Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Aynen çok şeyi bilmekte insanı yoruyor ,zihin sürekli meşgul onlarla ,planlı ve beklenen oluncada bu süreç herkesde aynı oluyor iki oglumdada yaş küçüktü ,regl olmuyordum bugün olur yarın olur diye diye en son test yapıp gidiyordum hastaneye ki Bebek oluşmuş kalp atımı olmuş 0 stres ,sonra mutlu mutlu geliyordum eve

Şimdi bu hanımları beylerin var olduğunu öğrenince ,beta yukselecek kese oluscak bebeği gorcez kalp atımı duycaz , bekle bekle zaman gecmicek ,sonrası zaten taramalar cinsiyet, gelsin nstler gitsin ultrasonlar ,up uzun bi yol ,biz kulağı direk tutmak yerine bas üstünden uzanmayi seçtik

Umarım bizimde öyle olur geciktikten sonra mi kan vermistiniz ,nasil öğrendiniz 8 olduğunu
Regl günüme 2 gün vardı canım 3 gün kala test yaptım silik çizgi vardı ertesi gün yine silik olunca heyecanla gittim baktırdım 8 çıktı

Regl günüme 2 gün vardı canım 3 gün kala test yaptım silik çizgi vardı ertesi gün yine silik olunca heyecanla gittim baktırdım 8 çıktı

Benim daha 6 gün var ,gitsem cikmicak demekki,en güzeli biraz daha beklemek ,hangi marka ile yapmistiniz testimizi

Predictor almıstm o zaman onunla yaptm canım
Anladım çok teşekkür ederim ,olmassa bende ondan alayım kafayı yicem yoksa sabah iki test yaptım silik dün de test yaptım onlarında biri silik biri negatif ,o negatif olan aklımı çok kurcalıyor,pozitifle negatif arasında en fazla 1 saat oynamıştır ,biri pozitif Ken biri negatif acaba testlerin yaniltiyor ki

Kızlar bakar mısınız çizgi var mı

Eklentiler

• 1000096310.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 50
  • 1000096309.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 49
  • 1000096308.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 50
Baktım iyice kuruduktan sonra silik çizgi falan yok
Galiba kuruma çizgisiydi

Ya chatgpt sordum çok erken gebelikse kuruduktan sonra silinebilir diyor siz ne düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…