Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Selam kızlar ben biraz acemiyimde bir sorum olucak sizlere benim bat 1 eylüldeydi ama regl olmadım ne zaman test yapmalıyım en doğru sonuç için? 1 hafta sonra yap dedi chat doğru sonuç için

Kızlar benim değerim istisnasız hep 0.5 olur. Az önce dayanamadım kan verdim. Bata 3 gün var. Sizce yükselir mi

Eklentiler

• IMG_3259.webp
    16 KB · Görüntüleme: 101
Bizim beklediğimiz tarih aynıydı, çok erken kan vermişsiniz, biraz sabır. Bugün yaptınız mı test?
Evet yaptım bugünde silik pozitif ,days doctor ve artimed bulabildim ikiside pozitif çıkıyor ,ama bakalım ,sizin durumlar ne nasıl gidiyor varmı bi gelişme

Evet yaptım bugünde silik pozitif ,days doctor ve artimed bulabildim ikiside pozitif çıkıyor ,ama bakalım ,sizin durumlar ne nasıl gidiyor varmı bi gelişme
Kuzum benim de bat 10 eylül bu sabah erken test yaptım ama negatif ama memelerim çok büyük ve kasıklarım sızlıyor belirtin neydi senin

Belki yukselmistir diyelim o zmn cogu test yalanci pozitiflik verdigi icin ben daha yapmak istemiyorum bi awox

Ben de 3 gün önce kan testi vermiştim 1.20 çıkmıştı. Bugün sabah kıl gibi ince bir kan gelince peçeteye idrar testi yaptım silik çıktı. Sonra kan vermeye gittik beta hcg 19.40 çıktı. Yani şu anda pozitif, gebelik var. Doktorumla görüştük 5 gün sonra yükselişi kontrol etmek için yeniden kan vereceğiz. Regl olmama 2 gün var bu arada

Kuzum benim de bat 10 eylül bu sabah erken test yaptım ama negatif ama memelerim çok büyük ve kasıklarım sızlıyor belirtin neydi senin
Hiç bir belirtim yoktu , sadece sol kasıkta ara sıra hafif bı ağrı oluyordu ,dün biraz belim agridi bugünde akşam üzeri göğüsum sizlamaya başladı ,regl öncesi gibi hatta reglmi olcak ki diye korkuyorum şuan

Yaaa çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucağına al insallah

Belki yukselmistir diyelim o zmn cogu test yalanci pozitiflik verdigi icin ben daha yapmak istemiyorum bi awox
Sabredebiliyorsaniz ne güzel ,ben sabredemedim keza eşimde öyle sabah öğle akşam test yapıyoruz eczaneden çok bizim evde test var inşallah yükselmiştir ,biraz umudunu kaybediyorum gibi regl belirtileri başladı bnde

Dün bende öyleydim. Hatta gün içinde ped alacaktım tamam regl oluyorum dedim

Son düzenleme:
Dün bende öyleydim. Hatta gün içinde ped alacaktım tamam regl oluyorum
Bende düşünüyorum valla ,durmadan WC gidiyorum oldu diye bişe yok ,ama kasık bölgesindeki o his göğsünün sızlaması vs tıpkı regl gibi ,bekliyip gorcez bişe kalmadı ama ömrümden ömür gitti resmen çok stres yaptım bı netlesse var yada yok ,yok olsa İnan uzulmicem ama varmı yokmu diye diye kendimi yedim resmen

Kızlar pazartesi adet günüm üstteki dünkü testım alttakını 2 saat sıvı almadan yaptım tekrar mı yumurtlama oluyo anlamadım

Belirtileriniz nelerdi tam olarak
Bende hersey çok erken başladı.
Çatlama gününü ve ertesi günü değerlendirdik. Ertesi gün gece mide bulantısı oldu. Ondan sonraki gece de oldu ve bu defa kustum. Sonra ciddi bir göğüs hassasiyeti başladı, yürürken hareket edince bile ağrıyordu. Sonra duygusal olarak da epey etkiledi eşimi biraz yordum bu süreçte. Sonraki günlerde de sık idrara çıkma başladı. Lavaboya gidiyorum kalktığım anda tekrar doluluk hissi, ama azıcık idrar oluyor yani normalde mesane o kadar idrar için uyarı vermez. Bir de ciddi kramp ve ağrım vardı karın bölgemde baktım baş edemiyorum deli gibi ev temizliği yapmaya başladım ve hareket o kadar iyi geldi ki bütün ağrılarım hafifledi hatta geçti diyebilirim. Ve en son dün sabah regl olacak gibi ağrım oldu ped falan almayı planladım, unuttum o günün sabahı yani bu sabah (şimdi gece yarısını geçiyor saat ama..) erken saatte lavaboya gittim en son peçete kullanirken kıl inceliğinde kan gördüm ama kendi akıntım şeffaf ve beyazdı bir daha hiç leke, kan vs olmadı. Ben de hemen laboquick gebelik testi vardı onu yaptım. O güvenilir bir testtir ve kolay kolay yanıltmaz, inanılmaz açık ve silik şekilde ikinci çizgiyi gördüm. Sonra heyecandan sürekli bakıp durdum. Bekleyemedim eşimi uyandırıp söyledim. Zor bela biraz daha uyuttu beni ve saat sabah 10 gibi erken gebelik testi almaya gitti. Geldi yaptık ve yine silik çizgi gördüm. Hemen hastaneye gittik kan verdik ve 19.40 çıktı. 5 gün sonra tekrar gideceğiz yükselmeyi takip etmek için

Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin

Hayırlı olsun canım rabbım saglıkla kucagına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…