- Konu Sahibi zeynep2009
-
Dün sabah idrarı ile yaptım çok silik çıktı ama 5. dakikadan sonra çıktı. Kuruma çizgisi mi diye düşündüm. Erken olduğu için kendimi tutmaya çalışıyorum. Evde test var naspam sabah idrarıyla yapsam mıbaş dönmesi ben kimyasal gebelik geçirdiğimde olmuştu baş dönmesiyle gitmiştim hastaneye, test var mı evde yapsan aslında 5 gün varsa cıkar erken gbelik, baş dönmesi belirti net cünkü
o zaman regl geciksin öyle yap kuzu moralini bozma yine de silik cıkmış yani reglin 3 gün geciksin yap benceDün sabah idrarı ile yaptım çok silik çıktı ama 5. dakikadan sonra çıktı. Kuruma çizgisi mi diye düşündüm. Erken olduğu için kendimi tutmaya çalışıyorum. Evde test var naspam sabah idrarıyla yapsam mı
Beklemeye devam inşallah güzel haberler alırız hep birlikteo zaman regl geciksin öyle yap kuzu moralini bozma yine de silik cıkmış yani reglin 3 gün geciksin yap bence
Regl gelmezse,testi tekrarlayın yarın benceKızlar bata 4 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün peçeteye sildiğimde gelen hafif pembe akıntım oldu akşama tamamen kesildi başına gelen var mı acaba
Ay inşallah üç ay önce kürtaj oldum çok istiyorum regl olacağım diye endişe içindeyimRegl gelmezse,testi tekrarlayın yarın bence
İki testte silik görünüyor bence varMerhaba kızlar bat 24 Mart bugün erken gebelik testi yaptım ne diyorsunuz var mıdır bebişEki Görüntüle 3563557 Eki Görüntüle 3563558
Silik görünüyor var gibi belirtin var mı kuzumMerhaba kızlar bat 24 Mart bugün erken gebelik testi yaptım ne diyorsunuz var mıdır bebişEki Görüntüle 3563557 Eki Görüntüle 3563558
Kuzum üzülme lekelenme olabilir söküledebilie benimde başıma geldi son 2 adette deKızlar bata 4 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün peçeteye sildiğimde gelen hafif pembe akıntım oldu akşama tamamen kesildi başına gelen var mı acaba
Benim 4 gün gecikmeyle bile silik cıkmıştı kimyasalda düşünnAy inşallah üç ay önce kürtaj oldum çok istiyorum regl olacağım diye endişe içindeyimolsa erken gebelik testinde çıkar diye düşünüp üzüldüm inşallah regl olmam
Yaşamadım canım ama yarın sökülmezse testi yenile bakalım belirtin var mi pekiKızlar benimde 22 si cuma adet günüm çarşamba kahverengi lekelenme yaşadım perşembe günü sabah kırmızıya döndü daha kahverengi akıntıda daha fazla gelmişti hah dedim söküldü adet oldum ama kesildi pedi değiştirdim yeni pede bir daha gelmedi normalde ilk 3 gün aşırı yoğun gelirdi benim böyle bişey yaşayıp hamile olan var mı ?
Test yapmadım canım ya elim gitmesi valla sökülür kesin diyeYaşamadım canım ama yarın sökülmezse testi yenile bakalım belirtin var mi peki
Biraz vardı sağ kasık ağrısı felan şimdi ne regl belirtisi ne başka bir şey yokSilik görünüyor var gibi belirtin var mı kuzum
Üzülme lütfenTest yapmadım canım ya elim gitmesi valla sökülür kesin diye
Hadi bakalım gecikince netleşir inşallahBiraz vardı sağ kasık ağrısı felan şimdi ne regl belirtisi ne başka bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?