- 5 Ağustos 2025
- 186
- 66
- 13
- 29
Öbür türlü daha çok üzülüyorumSizin sabriniza hayran kaldım vallahi ,bende istiyorum o sabirdan
Al benden de o kadar ama ben akillanmiyorum daÖbür türlü daha çok üzülüyorumhem böylece silik mi var mı yok mu stresi de olmuyor
Canım yarım saat kırk dakika bekleyen idrarda hcg birikmemiştirBenim de beklenen regl 9 Eylül,hiç bir belirtim yok ,sadece bekliyorum az önce test yaptım silik pozitif ,yarım saat kırk dakka sonra bir daha yaptım negatif şaştım kaldım
Uff şimdi sabah olmas kiSilik cizgi gozukuyor canim ya erken gebelik de yalanci cok cikiyoda kaset testler de yanilma pek olmuyo sen sabah bibkaset test daha yapsjsjs K kelebekkkk06
Canım yarım saat kırk dakika bekleyen idrarda hcg birikmemiştirondan negatif
Heyecandan peşpeşe yaptım ,evet haklsınız mantıklı karar veremiyorum artıkCanım yarım saat kırk dakika bekleyen idrarda hcg birikmemiştirondan negatif
Heyecandan peşpeşe yaptım ,evet haklsınız mantıklı karar veremiyorum artıken iyisi sabah bir tane daha yapım
Valla çatlama bat mat anlamam çok ama yumurtlamadan 14.gun regl olunuyor diye biliyorum yanlışım yoksaKızlar iyi aksamlar bi sey sorucam yumurta pik gördükten 14 gün sonra mı regl olunuyor ben bu ay geç yumurtlama oldu normalde Bat 10 eylül ama 29 ağustos pik 30 ağustos çatlama oldu bilgisi olan yazarsa çok sevinirim
Sabahi da bekleyemedim yine yaptım
Ever canim cok ince cizgi gozukuyorEki Görüntüle 3638891 sabah ki test bu şekilde kafayı yemediysemİnce bı silik çizgi var orda bı de siz kontrol edermisiz kalite düşüyor ama ben yerini bildgim icin görebiliyorum
6 gün var sanırım 8 nde olmam gerekiyor ,dün kaset testte çıkmıştı hafif bugünde gölge şeklinde çıktı ama dunkinden daha silik fotoğrafta hiç belli olmadı ,merakla bekliyorum ,daha önce bende çok yanlış pozitif gördüm ama biri pozitifse iki su negatif oluyor du dünden beri hepsi silik pozitifEver canim cok ince cizgi gozukuyordayanamadin gene yaptin bata kac gun var kaset testte cikarsa kensin vardir erken gebeliklere guvenmiyorum beni cok yaniltti ondan
Ayy hadi hayirlisi olsun canim daha varmis yeni yukselmeye baslasi beta demekki adete yakin daha da koyulasir insallah6 gün var sanırım 8 nde olmam gerekiyor ,dün kaset testte çıkmıştı hafif bugünde gölge şeklinde çıktı ama dunkinden daha silik fotoğrafta hiç belli olmadı ,merakla bekliyorum ,daha önce bende çok yanlış pozitif gördüm ama biri pozitifse iki su negatif oluyor du dünden beri hepsi silik pozitif
İnşallah bugün bı kaşık ağrısıyla uyandım ödüm koptuAyy hadi hayirlisi olsun canim daha varmis yeni yukselmeye baslasi beta demekki adete yakin daha da koyulasir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?