Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Valla onuda bılmıyorum cunku kontrole gidemedim inşallah oyle bişey olmamıştır genelde tek yumurtluyorum ama ovulasyon devam ettım sılık çıkıyodu

Valla onuda bılmıyorum cunku kontrole gidemedim inşallah oyle bişey olmamıştır genelde tek yumurtluyorum ama ovulasyon devam ettım sılık çıkıyodu
Silikse çatlamıştır. Bir de kendine özgü bir akıntısı var çatlamanın o da olduysa tamamdır.

Silikse çatlamıştır. Bir de kendine özgü bir akıntısı var çatlamanın o da olduysa tamamdır.
Ben ıkı aydır takıp yapıyorum yumurtlama bı ıkı guun oncesın de seffaf sümük gibi çatladıktan sonra beyaz kremsı akıntım oluyo bu ay da o şekılde oldu inşallah tutmuştur

Bat 10 eylül kan verdim negatif ama bissürü belirtim var memelerim şişti ve ağır hep kasık ağrısı belki erken verdim kanı adeti beklicem

Bat 10 eylül kan verdim negatif ama bissürü belirtim var memelerim şişti ve ağır hep kasık ağrısı belki erken verdim kanı adeti beklicem
Ben de dün ve
Çok erken henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…