Kuzum istersen biraz daha bekle sonra kan ver artimed yalancı pozitif çok sonuç veriyorHayır hatta klimayı bile kapattım dün Artımed kaset test yaptım iki tane ikiside silik çıktı güvenemiyorum da acilde kan versemmi kararsızımda
Sanki silik bir gölge var gibi canimKızlar bakar mısınız rica etsem bat 10 eylül
Yarın ver bence dayanmayacaksin yada bu akşamEvet ben de gördüm ne zaman kan versem
Hadi bklm git Güzel haberlerle gelValla ben dayanamıcam sanki
Bende kabızım benım de gögsüm sızlıyor uçları kocaman olmuş
[/QUAz daha sabırBende kabızım benım de gögsüm sızlıyor uçları kocaman olmuş
Galiba çok sabırsız davranıyoruzBat 12 Eylül bugün erken gebelik testi yaptım yine ve yine negatif gerçekten çok üzücü
Ben artık umudumu kestim belliki bu ay da geçti gerçekten çok üzücüGaliba çok sabırsız davranıyoruzbende yaptım negatif silik çizgi mizgi yok
Nasip önümüzdeki ay yeni grup yaparım yine orda birlikte yol alırız Allah büyükBen artık umudumu kestim belliki bu ay da geçti gerçekten çok üzücü
Yumurtlamanın kaçıncı günündeydiniz bugün?Bat 12 Eylül bugün erken gebelik testi yaptım yine ve yine negatif gerçekten çok üzücü
Maşallah kuzum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar hamileyim
Canım masallah hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinKızlar hamileyim
Amin canım dikkat et kendineAllah sizlerin kucağını boş bırakmasın inşallah
İnşallah benim de beta yükselir
İnşallah canım mayıs annesi oluruz inşallah bizde ovulasyon yapmış mıydınız yumurtlamanın kaçıncı günündesinizAllah sizlerin kucağını boş bırakmasın inşallah
İnşallah benim de beta yükselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?