- Konu Sahibi Sadglozgrr
-
Canım benım sen normal google dan kadınlar kulıbune giriş yapıp bu mesajı yazdığımız yer varya orda dosya ekle yazan yerden eklıceksşin. Ama telefonuna kadınlar kulubunun uygulamasını indirdiysen oradan foto yüklenmiyor.. Benim bildiğim son günlerde pik çıktığında gebelik var deniyor..Kızlar ovulasyon testim ekleyemiyorum muhtemelen telefondan olmuyor. Ama iki çizgi de kırmızı çıktı. Hamilelik belirtisi arama mod
Ay evet ben uygulama dan giriyorum ya. Ondan demekki. Sağol kuzu. Öyle deneyeyim bakayım hemenCanım benım sen normal google dan kadınlar kulıbune giriş yapıp bu mesajı yazdığımız yer varya orda dosya ekle yazan yerden eklıceksşin. Ama telefonuna kadınlar kulubunun uygulamasını indirdiysen oradan foto yüklenmiyor.. Benim bildiğim son günlerde pik çıktığında gebelik var deniyor..
Evet canım yine de koyu çıkmış. Hayırlısı bakalım
Umudunuzu kırmak istemem ama hamilelikte iki çizginin de aynı koyulukta ya da T çizgisi C çizgisinden koyu çıkması lazım. Ben de ovulasyon testi yaptım. C biraz daha koyu çıkmasına rağmen gebelik testim negatif çıktı
Yumurtlama tarihiniz ne zaman acaba biliyor musunuzYarin test yapsam mi çok heycanliym bilmiyorum içimde bi umut var rüya gördüm 1 ay önce adetliyken birazda o etkiliyor galiba olcak gibi geliyor ama yikilmak da istemiyorm
Belirtiniz var miKızlar resmen pazar olmasa bugun gidip test alıcam o kadar merak ediyorum
Canım ben belirtim varmı yok mu bilemiyorum çünkü enfeksiyon dolayısıyla çok kasık ağrım olmuştu. Şimdi ilaç kullandım ağrılarım hafifledi o yüzden dengem şaştı yaniBelirtiniz var mi
Hayırlısı olsun canımErken test yapmayı düşünmüyorum
Bat bekleyeceğim.
Bazen sağ sol kramp giriyor. Çok hafif şeffaf-sarı akıntı var. Başka bir belirti yok.
Malesef test yapmadım canmYumurtlama tarihiniz ne zaman acaba biliyor musunuz
Rabbim tez zamanda hayırlı haber almayı nasip etsin dualarimdasinKuzum aşılama yaptrdım ben bu ay 7. Günüm ayın 5 inde kan vermeyi düşünüyorum test ile beraber dua edin olsun inşallah noluurrrr
Allah razı olsun canımmmmmRabbim tez zamanda hayırlı haber almayı nasip etsin dualarimdasin
Kuzum ben ilk msjlara demin göz attım Rabbım tekrar yaşatmasın evlat acısını inşallah cennetinde 3 yavruna da kavuşturur Rabbım sabretBat 6 mart hanımlar
Umudumuzu kaynatmıyoruz umut ediyoruz olayına inanıyorum dua ediyoruz gerisi allahtan allahim bebek sahip olmak isteyenlerin kucağını boş birakmasin rabbim. Ben 3 bebeğimi kaybettm karnimda öldü üçü de 6 yıllık evliym en son bebeğimi kaybedeli 2 yıl oldu dayanamicam bi acıydı 3. Bebeğim de çok kötüydüm rabbim kimseye evlat acısı yasatmasinson 6 aydır deniyorum ıns mart ayı bana ve sizler uğurlu gelir buyrun beraber bekleyelim heycanlı süreci
Canım ben bunu çok yaşıyorum tam ortada hemde rahmin olduğu yerde ama bilemiyorum icerde neler oluyor Rabbım bilirKızlar peki sizce kasıkta seğirme belirtimi bilen varmı
Ben bu ay enfeksiyon geçirdiğim için ne akıntıdan bişey anladım ne kasık ağrısından valla tuttuysa süper olacakCanım ben bunu çok yaşıyorum tam ortada hemde rahmin olduğu yerde ama bilemiyorum icerde neler oluyor Rabbım bilirbide benim göğüs uçlarım hafif çatlak gibi olmuş 2 3 gündür çok acıyo kendimde belirti aramak istemiyorum çünkü sonra üzülüyorum bide hafif peynir gibi leke gelmiş enfeksiyon mu bilemem yumurtlama döneminde olan sümük gibi akıntıyı iki gün yaşadım çok az miktarda şeffaf bisey bide benim gerneşmem çık fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?