- 26 Eylül 2024
- 142
- 54
- 18
İnşaallah senin şüphelerin doğrudur pozitif sonuç alırsın. Burda ve bilmediğimiz yerlerde ümitlerini kalplerinde canlı tutan anne adayları da inşaallahDoktor ne gördü ne düşündü bilemeyiz. Şifa olur da bebeğine kavuşursun inşallah
5 ten küçük her değer negatif diye geçiyor. Ama umarım yükselir gönlünüze göre olurKızlar benim değerim istisnasız hep 0.5 olur. Az önce dayanamadım kan verdim. Bata 3 gün var. Sizce yükselir mi
Evet yaptım bugünde silik pozitif ,days doctor ve artimed bulabildim ikiside pozitif çıkıyor ,ama bakalım ,sizin durumlar ne nasıl gidiyor varmı bi gelişmeBizim beklediğimiz tarih aynıydı, çok erken kan vermişsiniz, biraz sabır. Bugün yaptınız mı test?
Kuzum benim de bat 10 eylül bu sabah erken test yaptım ama negatif ama memelerim çok büyük ve kasıklarım sızlıyor belirtin neydi seninEvet yaptım bugünde silik pozitif ,days doctor ve artimed bulabildim ikiside pozitif çıkıyor ,ama bakalım ,sizin durumlar ne nasıl gidiyor varmı bi gelişme
Belki yukselmistir diyelim o zmn cogu test yalanci pozitiflik verdigi icin ben daha yapmak istemiyorum bi awoxTeşekkür ederimÜmitlenmek mi güzel umitsiz olmak mı bende bilemedim ki ,geçen ay çok umutluydum atıyorum on test yaptıysam 4 üç pozitif gerisi negatif di ,bu ay hepsi pozitif ama kan negatif çıktı bı kaç gün önce ,artık notrlendim heralde bişey hissetmiyorum sevinemiyorum üzülemiyorum çok gıcık bı his
Tabiki verir cnm insanlar adetten once yapiyoSelam kızlar ben biraz acemiyimde bir sorum olucak sizlere benim bat 1 eylüldeydi ama regl olmadım ne zaman test yapmalıyım en doğru sonuç için? 1 hafta sonra yap dedi chat doğru sonuç için
Ben de 3 gün önce kan testi vermiştim 1.20 çıkmıştı. Bugün sabah kıl gibi ince bir kan gelince peçeteye idrar testi yaptım silik çıktı. Sonra kan vermeye gittik beta hcg 19.40 çıktı. Yani şu anda pozitif, gebelik var. Doktorumla görüştük 5 gün sonra yükselişi kontrol etmek için yeniden kan vereceğiz. Regl olmama 2 gün var bu aradaEvet yaptım bugünde silik pozitif ,days doctor ve artimed bulabildim ikiside pozitif çıkıyor ,ama bakalım ,sizin durumlar ne nasıl gidiyor varmı bi gelişme
Hiç bir belirtim yoktu , sadece sol kasıkta ara sıra hafif bı ağrı oluyordu ,dün biraz belim agridi bugünde akşam üzeri göğüsum sizlamaya başladı ,regl öncesi gibi hatta reglmi olcak ki diye korkuyorum şuanKuzum benim de bat 10 eylül bu sabah erken test yaptım ama negatif ama memelerim çok büyük ve kasıklarım sızlıyor belirtin neydi senin
Yaaa çok sevindimBen de 3 gün önce kan testi vermiştim 1.20 çıkmıştı. Bugün sabah kıl gibi ince bir kan gelince peçeteye idrar testi yaptım silik çıktı. Sonra kan vermeye gittik beta hcg 19.40 çıktı. Yani şu anda pozitif, gebelik var. Doktorumla görüştük 5 gün sonra yükselişi kontrol etmek için yeniden kan vereceğiz. Regl olmama 2 gün var bu arada
Sabredebiliyorsaniz ne güzel ,ben sabredemedim keza eşimde öyle sabah öğle akşam test yapıyoruz eczaneden çok bizim evde test varBelki yukselmistir diyelim o zmn cogu test yalanci pozitiflik verdigi icin ben daha yapmak istemiyorum bi awox
Dün bende öyleydim. Hatta gün içinde ped alacaktım tamam regl oluyorum dedimHiç bir belirtim yoktu , sadece sol kasıkta ara sıra hafif bı ağrı oluyordu ,dün biraz belim agridi bugünde akşam üzeri göğüsum sizlamaya başladı ,regl öncesi gibi hatta reglmi olcak ki diye korkuyorum şuan
Belirtileriniz nelerdi tam olarakDün bende öyleydim. Hatta gün içinde ped alacaktım tamam regl oluyorum dedim
Bende düşünüyorum valla ,durmadan WC gidiyorum oldu diye bişe yok ,ama kasık bölgesindeki o his göğsünün sızlaması vs tıpkı regl gibi ,bekliyip gorcez bişe kalmadı ama ömrümden ömür gitti resmen çok stres yaptım bı netlesse var yada yok ,yok olsa İnan uzulmicem ama varmı yokmu diye diye kendimi yedim resmenDün bende öyleydim. Hatta gün içinde ped alacaktım tamam regl oluyorum
Bende hersey çok erken başladı.Belirtileriniz nelerdi tam olarak
Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsinBende düşünüyorum valla ,durmadan WC gidiyorum oldu diye bişe yok ,ama kasık bölgesindeki o his göğsünün sızlaması vs tıpkı regl gibi ,bekliyip gorcez bişe kalmadı ama ömrümden ömür gitti resmen çok stres yaptım bı netlesse var yada yok ,yok olsa İnan uzulmicem ama varmı yokmu diye diye kendimi yedim resmen
Hayırlı olsun canım rabbım saglıkla kucagına almayı nasip etsinBen de 3 gün önce kan testi vermiştim 1.20 çıkmıştı. Bugün sabah kıl gibi ince bir kan gelince peçeteye idrar testi yaptım silik çıktı. Sonra kan vermeye gittik beta hcg 19.40 çıktı. Yani şu anda pozitif, gebelik var. Doktorumla görüştük 5 gün sonra yükselişi kontrol etmek için yeniden kan vereceğiz. Regl olmama 2 gün var bu arada
Amiin, hepimize inşallahHayırlı olsun canım rabbım saglıkla kucagına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?