- 28 Haziran 2025
- 1.480
- 392
- 38
- 31
- Konu Sahibi PanikEdoss
-
Evet daha iyi olurEvet var gibi ilk attiginda gordum ama boya dagilmis Tekrarla bnce
Çok sevindim canım bence yarın senin kanda net çıkacak sonucun
Bu test daha 10 dk olmadan foto çekilmiş gibi ama küçük bir çizgi görüyorum ben
Evet var gibi ilk attiginda gordum ama boya dagilmis Tekrarla bnce
Kızlar son hali böyle kuruma çizgisi miBelli ama ikinci çizgi olan yerde siliklik var
Sence varmıKızlar bebek denemelerinde 2. Ayım olacak birlikte deneyimleyip ovulasyon sonuçlarımızı paylaşalım
Bence net var hayırlı olsunSence varmı
Ya gerçekten mi ilk 5 dk da çıktıBence net var hayırlı olsun
Basbaya gözüküyor ikinci çizgi canım bence yarın kan verYa gerçekten mi ilk 5 dk da çıktı
Test ar+ımed ilk defa kullandım bu testiYa gerçekten mi ilk 5 dk da çıktı
Canım yalancı pozitif oluyor diyorlar ama bu kadar koyu da yalancı veya kuruma çizgisi olamaz bence kan sonucuyla netleşir bat ne zamandıTest ar+ımed ilk defa kullandım bu testi
normalde düzensiz adet oluyorum zaten ama şuan tam 2 aydır görmüyorum şüphe üstüne yaptım ilk 2 dk bile sürmeden böyle çıktıCanım yalancı pozitif oluyor diyorlar ama bu kadar koyu da yalancı veya kuruma çizgisi olamaz bence kan sonucuyla netleşir bat ne zamandı
Bu şuan ki haliNormalde düzensiz adet oluyorum za
normalde düzensiz adet oluyorum zaten ama şuan tam 2 aydır görmüyorum şüphe üstüne yaptım ilk 2 dk bile sürmeden böyle çıktı
Basbaya ben burdayım diyor canımBu şuan ki hali
İnşallah öyledir ilki düşük oldu 4 senedir bu anı bekliyorum ama ilk defa böyle bir testim çıktıBasbaya ben burdayım diyor canım
Çok mutlu oldum canım Allah bir kapı açıyor bence kan ver ve dikkat et kendineİnşallah öyledir ilki düşük oldu 4 senedir bu anı bekliyorum ama ilk defa böyle bir testim çıktı
Teşekkür ederimÇok mutlu oldum canım Allah bir kapı açıyor bence kan ver ve dikkat et kendine
Galiba yok canımKızlar var mı bugün hamiş olduğunu öğrenen
Negatif çıkmış canım 0,6Anlamadım sonuçtan bişi ama
Sağol canımNegatif çıkmış canım 0,6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?