyorum önümüzde ki ay tüp bebeğe başlayacağız inşallah vardır ve hiçbirine gerek kalmaz yaVar gibi canım ama çok çok yeniye benziyor
İnşallah canım 2 güne tekrarla testi hangi marka kullanıyorsunİlk defa testim böyle çıktı normalde bembeyaz olur umutlanmak istemiyorum önümüzde ki ay tüp bebeğe başlayacağız inşallah vardır ve hiçbirine gerek kalmaz ya
awox canımİnşallah canım 2 güne tekrarla testi hangi marka kullanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?