Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Doğru oldugunu düşünmüyorum ilk evlendiğimde balayında ertesi gün hapı aldım haptan dolayı adetim 5 gün gecikti test yaptım artimed ile pozitif silik falan da değil direk pozitif biz hastane ararken kan vermek icin regl oldum

Kızlar güncelleme atacak var mı
Reglim bir gün gecikti ,sayılır bazen ertesi güne kayiyor diye bugünde beklicem şuan gelen giden yok ,öğleden sonra test yapacağım tekrar silik pozitif lerde koyulaşma varmı ona bakicam ,ters bı durum olmassa da yarın filan kan vermeyi düşünüyorum ,ama regl gelicek gibi hissediyorum

Benim bugun beklıyorum bakalım gelen gıden yok adet agrılarımda yok oldu
Benimde göğüsum sizliyordu o kesildi bı anda bıçak gibi ,sabah test yapicaktim okul telasindan unuttum öğlen çocukları almaya gttigimde alicam artık ama regl belirtilerini tüm yaşadım ,bı kaç gün önce canım tatli istedi bı göğüs hassasiyeti yaşadım ağrılar vs dün olmam bekleniyordu uygulamaya göre şuana kadar yok ,bugünde olmassa sıyırdık
Yoksa gelecek aylara

Benımde normalde gununde olurum dün olmam gerekıyodu olmadım ıkı gundur adet agrılarımda gitti akıntım devam ediyor gögüs üclarımda acıyo suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…