Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Ben bu sabah gene yaptım regle 2 gün var. Strip testti yanlıslıkla idrar damladı. Sonrasında control cizgisi tam cıktı t çizgiside silik belirdi ama idrar damladığı için testmi bozuldu blmiyorum

Bat 9-10 eylül olanlar pozitif gören var mı testlerde ben de yarın yapıcam inşallah

Ya ağzından bal damlıyor direk acile giderim hep beta bakacağım derim. Sıkıntı yapmazlar. Yoğunsa utandığımdan dr a ilaç kullanacağım gebelik şüphem var derim o da birşey demez sağ olsun

Evet belirginleşmis bir günde ,bı kaç gün sonra tekrar kan ver canım ,çünkü baya belirgin ve avox kuruma çizgisi yapmıyor ,çok umutlandırdı istemiyorum bu erken testlere ama ,için kıpır kıpır oldu oldu görünce ben var diyorum

Ben bu sabah gene yaptım regle 2 gün var. Strip testti yanlıslıkla idrar damladı. Sonrasında control cizgisi tam cıktı t çizgiside silik belirdi ama idrar damladığı için testmi bozuldu blmiyorum
Hormon olmadan çalışmaz test ,bence ,ama bi tekrar et ,bu testlere hiç güven olmuyor hayatım ,inşallah Allah sağlıkla müjdeli haberini gonderirir en yakın zamanda

İnşallah 2-3 saate tekrar yapacağım. 1.5 yıldır 2.bebek istiyoruz. Geçen ay kimyasal olmuştu. Bakalım ne olcak

Ya ağzından bal damlıyor direk acile giderim hep beta bakacağım derim. Sıkıntı yapmazlar. Yoğunsa utandığımdan dr a ilaç kullanacağım gebelik şüphem var derim o da birşey demez sağ olsun
Bende öyle diyim ilaç kullancam diyin bari Eşim uyandı illa baktiralim diye tutturdu ,birazdan acile gideceğim bakalım nolcak ,hiç gitmek istemiyorum sonuçla yüzleşmek istemiyorum ama tutamıyorum adamı başıma dikildi

İnşallah 2-3 saate tekrar yapacağım. 1.5 yıldır 2.bebek istiyoruz. Geçen ay kimyasal olmuştu. Bakalım ne olcak
Kimyasal geçirip peşine hamile kalan çok var ,inşallah rabbim gonlune göre nasip eder bu süreçte çok sıvı alma ,idrarı ne kadar tutarsan iyi olur ,idrar biraz yogunlassin en az bı 3 saat tutmaya çalış çok sıvı almadan,peş peşe yapınca negatif çıkıyor

Sonucunuzu yazın lütfen merak ettim. Umarım gönlünüze göre olur

İnşaallah senin şüphelerin doğrudur pozitif sonuç alırsın. Burda ve bilmediğimiz yerlerde ümitlerini kalplerinde canlı tutan anne adayları da inşaallah
11. Gün kaset testte gölge çizgi vardı. Dün tekrar yaptım tamamen negatifti. Bugün yine gölge gördüm. İnşallah vardır. Erken gebelik testi ile deneyeceğim bir de

Benim bat 13 ü yarına kadar dayanilirsem test yapmamak için iyi olur . Siz iyi dayanıyorsunuz kızlar . Bende eczanelerden almaya utanıyorum geçen aylarda farklı farklı eczanelerden almıştm hepsi bitti merakımdan . Erken gebelik testi var şu 6 gün kala sonuçlanan . Hiç yalancı pozitiflik yaşayan oldumu acaba .

Ayrıca bendede kasık ağrıları var ama ben daha çok vücudu dinleyince herşeyi farkediyoruz gibi geliyor. Koku hassasiyetm çok yüksek bu hafta bi tık daha fazla gibi yada ben öyle düşünüyorum bilemedm .zaten normal gebeliğimde felaket kötü geçiyor doğuma kadar her sabah istifrağ ediyorum hemen hemen .

Ben özele gidiyorum evin yakınındaki bir hastaneye. 2 defa gittim ikincisinde veznedeki kızlarla birlikte bekledik sonucu

Direkt söyle bence, belirti olunca erken gelmiştim çıkmamıştı şimdi idrar testinde silik gördüm günüm de geldi bi baktırmak istiyorum gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…