- 28 Şubat 2021
- 1.250
- 1.629
- 63
- Konu Sahibi Sadglozgrr
-
regliniz geçmiş miydi. ilk testi yaptığınızdaHer gün farklı bugün dün önceki gün ve ondan önceki gün şeklinde
Benimde bat dündü ama bende test yapmaya korkuyorum..Ara ara bel ağrım.oluyor bide beyaz akıntım.var .Sen de böyle oluyor muBize haber vermeyi unutma benimde bugun ama yapmaya cok korkuyorum oyuzden bisure yapmicam ama agrilar var olacakmis gibi bugun olmazsa yarin kesin olurum.
Ya akinti bende surekli oldugundan onu belrti olarak kabul edemiyorum. Ama kasik alti agrim ve bel agrim var gecen ay da vardi . O sebepten adetmisim gibi geliyor.Benimde bat dündü ama bende test yapmaya korkuyorum..Ara ara bel ağrım.oluyor bide beyaz akıntım.var .Sen de böyle oluyor mu
Bana da adet gibi geliyor yani gebelik belirtileri yok pek bende de adet olacağım zamanlarda da benim belim ağrıyordu dedigin gibi bilmiyorum yaa ama test için beklemek istiyorum.bi kaç gün dahaYa akinti bende surekli oldugundan onu belrti olarak kabul edemiyorum. Ama kasik alti agrim ve bel agrim var gecen ay da vardi . O sebepten adetmisim gibi geliyor.
Aynen bende bende ,ilk defa busefer hic test yapmadim bide boyle deneyelimBana da adet gibi geliyor yani gebelik belirtileri yok pek bende de adet olacağım zamanlarda da benim belim ağrıyordu dedigin gibi bilmiyorum yaa ama test için beklemek istiyorum.bi kaç gün daha
Bence de biraz böyle deneyelim bakalım.bu sefer ne olcakAynen bende bende ,ilk defa busefer hic test yapmadim bide boyle deneyelim
Amin insallahBence de biraz böyle deneyelim bakalım.bu sefer ne olcakinsallah güzel sonuclar elde ederiz
Evet canım beyaz akıntı bel ağrısı hatta mide bulantım da var bugün ilk defa kusma isteği geldi içimden karnımda batmalar herşeyi yaşıyorum ama korkum şu ki kimyasal gebelik geçiren biri olarak çok umut bağlamak istemiyorum ne belirtim varsa bastırmaya çalışıyorum zamanında çok umutlandırdım kendi kendimi inşallah bu sefer gebelik vardır sende ne gibi şikayetler varBenimde bat dündü ama bende test yapmaya korkuyorum..Ara ara bel ağrım.oluyor bide beyaz akıntım.var .Sen de böyle oluyor mu
Benim ara ara belime ağrı giriyor bide beyaz akıntım var başka pek bı belirtim.yok.İnsallah dediğin gibi olur bu ay rabbim isteyen herkese nasip etsin.Aklim çok kariisik ama çok stres yapıyorum çok düşünüyorum o yüzden adetim gecikmiş olabilir.Ama elimde oaln bişey değil düşünmeden yapamıyorum.Evet canım beyaz akıntı bel ağrısı hatta mide bulantım da var bugün ilk defa kusma isteği geldi içimden karnımda batmalar herşeyi yaşıyorum ama korkum şu ki kimyasal gebelik geçiren biri olarak çok umut bağlamak istemiyorum ne belirtim varsa bastırmaya çalışıyorum zamanında çok umutlandırdım kendi kendimi inşallah bu sefer gebelik vardır sende ne gibi şikayetler var
Evet canım beyaz akıntı bel ağrısı hatta mide bulantım da var bugün ilk defa kusma isteği geldi içimden karnımda batmalar herşeyi yaşıyorum ama korkum şu ki kimyasal gebelik geçiren biri olarak çok umut bağlamak istemiyorum ne belirtim varsa bastırmaya çalışıyorum zamanında çok umutlandırdım kendi kendimi inşallah bu sefer gebelik vardır sende ne gibi şikayetler v
Hiç yapmak istemiyorum bide bu ay çatlatma iğnesi de vurulmuştum 18 Şubat'ta.Saliya kadar bekleyeyim.diyorum.bi hafta geçsin adetin ustunden kan vermeye gitcemBi test yapıp kafanı rahatlat istersen kuzum çünkü diğer türlü de belirsizlik içinde olup daha çok stres yapıp adetini geciktiriyorsun
Selam arkadaşım.Benim adet donemlerimde bahsettiğin gibi bir durum olmuyor.Sen kendini herkesten daha iyi tanirsin.Benim kısmet olursa 2.olacak.Bugunu atlatalim yarın testimizi yapalım.Adinin yanında 06 görüyorum.Ankarada misin?Ankaralı misin?Ben Ankara'dayim ve Ankaraliyim.Umarim her şey gönlünce olur.Kuzu merhaba benimde bugün bat günüm ve bende ara sıra sancı çekiyorum birde peçeteye gelen hafif kahve sarı renkte lekem var bugün sence adet öncesi lekelenme mi normalde böyle olmam 2 gün önceden siyah lekeler olur koyu kıvamlı sonra adetim sökülür yarın test yapsam mı ki
Hayır ilk yaptığımda geçmemişti bugünki yaptığımda 1 gün geçmiş olduregliniz geçmiş miydi. ilk testi yaptığınızda
Hayırlısı olsun kuzu... evet ankaraliyim kuzu ankaradayimSelam arkadaşım.Benim adet donemlerimde bahsettiğin gibi bir durum olmuyor.Sen kendini herkesten daha iyi tanirsin.Benim kısmet olursa 2.olacak.Bugunu atlatalim yarın testimizi yapalım.Adinin yanında 06 görüyorum.Ankarada misin?Ankaralı misin?Ben Ankara'dayim ve Ankaraliyim.Umarim her şey gönlünce olur.
Hiç test yaptınız mı bu ayKizlar selam.Benim de bat günüm bugün.Adet sancısı gibi sancı cekiyorum.Yalniz benim 8 yasinda oğlum var.Ayni ağrıyı sancıyi onun bat gününde de yaşamıştım.O yüzden bat günü bugün olup ağrı sancı çekenler ümidinizi kaybetmeyin.Simdiye kadar test yapmadım oğlumda bat gununun ertesi günü yapıp kıpkırmızı çizgiler görmüştüm.Regl olmazsam yarın sabah yapacağım.
Hayır arkadaşım hiç yapmadım.Hiç test yaptınız mı bu ay
Anladım yavaş yavaş hcg değeriniz yükseliyor gibi inşallah sağlıklı bir gebeliktirHayır ilk yaptığımda geçmemişti bugünki yaptığımda 1 gün geçmiş oldu
İnşallah canım benimAnladım yavaş yavaş hcg değeriniz yükseliyor gibi inşallah sağlıklı bir gebeliktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?