- 14 Şubat 2025
- 639
- 241
- 18
- Konu Sahibi zeynep2009
-
Belli olmaz,artımede çok yalancı çıkarıyorlar diyorlar geçen ay denemek zorunda kaldım başka yoktu eczane de test,silik çizgi bile çıkartmadıııı hatta baya şaşırdımAdet belirtilerinden başka bi şey yok ama şaşırdım .. cok yalancı çıkarıyor diyorlar bu markaya yaaa
Benimde hiçbir regl belirtisi yok regle 3 gun var...bugün çok hafif kasıkta batmalar oldu...test yapmak istemiyorum...sizde gebelik belirtisi diyebileceğiniz birsey var mi.. kan verdiniz miMerhaba arkadaşlar. Reglime bir gün kaldı. Hiçbir regl olma belirtisi göstermedim henüz. Normalde ağrılarım birkaç gün önceden başlardı. Bugün test yaptım. Eşim de ben de ikinci çizgiyi silik olarak gördük ama pek emin olamadık. Sizce bu pozitif mi?
Kasıklarımda ağrı var. Ve göğüslerim kendini biraz salmış gibi hissediyorum. Belki de bana öyle geliyordur. 3 tane test yaptım. Üçünde de silik bir şekilde ikinci çizgi çıktı. Kan verdim. Sonuçlar yarın çıkacak.Benimde hiçbir regl belirtisi yok regle 3 gun var...bugün çok hafif kasıkta batmalar oldu...test yapmak istemiyorum...sizde gebelik belirtisi diyebileceğiniz birsey var mi.. kan verdiniz mi
Kuzum çok yeni olduğu için düşük cıkmış iki katına artarsa sorun olmıcak inşallah gözün aydın çok sevindim çok tebrik ederimmMerhaba kızlar. Sonuçlarım böyle çıkmış. Doktor Beta HCG 10 üzeri olursa iki gün sonra yine gel demişti ama bu değer çok düşük değil mi? Korkuyorum. İlk gebeliğimi 236 ile öğrenmiştim. Kimyasal gebelikti, düştü.
Evet yarında ver 60 küsür cıkması lazım inşallah güzelce sağlıkla ilerler gebeliğinYaa çok teşekkür ederim. Rabbim bu mübarek günlerde bize hayırlı haberler almayı nasip etsin. Hep bunu diliyorumDün kan vermiştim. Yarın da verince ikinci gün oluyor zaten değil mi? Yoksa Pazartesi gününü mü beklemeliyim? Ve bir şey daha soracağım. Sizi de çok yoruyorum ama. Oruç tutmam sakıncalı mı şu an?
Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. İçime su serptin. Rabbim sana da güzel haberler almayı nasip etsinEvet yarında ver 60 küsür cıkması lazım inşallah güzelce sağlıkla ilerler gebeliğinmoralini yüksek tut aklına hep güzel şeyler getir oruca niyetliysen tut bugun ama bence yarın netleştikten sonra tutma çok başlarındasın iyi beslenmen gerek kandan besleniyor diye biliyorum suan bebiş inşallah bende de vardır 2 gün kaldı regle göğü ucum acıyor ve kasıklarda doluluk kramp tarzı bişi var normalde her ay şişen göğüslerim şişmedi hala bir umut bekliyorum
Kuzum benim Allah razı olsun bende dinleyip okuyacağım duaları inşallah güzel haberler alırım bendeÇok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. İçime su serptin. Rabbim sana da güzel haberler almayı nasip etsinBende sol kasık ağrısı var. Belki seninki de gebelik belirtisidir. İnşallah senin de güzel haberlerini alırız. Ben bu ayın başından beri gerçekten hep hissediyordum. O yüzden erken gebelik testi yaptım. Eşim kızıyordu hatta erken hevesleniyorsun sonra üzülüyoruz diye. Bu ay İsm-i Âzam duasını okudum ve Meryem suresini de sürekli dinledim. Arkadaşlarım aylardır söylüyordu ama içimden gelmiyordu. Artık buna ne denir bilmiyorum ama bu ay içimden geldi ve yaptım. Yer gök dua üzerine kurulu. Dualarımda sen de varsın
Benim bazen kasık ağrım oluyo sol kasığımda hissediyorum ,bazen batma,göğüslerim hassas ama o kadar dokunulmayacak kadar hassas değil.Ama nedense bu aydan da bi o kadar emin değilim beklenti içinde değilim o yüzdenMerhaba benim de bat 25 kabul ederseniz aranıza katılmak isterim. Günü yaklaşan arkadaşlar belirtilerini yazabilir mi ? Biz de nasiplenelim tecrübelerinizden
