Gebeliğe Hazırlık Bat 6 mart olanlar 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bize haber vermeyi unutma benimde bugun ama yapmaya cok korkuyorum oyuzden bisure yapmicam ama agrilar var olacakmis gibi bugun olmazsa yarin kesin olurum.
Benimde bat dündü ama bende test yapmaya korkuyorum..Ara ara bel ağrım.oluyor bide beyaz akıntım.var .Sen de böyle oluyor mu

Benimde bat dündü ama bende test yapmaya korkuyorum..Ara ara bel ağrım.oluyor bide beyaz akıntım.var .Sen de böyle oluyor mu
Ya akinti bende surekli oldugundan onu belrti olarak kabul edemiyorum. Ama kasik alti agrim ve bel agrim var gecen ay da vardi . O sebepten adetmisim gibi geliyor.

Ya akinti bende surekli oldugundan onu belrti olarak kabul edemiyorum. Ama kasik alti agrim ve bel agrim var gecen ay da vardi . O sebepten adetmisim gibi geliyor.
Bana da adet gibi geliyor yani gebelik belirtileri yok pek bende de adet olacağım zamanlarda da benim belim ağrıyordu dedigin gibi bilmiyorum yaa ama test için beklemek istiyorum.bi kaç gün daha

Bana da adet gibi geliyor yani gebelik belirtileri yok pek bende de adet olacağım zamanlarda da benim belim ağrıyordu dedigin gibi bilmiyorum yaa ama test için beklemek istiyorum.bi kaç gün daha
Aynen bende bende ,ilk defa busefer hic test yapmadim bide boyle deneyelim

Evet canım beyaz akıntı bel ağrısı hatta mide bulantım da var bugün ilk defa kusma isteği geldi içimden karnımda batmalar herşeyi yaşıyorum ama korkum şu ki kimyasal gebelik geçiren biri olarak çok umut bağlamak istemiyorum ne belirtim varsa bastırmaya çalışıyorum zamanında çok umutlandırdım kendi kendimi inşallah bu sefer gebelik vardır sende ne gibi şikayetler var

Benim ara ara belime ağrı giriyor bide beyaz akıntım var başka pek bı belirtim.yok.İnsallah dediğin gibi olur bu ay rabbim isteyen herkese nasip etsin.Aklim çok kariisik ama çok stres yapıyorum çok düşünüyorum o yüzden adetim gecikmiş olabilir.Ama elimde oaln bişey değil düşünmeden yapamıyorum.

Bi test yapıp kafanı rahatlat istersen kuzum çünkü diğer türlü de belirsizlik içinde olup daha çok stres yapıp adetini geciktiriyorsun

Bi test yapıp kafanı rahatlat istersen kuzum çünkü diğer türlü de belirsizlik içinde olup daha çok stres yapıp adetini geciktiriyorsun
Hiç yapmak istemiyorum bide bu ay çatlatma iğnesi de vurulmuştum 18 Şubat'ta.Saliya kadar bekleyeyim.diyorum.bi hafta geçsin adetin ustunden kan vermeye gitcem

Selam arkadaşım.Benim adet donemlerimde bahsettiğin gibi bir durum olmuyor.Sen kendini herkesten daha iyi tanirsin.Benim kısmet olursa 2.olacak.Bugunu atlatalim yarın testimizi yapalım.Adinin yanında 06 görüyorum.Ankarada misin?Ankaralı misin?Ben Ankara'dayim ve Ankaraliyim.Umarim her şey gönlünce olur.

Hayırlısı olsun kuzu... evet ankaraliyim kuzu ankaradayim

Hiç test yaptınız mı bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…