Bat 22 Mart olan arkadaşlar...belirti kovalayalim mi

Kızlar inşallah olucak ama kasmayın ve kafanıza takmayın ben sadece öğrenmek için araştırıyorum artık. Kendimde kusur aramayı bıraktım. Siz de öyle yapın

baş dönmesi ben kimyasal gebelik geçirdiğimde olmuştu baş dönmesiyle gitmiştim hastaneye, test var mı evde yapsan aslında 5 gün varsa cıkar erken gbelik, baş dönmesi belirti net cünkü
Dün sabah idrarı ile yaptım çok silik çıktı ama 5. dakikadan sonra çıktı. Kuruma çizgisi mi diye düşündüm. Erken olduğu için kendimi tutmaya çalışıyorum. Evde test var naspam sabah idrarıyla yapsam mı

o zaman regl geciksin öyle yap kuzu moralini bozma yine de silik cıkmış yani reglin 3 gün geciksin yap bence

Kızlar bata 4 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün peçeteye sildiğimde gelen hafif pembe akıntım oldu akşama tamamen kesildi başına gelen var mı acaba

Arkadaşlar benimde 26 Mart,
12.13 Mart ovülasyon pik gördüm.
Bugün regliye 6 güne kala tekrar pik gördüm anlamadım.
Öyle olunca hamile olabilir miyim dediö kaset test yaptım negatif.
Bende beklemedeyim.

Merhaba kızlar bat 24 Mart bugün erken gebelik testi yaptım ne diyorsunuz var mıdır bebiş

Kızlar bata 4 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün peçeteye sildiğimde gelen hafif pembe akıntım oldu akşama tamamen kesildi başına gelen var mı acaba
Kuzum üzülme lekelenme olabilir söküledebilie benimde başıma geldi son 2 adette de rabbim büyük zamanı gelmiştir inşallah

Ay inşallah üç ay önce kürtaj oldum çok istiyorum regl olacağım diye endişe içindeyim olsa erken gebelik testinde çıkar diye düşünüp üzüldüm inşallah regl olmam
Benim 4 gün gecikmeyle bile silik cıkmıştı kimyasalda düşünn

Kızlar benimde 22 si cuma adet günüm çarşamba kahverengi lekelenme yaşadım perşembe günü sabah kırmızıya döndü daha kahverengi akıntıda daha fazla gelmişti hah dedim söküldü adet oldum ama kesildi pedi değiştirdim yeni pede bir daha gelmedi normalde ilk 3 gün aşırı yoğun gelirdi benim böyle bişey yaşayıp hamile olan var mı ?

Yaşamadım canım ama yarın sökülmezse testi yenile bakalım belirtin var mi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…