Kız yok benım oyle çok canım yandı oyuzden testte tam emın olmadan kan vermemİnsallah vardir kan versene saglik ocagindan da yarina cikmis olur ztn
Aynen aynı şeyler işte. Sen testi ne zaman yapacaksın bir de hangi marka kullanmayı düşünüyorsun?İnsallah cnm bundan iki ay once ben dedim kesin hamileyim cunku herseyi yasadim regl oldumbu ayda aksine hicbisey yok
Hadi bakalım beklıyoruz heycanlaŞimdi gelirken normal kaset test aldım birazdan yapacağım ,haber ederim durumu kizlar , hayırlısı neyse olsun bakalım durum ne
BeeenHerşey gönlümüze göre olsun umarım
Sivilcelenen varmı bu arada
Kiz bnm kadar su icen yoktur inankiEvet canım ben de sordum onu hatta bazı erken gebelik belirtilerinde kuruluk da var. Suyu çok iç sana tavsiyem çok önemli
Cnm ben anca regl gunumde awox inovita ve laboquik vsr bndeAynen aynı şeyler işte. Sen testi ne zaman yapacaksın bir de hangi marka kullanmayı düşünüyorsun?
Bnde de var ama az cene kismimda cikti iki tane dlnBeeençenem yüzüm doldu sivilceye
benimde aynı yerlerde oldu ama pek sey yapmıyorum ona cünkü regl dönemlerimdede olabiliyor bu ama asırı derecede göğüslerim kasınıyor sızlıyo yanlardan ara ara onun dısında bel ağrım hafif bat 10 eylül ama dün early predactor yaptım negatif cıktı o yüzden umudumu kaybettim bu ay icin birazBnde de var ama az cene kismimda cikti iki tane dln
Bende seninle aynı durumdayım ve nasip değilmiş deyip kabullendim şimdi bir an önce regl olup macun ve ovulasyon testi siparişi vereceğim vazgeçmek yokbenimde aynı yerlerde oldu ama pek sey yapmıyorum ona cünkü regl dönemlerimdede olabiliyor bu ama asırı derecede göğüslerim kasınıyor sızlıyo yanlardan ara ara onun dısında bel ağrım hafif bat 10 eylül ama dün early predactor yaptım negatif cıktı o yüzden umudumu kaybettim bu ay icin biraz
Belli olmuyo canım buraya atarken kalıtede dusuyoNegatif sanki ,ama orda çok çok ince bı silik çizgi var ,test hatasıdır büyük ihtimal ,olsa çıkardı heralde,
Eki Görüntüle 3642127
Sanki gölge var gibi bat yarın mıNegatif sanki ,ama orda çok çok ince bı silik çizgi var ,test hatasıdır büyük ihtimal ,olsa çıkardı heralde,
Eki Görüntüle 3642127
Belli olmuyo canım buraya atarken kalıtede dusuyo
Belli olmuyo canım buraya atarken kalıtede dusuyo
Ay keşke ben de dursam o güne kadar ama şu iş bozuyor işte 11 inde yapıcam bir taneCnm ben anca regl gunumde awox inovita ve laboquik vsr bnde
Dün veya bugün ,8 9 arasiydi uygulamaya göre dün ama ,benim bazen bu gün önce bu gün sonra oluyorSanki gölge var gibi bat yarın mı
Burda hafıf bellı oluyo sanıı ay hadi inşallah
Altına telefonun fenerini tut diolar denemedin ama dene bir bklm
İnşaallah,o kadar çok yalancı pozitif gördüm ki güvenemiyorum ,birde bence olsa bugün çizgi daha net olurdu sanki ,bı ihtimal geç döllenme olabilir ,bugün olmazsam eğer yarın koşarım hastaneyeBurda hafıf bellı oluyo sanıı ay hadi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?