- 29 Temmuz 2024
- 1.135
- 411
- 43
- Konu Sahibi PanikEdoss
-
- #1.121
İşte belki de salsak biraz böyle olmayacakta yapamıyoruzDemi o rahatlığımı da özledim açıkçası çok afedersin ama ilişki bile ödev gibi artık
Kesinlikle öyle canım seninde mi ilk gebeliğin canım açıklamada doğum yaptığın yazıyor amaİşte belki de salsak biraz böyle olmayacakta yapamıyoruz
Ay hayır aslında ilk gebelik ama bu ay hamile kaldım kimyasal oldu hamilelik olarak ayarlamıştım ama düzeltmedim bende her tarih yapayım bari dedim böyle olduKesinlikle öyle canım seninde mi ilk gebeliğin canım açıklamada doğum yaptığın yazıyor ama
Geçmiş olsun canım kimyasaldan sonra gebe kalma olasılığın artıyormuş bu ay gebe kalırsın inşallahAy hayır aslında ilk gebelik ama bu ay hamile kaldım kimyasal oldu hamilelik olarak ayarlamıştım ama düzeltmedim bende her tarih yapayım bari dedim böyle oldu
Teşekkür ederim inşallah öyle olur tek umudum buGeçmiş olsun canım kimyasaldan sonra gebe kalma olasılığın artıyormuş bu ay gebe kalırsın inşallah
Olur canım allahın izniyle ne zamandır bebek düşünüyorsunTeşekkür ederim inşallah öyle olur tek umudum bu
1.5 seneyi geçkindir istiyorumOlur canım allahın izniyle ne zamandır bebek düşünüyorsun
Hayırlısı olsun canım hsg falan çekildin mi1.5 seneyi geçkindir istiyorum
Evet çekildim bir problem yok çekildiğim ikinci ay işte gebelik oldu ama kimyasal olduHayırlısı olsun canım hsg falan çekildin mi
Hadi hayırlısı canım sorun yoksa olur filmden sonra demek ki artık bebiş oluşabiliyor gelecek ay olur inşallahEvet çekildim bir problem yok çekildiğim ikinci ay işte gebelik oldu ama kimyasal oldu
İnşallah artık baya yıprandım psikolojik olarakHadi hayırlısı canım sorun yoksa olur filmden sonra demek ki artık bebiş oluşabiliyor gelecek ay olur inşallah
Kıyamam canım üzülme canını sıkma stresten olmayan çok insan var burda zamana bırak kendiliğinden olur allahın izniyleİnşallah artık baya yıprandım psikolojik olarakbu ay hepimiz güzel haberler alalım
İnşallahKıyamam canım üzülme canını sıkma stresten olmayan çok insan var burda zamana bırak kendiliğinden olur allahın izniyle
Anladm canım inşallah tekrar sağlıklı bi şekilde gebe kalırsınAy hayır aslında ilk gebelik ama bu ay hamile kaldım kimyasal oldu hamilelik olarak ayarlamıştım ama düzeltmedim bende her tarih yapayım bari dedim böyle oldu
Canım ya ben hala regl olmadım üçüncü güne döndü bugün ilaç biteli normal bişeymi aklım almadı benimİnşallah güzelim
Canım ilaç bittikten sonra 7 10 gün süresi var 10 güne kadar olmazsan tekrar doktora git ilaç bitiminin 2 ya da 3 günü Adet olmuştum ama 10 gün olanı Bile de duydum o yüzden biraz daha bekle canım stres yapma stres de etkiliyorCanım ya ben hala regl olmadım üçüncü güne döndü bugün ilaç biteli normal bişeymi aklım almadı benim
Bu sırada çok şükür ki ben regl oldum bitti bugünCanım ya ben hala regl olmadım üçüncü güne döndü bugün ilaç biteli normal bişeymi aklım almadı benim
Canım ilaç bittikten sonra 7 10 gün süresi var 10 güne kadar olmazsan tekrar doktora git ilaç bitiminin 2 ya da 3 günü Adet olmuştum ama 10 gün olanı Bile de duydum o yüzden biraz daha bekle canım stres yapma stres de etkiliyor
Haklısın canım bende oldum bugün bitsin de bende başlıyım çalışmalara yeni umut yeni ay hayırla gelsin inşallahBu sırada çok şükür ki ben regl oldum bitti bugün
oldun mu canım gözün aydın diyeyim o zaman regl olmak demek yeni süreç Umut demekHaklısın canım bende oldum bugün bitsin de bende başlıyım çalışmalara yeni umut yeni ay hayırla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?