Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Amin Allah razı olsun ,iki aydır bu döngüde kayboldum resmen ,sürekli varmı yokmu kaygıları vs testler ilk uygun gibi geliyor ben en ucuzunu 50 TL'den aldım ve deliler gibi test yaptım baktım öz önce iki ayda milyarı gecmis fiyatı ,ve duygularımla oynamasida çaba si işte ,yalancı pozitiflikler boş umutlar hayal kırıkları ,en güzeli bı kenara çekilmek ve zamanını beklemek ,

Ay en ucuzu 50 tl çok pahalı eğer ki yine kendini durduramazsan internetten toplu alımla alıver bari ama gerçekten en güzeli zamanı farklı şeylerle dolu dolu geçirirken döngünün geldiğini fark etmek. Bazen insana yapması gereken şeyleri bile yaptırtmıyor sürekli zihni meşgul ediyor bu hal. Ben de bu aydan sonra inşaAllah aynı şekilde karar verdim...

Kasık agrım çok ara ara vuruyo o normal ama akşamdan berı aşırı bel agrım var
Merhaba kızlar benimde bat 14 Eylül bu sabah bebe time test yaptım silik çıktı öğlende başka marka aldım comfort ondada aynı sekılde ama dünden berı aşırı bel ağrım ve kasık batmam var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…