Benım dunduEvet ya seninde oyle ama daha koyu bat ne zmn bnm 5 gun var daha
Test yaptin sanki silik vardi demiBenım dundu
Böyle koyulaşma görüp de hamile olan o kadar çok gördüm ki forumda. Umuyorum öyledir sizde de. Adet düzensizliği, pcos varsa ikinci yumurtlama olabiliyor yine gördüklerime göre. Eğer herhangi bir sorun yoksa ihtimal de artıyor. Yani bence umut var çünkü iyi koyu çıkmış. Eğer gebelik varsa regl günü kopkoyu oluyor...Cidden mi ya hshshsh belirtim vs olmadigi icin ben umudu kesmistim
Evet ama kuruma çizgisi mi emın olamadım kaset test yaptım onda dun hiç yoktu bugun karartı goruyorum sımdı gıderken tekrar aeox alcam ıkı tane bırını akşam bırını sabah yapcam ozaman netleşirTest yaptin sanki silik vardi demi
İnsallah ya pcos fln yok adet duzensizligimde yok ztn bel agrim ve tiksinme seylerim var diye yaptim ama oyle cok ooyu olmadigi icin dedim negatifBöyle koyulaşma görüp de hamile olan o kadar çok gördüm ki forumda. Umuyorum öyledir sizde de. Adet düzensizliği, pcos varsa ikinci yumurtlama olabiliyor yine gördüklerime göre. Eğer herhangi bir sorun yoksa ihtimal de artıyor. Yani bence umut var çünkü iyi koyu çıkmış. Eğer gebelik varsa regl günü kopkoyu oluyor...
İnsallah vardir kan versene saglik ocagindan da yarina cikmis olur ztnEvet ama kuruma çizgisi mi emın olamadım kaset test yaptım onda dun hiç yoktu bugun karartı goruyorum sımdı gıderken tekrar aeox alcam ıkı tane bırını akşam bırını sabah yapcam ozaman netleşir
Bende akinti yok denicek kadar az valla o yuzden saymiyorum onuKızlar merhabalar benim de bat 14 eylül dün laboquick kaset test yaptım negatifti. Sadece meme hasssasiyetim var o da her regl oluyor. Arada bi sulu beyaz-kremimsi akıntı geliyor o kadar. Meraktan çatlayacağım artık.
Çok koyu regle bir gün kala falan oluyor regl günü ve sonrasında da pik görüntüsü alıyor burda gördüklerim kadarıyla...İnsallah ya pcos fln yok adet duzensizligimde yok ztn bel agrim ve tiksinme seylerim var diye yaptim ama oyle cok ooyu olmadigi icin dedim negatif
Ya ben de anlamadım tuvalet sonrası peçeteye sildikçe geldi dün bugün yok mesela.. senin çatlama ne zamandı canım?Bende akinti yok denicek kadar az valla o yuzden saymiyorum onu
İnsallah oyle olur ya yeter dahaÇok koyu regle bir gün kala falan oluyor regl günü ve sonrasında da pik görüntüsü alıyor burda gördüklerim kadarıyla...
31 yumurtlama 1-2 arasi catlama oldu bnde ve sadeve bel agrim var arada da kasiklarimda sizlamaYa ben de anlamadım tuvalet sonrası peçeteye sildikçe geldi dün bugün yok mesela.. senin çatlama ne zamandı canım?
Benim de çatlama 30-31 civarı oldu. Folikül takibi yaptık bu ay bilmiyorum valla tutmadı gibi hissediyorum31 yumurtlama 1-2 arasi catlama oldu bnde ve sadeve bel agrim var arada da kasiklarimda sizlama
Kasık ağrım oldu iki gün önce falan 2-3 saat sürdü sanırım böyle regl olacakmışım gibi sızladı kasıklarım31 yumurtlama 1-2 arasi catlama oldu bnde ve sadeve bel agrim var arada da kasiklarimda sizlama
Bnm 3 ayim bu ay bakalim insallah olmusturBenim de çatlama 30-31 civarı oldu. Folikül takibi yaptık bu ay bilmiyorum valla tutmadı gibi hissediyorum
Bende de o arada sirada oluyo gecen ay hergun oluyodu regl sancisi ama regl olfum bu ay birsey yoktu sadece bel agrim ki ben regliken bile agrimaz belim sasirdim yumurtadandir dedim bu aralarda sadece sol kasigimda oluyo sizlamaKasık ağrım oldu iki gün önce falan 2-3 saat sürdü sanırım böyle regl olacakmışım gibi sızladı kasıklarım
Benim de 8 oldu sanırım şubatta başlamıştık ama ikinci kez yumurtlamayı denk getirebildik. Bu ay inositol kullandım bakalım faydası olmuştur inşallahBnm 3 ayim bu ay bakalim insallah olmustur
İnsallah tutar cnm ya bende akinti yok diye olmaz dedim ama arastirdim olmak zorunda degilmis akinti tarzi sonrasinda olabiliyormhsBenim de 8 oldu sanırım şubatta başlamıştık ama ikinci kez yumurtlamayı denk getirebildik. Bu ay inositol kullandım bakalım faydası olmuştur inşallah
Ya benim tüm belirtilerimin olduğu ay bile negatifti testim o yüzden çok belirti kovalamak istemiyorum sadece beklemek sıkıcı, 11inde yola gideceğim önceden öğrensem gitmem mesela 10 günlük şehirdışında olacağım iş içinBende de o arada sirada oluyo gecen ay hergun oluyodu regl sancisi ama regl olfum bu ay birsey yoktu sadece bel agrim ki ben regliken bile agrimaz belim sasirdim yumurtadandir dedim bu aralarda sadece sol kasigimda oluyo sizlama
İnsallah cnm bundan iki ay once ben dedim kesin hamileyim cunku herseyi yasadim regl oldumYa benim tüm belirtilerimin olduğu ay bile negatifti testim o yüzden çok belirti kovalamak istemiyorum sadece beklemek sıkıcı, 11inde yola gideceğim önceden öğrensem gitmem mesela 10 günlük şehirdışında olacağım iş için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?