Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Bende hiç belirti yok bu ay adete 10 gün kala test yaptım negatifti daha da test yapmadım yapmayı da düşünmüyorum negatif görünce üzülüyor insan

Allahım bu nasıl güzel bu nasıl heyecanlı bir haber maşaallah. İnşaallah değerlerin de çok güzel yükselir eylül müjden olur. Bizlerin de inşaallah

Ben de dün 3 gün kala sabah test yaptım negatifti akşam üzeri meraktan kana gittim 1.52 çıktı. Bu sabah yine awox yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı belki kuruma çizgisi test günümü bekleyip göreceğiz netleşmesi için. O zamana regl olmazsam

Avox kuruma çizgisi yapmıyor geç döllenme oldu belki de ,bı kaç gün sonra tekrar Kana baktırın ,bu arada Kana gittiğinizde ne diyorsunuz hangi bölüme gidiyorsunuz ben acil başta olmak üzere bütün haklarını kullandım yeni yeni bahaneler arıyorum da

Ya ağzından bal damlıyor direk acile giderim hep beta bakacağım derim. Sıkıntı yapmazlar. Yoğunsa utandığımdan dr a ilaç kullanacağım gebelik şüphem var derim o da birşey demez sağ olsun

Ya ağzından bal damlıyor direk acile giderim hep beta bakacağım derim. Sıkıntı yapmazlar. Yoğunsa utandığımdan dr a ilaç kullanacağım gebelik şüphem var derim o da birşey demez sağ olsun
Testte veya o ayda şüphe görmediğim sürece de gitmem

Eklentiler

• IMG_3266.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_3265.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 38
Erken test yok elımde kaset var ondada dun sabah negatifti iki saar sonra tekrar ovulasyon yapıcam bugunde pık çıkarsa yarın sabah erken testle yapmayı düşünüyorum
Sen de biliyorsundur ovulasyonda pik görüp gebe kaldığını öğrenenler varmış

Teşekkür ederim canım inşAllah her kese nasib olsun hayırlısıyla ve ben gördüm çizgiyi ya inşAllah seninledir bebeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…