- 5 Ağustos 2025
- 186
- 66
- 13
- 29
Aynen çok şeyi bilmekte insanı yoruyor ,zihin sürekli meşgul onlarla ,planlı ve beklenen oluncada bu süreç herkesde aynı oluyor iki oglumdada yaş küçüktü ,regl olmuyordum bugün olur yarın olur diye diye en son test yapıp gidiyordum hastaneye ki Bebek oluşmuş kalp atımı olmuş 0 stres ,sonra mutlu mutlu geliyordum eveBir de her şeyi bilince geriye sadece beklemek kalıyor o da zaten en zoru. Bir video izlediğimde zor gebe kalan biri doktorunun ona tabiri caizse "köylü gibi davranın" dediğini söylemişti. Cok doğru alslında. Buradaki maksat herhangi bir aşağılama değil bu arada, her şeyi didik didik edip müdahale etmeye çalışmamak kastedilen. Bakalım artık hayırlı haberler almak nasip olsun
Regl günüme 2 gün vardı canım 3 gün kala test yaptım silik çizgi vardı ertesi gün yine silik olunca heyecanla gittim baktırdım 8 çıktıUmarım bizimde öyle olurgeciktikten sonra mi kan vermistiniz ,nasil öğrendiniz 8 olduğunu
Benimde 10 eylül canım hayırlısıyla sağlıkla olsun inşallahBenimde bat 10 Eylül beklemedeyim :/ yarın kandil bol bol dua edelim birbirimize
İnşallah canım Allahın izniyle.Benimde 10 eylül canım hayırlısıyla sağlıkla olsun inşallah
Regl günüme 2 gün vardı canım 3 gün kala test yaptım silik çizgi vardı ertesi gün yine silik olunca heyecanla gittim baktırdım 8 çıktı
Benim daha 6 gün var ,gitsem cikmicak demekki,en güzeli biraz daha beklemek ,hangi marka ile yapmistiniz testimiziRegl günüme 2 gün vardı canım 3 gün kala test yaptım silik çizgi vardı ertesi gün yine silik olunca heyecanla gittim baktırdım 8 çıktı
İnşallahBenimde bat 10 Eylül beklemedeyim :/ yarın kandil bol bol dua edelim birbirimize
Predictor almıstm o zaman onunla yaptm canımBenim daha 6 gün var ,gitsem cikmicak demekki,en güzeli biraz daha beklemek ,hangi marka ile yapmistiniz testimizi
Anladım çok teşekkür ederimPredictor almıstm o zaman onunla yaptm canım
Kızlar bakar mısınız çizgi var mı
Benimde 8 i ama kaç test yaptım bı bilsenNegatif galiba ama zaten bat 10 eylül meraktan yaptım
Elim degdi bianda öyle gidivermis mesaj kusura bakmayın
Ay estağfurullahElim degdi bianda öyle gidivermis mesaj kusura bakmayın
Çok silik pembelik görüyorum ,sanki testin markası prodoctor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?