Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Kızlar bata 5 gün var 3 gündür üst üste silik çizgi görüyorum. Acaba iğne etkisi mi hep aynı renkteler koyulaşmıyor. Kan için erken mi

bende bugün kasık ağrısı ile uyandımmmm bat 9 eylül ... adet oluyorum sandım

Aminnn ,ben labmen diye bı test buldum onu aldım sevinçli sevinçli eve geldim test bozuk çıktı çift çizgi arıyordum olan cizgiyide kaybettim hiç çizgi çıkmadı
Ahahahahah o da güzel . Ben test alacak aşamaya geçemedim maalesef kasık ağrılarım adet olucam galiba

Ahahahahah o da güzel . Ben test alacak aşamaya geçemedim maalesef kasık ağrılarım adet olucam galiba
Hemencik içini karartma ,bu kadar erken olurmu belirtisi reglin kaç gün kaldı ,belki yerlesiyordur ,bende de var biraz sol tarafta ağrı ama ya bebek el sallayana kadar yada regl başlayana kadar yapiiiceeeggim

Hemencik içini karartma ,bu kadar erken olurmu belirtisi reglin kaç gün kaldı ,belki yerlesiyordur ,bende de var biraz sol tarafta ağrı ama ya bebek el sallayana kadar yada regl başlayana kadar yapiiiceeeggim
Sizin bat ne zamandı benım 8 eylül ufak ufak benımde adet agrıları vurmaya başladı

Sizin bat ne zamandı benım 8 eylül ufak ufak benımde adet agrıları vurmaya başladı
8 9 arası bekliyorum bakalım ,bnde ağrı varsa regl olduğunu dusunmuyorum ,bebek yoksa bile farklı birşey dir çünkü ben regl oldgum gün ağrı hissederim bı iki gün öncede göğüsum sızlar vs ,şuan yerleşme ile çok uyumlu gidiyoruz bnm ovu.26 sydi oluştuysa Bebek yerleşme sürecinde şuan ovulsyndan 6 12 arası suruyormus yerleşme ,bı umuttur bekliyorum işte

Benimkiyle aynı sizinki de göğüs ağrım yok sadece

kızlar ağlayıp zırlamamak için çok zor duruyorum. Ovulasyon yaptım baktım ki pike yakın. O an bi heves geldi gittim son gebelik testini de yaptım. Laboquick ikisi de. Yalnız gebelik testine damlatırken elimden kaydı baya bi damladı neredeyse 7-8 damla. dedim test bozulacak. Beş dk sonra çok silik bişi çıktı. 10 dk sonra daha da belirgin oldu. Baya pembe alt tonlu gri değil. Çok damlattım diye böyle bişi olamaz di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…