- 28 Mayıs 2025
- 2.245
- 447
- 38
- 25
Valla bende bu ay hic bir belirti olmadi sifir bi kokular midemi bulandırıyor ne göğüs hassasiyeti ne kasik agirisi arada hafif sizlama oluyor arada bel agrim oluyo ama o kadar ovulasyon yaptim NegatifBenim ilk gebeliğimde kasıklarımda kelebek uçucusu gibi hafif kıpırtılı olurdu. Ve sağa soşa dönerken ani kasık batmaları
Artık sonlara yaklaştık ,bı kaç güne netleşir herşey ,Allahin dediği olucakValla bende bu ay hic bir belirti olmadi sifir bi kokular midemi bulandırıyor ne göğüs hassasiyeti ne kasik agirisi arada hafif sizlama oluyor arada bel agrim oluyo ama o kadar ovulasyon yaptim Negatif
Sabah kalktım test yapmak için baktım elımde test yok sonra buldum israrı bekletıyorum şindi yapıcam lh testıyle birlikte 3 gundur koyu çıkıyo bakalım bugun nasıl cıkcakBı test yapsan mı acaba ,bende merak ettim şimdi
Bnm bat 14 de bakalim hayirlisiArtık sonlara yaklaştık ,bı kaç güne netleşir herşey ,Allahin dediği olucakumarım bize güzel haberlerle gelirsin
Yap da at bakalim nasil cikicak bat ne zmnSabah kalktım test yapmak için baktım elımde test yok sonra buldum israrı bekletıyorum şindi yapıcam lh testıyle birlikte 3 gundur koyu çıkıyo bakalım bugun nasıl cıkcak
Dun du benım bat cumartesıden berı lh teslerım boyle cıkıyo normalde en üstteki gibi çıkıyoduYap da at bakalim nasil cikicak bat ne zmn
Regl NezamanValla bende bu ay hic bir belirti olmadi sifir bi kokular midemi bulandırıyor ne göğüs hassasiyeti ne kasik agirisi arada hafif sizlama oluyor arada bel agrim oluyo ama o kadar ovulasyon yaptim Negatif
Hayırlısı bakalım haberlerini bekliyorumSabah kalktım test yapmak için baktım elımde test yok sonra buldum israrı bekletıyorum şindi yapıcam lh testıyle birlikte 3 gundur koyu çıkıyo bakalım bugun nasıl cıkcak
Öyle tabi hayırlısıBnm bat 14 de bakalim hayirlisi
İnşallah canım ama evdekı kaset test bılmıyorum varsada gosterırmı dun ben awoxta sılık cızgı görmüştümHayırlısı bakalım haberlerini bekliyorum
14 undeRegl Nezaman
Aynıymış günümüz inşallah hamişizdir :)14 unde
Sen test fln yaptin mjAynıymış günümüz inşallah hamişizdir :)
Yok korkuyorum yapmaya negatif görmek istemiyorum sanırımSen test fln yaptin mj
Bnde ovulasyon yaptim yeni bugun iste bir hafta sonra ilk kezYok korkuyorum yapmaya negatif görmek istemiyorum sanırım
Ayniyiz cnm ya ins guzel haberler aliriz bnm umudum yok amaMerhaba yeni katıldım aranıza ama mesajlarınızı hep okuyordumbenimde bat 14 bugün 2 tane test yaptım negatif yine de bekliyorum bi ümit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?