Benimde bat 11 EylülMerhaba kızlar günlerdir böyle bir grup açılsın diye bekliyorum ben 2.yi yapmak için girdim bu yola
Bat 10-12 eylül gibi
İnşallah buradaki herkes güzel haber alsın .
İlk bebeğimi de burada öğrendim
İnşallah hepiniz sevincimizi paylaşalım burada Allah nasip eder inşallah
Benim çok değişik yumurta buyutme tedavısı için ilaç kullanıyorum oyuzden anlayamıyorum geçen ay yumurtlamadan itibaren aşırı agrılarım olmuştu goguslerım delı gıbı agrıyodu hamıleyım kesın dıyodum ama adet oldum bu ay ara ara kasık agrısı dısında bişeyim yoktu dune kadar dun adet olcakmış gıbı agrılarım başladı ara ara vuruyo anlam vermedım8 9 arası bekliyorum bakalım ,bnde ağrı varsa regl olduğunu dusunmuyorum ,bebek yoksa bile farklı birşey dir çünkü ben regl oldgum gün ağrı hissederim bı iki gün öncede göğüsum sızlar vs ,şuan yerleşme ile çok uyumlu gidiyoruz bnm ovu.26 sydi oluştuysa Bebek yerleşme sürecinde şuan ovulsyndan 6 12 arası suruyormus yerleşme ,bı umuttur bekliyorum işte
Çok silik bende gordum test bozulmuş gibi durmuyor inşallah vardır bende ovulasyon testı yaptım tekrar koyulaşmaya başladı inşallah ice koyulaşır vardırBuraya atınca kalite düştü ama var eminim sadece çok damlattım diye korkuyorum bişi diyin
Di mi ya bozulmamış, boya hiç dağılmadı zaten sadece neredeyse 10 damla gidince dedim ondan pozitif çıktı. Sonra dedim ki hormon olmasa ne yapsam boş. Çok heyecanlandım inşallah vardır. Kız sen de test yap benceÇok silik bende gordum test bozulmuş gibi durmuyor inşallah vardır bende ovulasyon testı yaptım tekrar koyulaşmaya başladı inşallah ice koyulaşır vardır
Belirti aramıyorum ben diğer gebelikte hiçbişey hissetmemiştim pozitiftibelirtiniz var mı.. benim bat 9 eylül
Bana yıl sonuna kadar kullan dedi doktorum :)Hayırlısıyla olsun ınsallah ama bu ılacı 3 ay kullanıyolar diye bılıyorum
Benim de bat 8 Eylül bende negatif gördüm bugünBat 12 Eylül dün dayanamadım test yaptım ne yazık ki negatif gördüm en ufak gölge bile yoktu moralim çok bozuldu
Alla alla bılmıyorum valla bana 3 ay şansımız var olmazsa aşılama geçıcez dedı ama her doktor farklı tedavı uyguluyo demekkiBana yıl sonuna kadar kullan dedi doktorum :)
İnsaaallaaahhhİnşallah yerleşme sancısıdır ya
Benim de yok ,olmasın ya ,zaten sıcaklarda çekilmiyor ,9 ay az rahat ederiz özgürce beyaz pantolon giycemBenimkiyle aynı sizinki degöğüs ağrım yok sadece
Sabah ilk idrarla yapmanı tavsiye ederim ben bütün testlerde silik pozitif görüyorum ,ama sabah ki olanlar daha belirgin gün içinde flaşla filan arıyorum o derece siliklesiyorBenim de bat 8 Eylül bende negatif gördüm bugünilk idrarım değildi ama negatifti
Benim de ilk idrarım değildi regliye daha olduğu için yine de umudumu korumak istiyorumBenim de bat 8 Eylül bende negatif gördüm bugünilk idrarım değildi ama negatifti yinede
Gün içinde alınan sıvılar idrarı seyreltiyormus şuan da da HCG bin yeni artığı erken dönemde seyrelince hiç belli olmuyor ya ilk idrar yada mevcut idrarı en az 4 saat tutcakmisiz (ben tutamam vallaSabah ilk idrarla yapmanı tavsiye ederim ben bütün testlerde silik pozitif görüyorum ,ama sabah ki olanlar daha belirgin gün içinde flaşla filan arıyorum o derece siliklesiyor
Ciksskızlar ağlayıp zırlamamak için çok zor duruyorum. Ovulasyon yaptım baktım ki pike yakın. O an bi heves geldi gittim son gebelik testini de yaptım. Laboquick ikisi de. Yalnız gebelik testine damlatırken elimden kaydı baya bi damladı neredeyse 7-8 damla. dedim test bozulacak. Beş dk sonra çok silik bişi çıktı. 10 dk sonra daha da belirgin oldu. Baya pembe alt tonlu gri değil. Çok damlattım diye böyle bişi olamaz di mi
Daha umutsuzluğa kapılmak için çok erken ,kaldır başını tacın düşmesinBat 12 Eylül dün dayanamadım test yaptım ne yazık ki negatif gördüm en ufak gölge bile yoktu moralim çok bozuldu
Elimde test kalmadı yeni testleri bekliyorum eşimden bakalım ne çıkacak 3.5 saattir falan tutuyorum idrarı hiç su içmedimCikssolmasss ondan idrarın miktarına göre değil HCG göre çıkıyor o ama emin olmak için testi bida tekrarla bence HCG olmasa pembe çizgi kırmızı çizgi cikmas ,tabi benimkiler gibi bozuk değilse
Yaa gerçekten yorumunuz beni gülümsettiDaha umutsuzluğa kapılmak için çok erken ,kaldır başını tacın düşmesingeleceğin kraliçesi olacaksın ,bu ay değilse öbür ay ama mutlaka olcak ,sabret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?