Gebeliğe Hazırlık Bat 6 mart olanlar 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ovulasyon testim ekleyemiyorum muhtemelen telefondan olmuyor. Ama iki çizgi de kırmızı çıktı. Hamilelik belirtisi arama mod

Kızlar ovulasyon testim ekleyemiyorum muhtemelen telefondan olmuyor. Ama iki çizgi de kırmızı çıktı. Hamilelik belirtisi arama mod
Canım benım sen normal google dan kadınlar kulıbune giriş yapıp bu mesajı yazdığımız yer varya orda dosya ekle yazan yerden eklıceksşin. Ama telefonuna kadınlar kulubunun uygulamasını indirdiysen oradan foto yüklenmiyor.. Benim bildiğim son günlerde pik çıktığında gebelik var deniyor..

Ay evet ben uygulama dan giriyorum ya. Ondan demekki. Sağol kuzu. Öyle deneyeyim bakayım hemen valla bende umutlandım gibi ama korkuyorum da çok Allah biliyor kalbimizi ya herşeyden umut bağlıyoruz ister istemez.

Blackbluee1 kuzu dediğin gibi girdim eklendi valla. Umutlandım ovu testimden be
Umudunuzu kırmak istemem ama hamilelikte iki çizginin de aynı koyulukta ya da T çizgisi C çizgisinden koyu çıkması lazım. Ben de ovulasyon testi yaptım. C biraz daha koyu çıkmasına rağmen gebelik testim negatif çıktı

Kızlar ovülasyon testine bel bağlamayın battan önce iki çizgisi de çok koyu olup hamile olmayan çok oluyor sonradan üzülmeyin.

Kızlar peki sizce kasıkta seğirme belirtimi bilen varmı

Kuzum ben ilk msjlara demin göz attım Rabbım tekrar yaşatmasın evlat acısını inşallah cennetinde 3 yavruna da kavuşturur Rabbım sabret inşallah bu ay hepimize uğurlu gelir inşallah

Kızlar peki sizce kasıkta seğirme belirtimi bilen varmı
Canım ben bunu çok yaşıyorum tam ortada hemde rahmin olduğu yerde ama bilemiyorum icerde neler oluyor Rabbım bilir bide benim göğüs uçlarım hafif çatlak gibi olmuş 2 3 gündür çok acıyo kendimde belirti aramak istemiyorum çünkü sonra üzülüyorum bide hafif peynir gibi leke gelmiş enfeksiyon mu bilemem yumurtlama döneminde olan sümük gibi akıntıyı iki gün yaşadım çok az miktarda şeffaf bisey bide benim gerneşmem çık fazla

Ben bu ay enfeksiyon geçirdiğim için ne akıntıdan bişey anladım ne kasık ağrısından valla tuttuysa süper olacak

Ayyy gece deliriyordum valla ben kasiklarimin agrisindan ustune yatamadim . Kesin ya isuttum ya da o polip allah cezasi buyudu falan lanet gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…