Bende ilk hafta kasık, bel ağrısı, meme ağrısı ve halsizlik oldu. 2. Hafta ise sarı akıntı ve meme şişkinliği oldu. Arada bir sol kasığıma çok hafif sancı giriyor gün içinde ama neredeyse hissedilmeyecek kadar az ağrısı. Açıkçası bu 2. Denememiz. İlkinde çok umutluyum çünkü tüm belirtiler vardı ama negatif çıkınca üzüldüm. O yüzden bu ay kafama o kadar çok takmıyorum arada aklıma geliyor ama düşünmemeye çalışıyorum. Sizde ne gibi belirtiler var ?Benim bazen kasık ağrım oluyo sol kasığımda hissediyorum ,bazen batma,göğüslerim hassas ama o kadar dokunulmayacak kadar hassas değil.Ama nedense bu aydan da bi o kadar emin değilim beklenti içinde değilim o yüzdenBat tarihim 24,24 Mart
Sizde neler var
Biz ilk denememizde 7 gün gecikmiştim,kendimi o kadar hamile gibi hissediyordum ki bir de 7 gün gecikince direkt hamileyim gibi düşünmüştüm..Bende ilk hafta kasık, bel ağrısı, meme ağrısı ve halsizlik oldu. 2. Hafta ise sarı akıntı ve meme şişkinliği oldu. Arada bir sol kasığıma çok hafif sancı giriyor gün içinde ama neredeyse hissedilmeyecek kadar az ağrısı. Açıkçası bu 2. Denememiz. İlkinde çok umutluyum çünkü tüm belirtiler vardı ama negatif çıkınca üzüldüm. O yüzden bu ay kafama o kadar çok takmıyorum arada aklıma geliyor ama düşünmemeye çalışıyorum. Sizde ne gibi belirtiler var ?
Kafaya takmama evresi çok güzel,ama imkansız inşallah başarabiliriz ve süprizler olurBiz ilk denememizde 7 gün gecikmiştim,kendimi o kadar hamile gibi hissediyordum ki bir de 7 gün gecikince direkt hamileyim gibi düşünmüştüm..
Şuan 6.ayımızdayızHayırlısı olur inşallah
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. Peki o dönemde vücut ısında bir artış oldu mu hiç? Eşim dün yanımda yatamadı. Ateşimi ölçtüm 37,5 çıktı ama asla hastalandım gibi hissetmiyorum. Aranızda bunu yaşayan var mı ?Biz ilk denememizde 7 gün gecikmiştim,kendimi o kadar hamile gibi hissediyordum ki bir de 7 gün gecikince direkt hamileyim gibi düşünmüştüm..
Şuan 6.ayımızdayızHayırlısı olur inşallah
Açıkçası hatırlayamıyorum,ölçmemiştimAllah herkesin gönlüne göre versin inşallah. Peki o dönemde vücut ısında bir artış oldu mu hiç? Eşim dün yanımda yatamadı. Ateşimi ölçtüm 37,5 çıktı ama asla hastalandım gibi hissetmiyorum. Aranızda bunu yaşayan var mı ?
benim arkadaşımda böyle söylüyor, benimle aynı gün bat. bende de sadece yüz ve kulakta yanma ve göğüs ucunda hassasiyet acıma var birde kasık batması gibi tam da çözemiyorum her ay reglden önce yaşıyoruz bunları ama bu yanma ateş basması ve göğüs ucu acıması ilk sanki bu kadar olmazdı yaAllah herkesin gönlüne göre versin inşallah. Peki o dönemde vücut ısında bir artış oldu mu hiç? Eşim dün yanımda yatamadı. Ateşimi ölçtüm 37,5 çıktı ama asla hastalandım gibi hissetmiyorum. Aranızda bunu yaşayan var mı ?
Benim de bat 25 ama kendimi çok yorgun hissediyorum, bir baş dönmesi hakim, arada bir kasıklarıma ağrı giriyor ve hep açımbenim arkadaşımda böyle söylüyor, benimle aynı gün bat. bende de sadece yüz ve kulakta yanma ve göğüs ucunda hassasiyet acıma var birde kasık batması gibi tam da çözemiyorum her ay reglden önce yaşıyoruz bunları ama bu yanma ateş basması ve göğüs ucu acıması ilk sanki bu kadar olmazdı ya
baş dönmesi ben kimyasal gebelik geçirdiğimde olmuştu baş dönmesiyle gitmiştim hastaneye, test var mı evde yapsan aslında 5 gün varsa cıkar erken gbelik, baş dönmesi belirti net cünküBenim de bat 25 ama kendimi çok yorgun hissediyorum, bir baş dönmesi hakim, arada bir kasıklarıma ağrı giriyor ve hep açım
Yani regl belirtilerim kasık ağrısı, duygusallık ve tatlı isteği oluyordu genelde. Bu ay bilmiyorum çıkacak mı yoksa bebek psikolojisine girildiği için mi böyle hissediyorum. Ama gerçekten baş dönmesi çok var. Hayırlısı olsunumutlanmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?