Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

merhaba arkadaşlar benim regl günüm 13 Eylül bugün kan verdim HCG 2.11 çıktı reglm 3 gün var yükselir mi sizce

Benmde bat 13 bugün erken gebelik testi yaptım negatif . Hayırlısı . Kızlar hiç ovülasyon testi kullanmadım . Bu sefer alayım diyorum ama işleyiş nasıl hergün mü test yapmak gerekiyor yumurtlamayı yakalamak için

Merhabalar. Bende gruba yeni dahil oldum. Adetimin 9. Günü yumurta takibi için gittim 12.5 mm yumurta var dedi bi tane başka görüp görmediğini söylemedi. Sonra 14. Günü tekrar gittim yumurta 22mm olmuş doktor 2 gün ilişki bir gün ara tekrar 2 gün ilişki önerdi. 21. Günü tekrar gideceğim inşallah. Laboquıck marka ovulasyon testi vardı elimde onu yapayım dedim 2 gün oldu yapıyorum. Tam anlayamadım sizde bakar mısınız pil görülmüş mü diye hiç bu kadar koyu görmemiştim. Pcos var önceki ay gittiğimde h yumurtam yoktu zaten bu ay mucize oldu benim için. Adet döngüm 34 günde bir. Bugünde kasık ağrım var sol tarafta sanki ufak dün göğüslerimde ufak bi hassasiyet hissettim ama psikolojik de olabilir

Eklentiler

• IMG_B4D835A9-B4A4-4D67-822A-68A83FC9F4B1.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 38
  • 421C9FEC-67E0-4114-BF73-B2C58CD47B99.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 37
Evet cnm olmus degerlendir bnce

Daha koyulaşması gerekmiyor mu burda okuduğumda hep daha koyu görüyordum birde akşam da yapıcam inşallah çifte çizgi geçince tek olunca çatlamış mı oluyor
Canım şöyle şu an yumurtlamaya başlamışsın yani bu başı tabii ki de bu çizgi daha da koyu oluyor evet ikinci çizgiyi soluklaşmaya başlayınca çatlamış oluyor bak sana örnek benimkini atayım ayın 31’inde yumurtlama oldu biri ve ikisinde çatlama oldu zaten fark edersin otuzunda koyulaşmaya başlamıştı

Eklentiler

• IMG_3123.webp
    63 KB · Görüntüleme: 35
Şimdi daha başındayım ben anladığım bugün yarın pik görürüm gibi sizinkini görünce daha net oldu kafamda teşekkür ederim peki bu süreçte pik ve sonrası mı önemli acaba

Şimdi daha başındayım ben anladığım bugün yarın pik görürüm gibi sizinkini görünce daha net oldu kafamda teşekkür ederim peki bu süreçte pik ve sonrası mı önemli acaba
Aslında ikisi de önemli o yüzden diyorlar ki yumurtlama döneminde üst üste ilişki ama sperm kalitesinde bir problem varsa günaşırı ilişki diyorlar o da artık sana kalmış inşallah tutar

Aslında ikisi de önemli o yüzden diyorlar ki yumurtlama döneminde üst üste ilişki ama sperm kalitesinde bir problem varsa günaşırı ilişki diyorlar o da artık sana kalmış inşallah tutar
Teşekkür ederim eşim herhangi bir doktora gitmedi bu konuda bilgimiz yok inşallah hayırlısı olur hakkımızda Rabbim bu yolda uğraştırmasın kimseyi

Teşekkür ederim eşim herhangi bir doktora gitmedi bu konuda bilgimiz yok inşallah hayırlısı olur hakkımızda Rabbim bu yolda uğraştırmasın kimseyi
İnşallah canım yani yok o yüzden değil bazısı diyor ki hani sperm kalitesi düşmesin günaşırı yapayım zaten hani 48 saate kadar sperm dayanabildiği için yumurtlama zamanı direkt yumurtayla buluşup gebe kalabilen çok fazla insan var o anlamda demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…