Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Eki Görüntüle 3638891 sabah ki test bu şekilde kafayı yemediysem İnce bı silik çizgi var orda bı de siz kontrol edermisiz kalite düşüyor ama ben yerini bildgim icin görebiliyorum
Canım var gibi duruyor benim ilk gebeliğimde böyle çıkmıştı kan verdiğimde değer 8 çıkmıştı silik çizgiler genelde değer çok düşükken oluyor hayırlısı olsun canım

Evet yerleşme haftasındayız nasip olursa. Bizim tarihlerimiz aynı sizinle ve 31Ağustos-3 Eylül arası implatasyon yani yerleşme süreci

Ay inşallah bende dün öyleydim bı grip gibi belirtiler oldu geniz akıntısı oldu afedersiniz ,bugünde sol kasık bölgemde bı ağrı var ,öyle çok can yakmiyor ama var yani ,mide bulantısı da bende çok bariz değil dün bı iki bardak kahve içtim pespese bı oldu dedim kahveden hiç konduramadin gebeliğe ,ondan mı oldu ki

Aman aman kahve alımına dikkat bu süreçte. Dikkat edin, bol su, meyve, avokado, muz, kemik suyu vs dengeli ve sağlıklı beslenin

Ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz

Evet yerleşme haftasındayız nasip olursa. Bizim tarihlerimiz aynı sizinle ve 31Ağustos-3 Eylül arası implatasyon yani yerleşme süreci
Allah'ım sağlıkla kolaylastirsin bize tutunmayı nasip etsin ,yakın zamanda da hepbirlikte müjdeli haberlerimizi paylaşalım

Aman aman kahve alımına dikkat bu süreçte. Dikkat edin, bol su, meyve, avokado, muz, kemik suyu vs dengeli ve sağlıklı beslenin
Önceki aylar o kadar çok dikkat ettim ki bu ay pes etmiştim ,İnan hiç birşeye dikkat etmedim hatta folidoce içiyordum onu bile içmedim geçen aydan kalan 4 5 tane kalmış hatta ,o kadar sıkıldım ama artık dikkat etmeye baslarim bı ışık doğdu gene

Ben bu gece idrar sıklığı ve alt taraftaki hassasiyetten zor uyudum. Arada belime sol bacağıma vuran kramplar oluyor. Kasıklarımda da geçmeyen belirgin kasılma gibi tatlı tatlı kramp var sürekli

Tedbir bizden takdir Allahtan. Biz yine dikkat edelim

Canım var gibi duruyor benim ilk gebeliğimde böyle çıkmıştı kan verdiğimde değer 8 çıkmıştı silik çizgiler genelde değer çok düşükken oluyor hayırlısı olsun canım
Umarım bizimde öyle olur geciktikten sonra mi kan vermistiniz ,nasil öğrendiniz 8 olduğunu

Ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz
Açıkçası dün kan testi vermeye gidecektim dayanamayıp çünkü sürekli olarak idrar sıklığı var. Kramplar da öyle. Ben hemşireyim bu arada dün de ebe bir arkadaşımla konuştum o da gitme daha bir hafta var bekle gününü dedi. 1.5 yıl da kadın doğumcuyla çalıştım ama insan kendi olunca her konuda sıfır oluyor biranda

Kızlar bana düzgün bir folik asit önerir misiniz? Folbiol kullandım günlerdir mide bulantısı yaptı.

Ben bu gece idrar sıklığı ve alt taraftaki hassasiyetten zor uyudum. Arada belime sol bacağıma vuran kramplar oluyor. Kasıklarımda da geçmeyen belirgin kasılma gibi tatlı tatlı kramp var sürekli
Ah ya benim okadar sikayetim yok ,belkide ben şartta uyuyabildigimdendir hiç uykumdan edicek bı rahatsızlık hissetmedim ama sol tarafımda bugün bı tuhaflık var böyle tatlı bı ağrı var sık sık idrara cikiyorum bende ,

[/QUOTE]
Kızlar bana düzgün bir folik asit önerir misiniz? Folbiol kullandım günlerdir mide bulantısı yaptı.
Eğer doktorunuz istediğini alabilirsin dediyse ben Zoi Max öneririm. Biraz pahalı ama ben memnunum. Pcos um olmasına rağmen adetim düzene girdi 28 e döndü ve yumurta gelişimimi çok güzel etkiledi ovulasyonla tam son adetimden 14 gün sonra yumurtlama gördüm. 2 güne de çatlaması gördüm

Aslında mantıklı olmadığını biliyoruz duygularla davranınca kendi adıma soyleyim beyin iptal ,daha günümüz geçmemiş ,regl günü gelmemiş neyin acelesi bilmiyorum ,ama insanın içinde düşen o kurt içten içe kemiriyor bir an önce netlessin istiyoruz

Eğer doktorunuz istediğini alabilirsin dediyse ben Zoi Max öneririm. Biraz pahalı ama ben memnunum. Pcos um olmasına rağmen adetim düzene girdi 28 e döndü ve yumurta gelişimimi çok güzel etkiledi ovulasyonla tam son adetimden 14 gün sonra yumurtlama gördüm. 2 güne de çatlaması gördüm
[/QUOTE]
Folbiol 5 mg idi. Bir gün al bir gün alma dedi. Ama sanırım mgsi çok geldi. Kaç gündür midemi bulandırıyor. Ona da bir bakayim teşekkürler

Bir de her şeyi bilince geriye sadece beklemek kalıyor o da zaten en zoru. Bir video izlediğimde zor gebe kalan biri doktorunun ona tabiri caizse "köylü gibi davranın" dediğini söylemişti. Cok doğru alslında. Buradaki maksat herhangi bir aşağılama değil bu arada, her şeyi didik didik edip müdahale etmeye çalışmamak kastedilen. Bakalım artık hayırlı haberler almak nasip olsun

Folbiol 5 mg idi. Bir gün al bir gün alma dedi. Ama sanırım mgsi çok geldi. Kaç gündür midemi bulandırıyor. Ona da bir bakayim teşekkürler
[/QUOTE]
Yan etki olduysa doktorunuzla paylaşın mutlaka. Kendisi yönlendirirse daha doğru olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…