Bence yerleşme kuzum, gör bak inşallah tutunur bebişinYok canım durdu hatta göğüs ağrım çok oldu yerleşme olduğuna dair umudum arttı inşallah öyledir
Amin inşallah aşkm valla kalbim duracak gibiBence yerleşme kuzum, gör bak inşallah tutunur bebişin
Gönlünü ferah tut yiyecek ekmeği olan geliyor dünyaya, ilk çocuk mu seninAmin inşallah aşkm valla kalbim duracak gibi
Bekle canım inşallah olacakBen bu ay olmadı gibi hissediyorum nedense bat 14 eylül dün negatif çıktı. Dünden önce iğne batması gibi ağrım oldu sol tarafımda 4 kez falan bakalım gecikme bekleyeceğim bende
Evet ilk hamilelik düşük olduGönlünü ferah tut yiyecek ekmeği olan geliyor dünyaya, ilk çocuk mu senin
Hayırlısı canım çok yıpratmayacağım kendimi yapabilirsem, o geleceği zamanı biliyor zatenBekle canım inşallah olacak
İnşallah bu sefer seninle, testi ne zaman yapmayı düşünüyorsunEvet ilk hamilelik düşük oldu
Öyle canım da gelde sabretHayırlısı canım çok yıpratmayacağım kendimi yapabilirsem, o geleceği zamanı biliyor zaten
Bugün inşallah kan vereyim diyorum direkİnşallah bu sefer seninle, testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun
28 eylül evlilik yıl dönümümüz keşke bana sürpriz yapsa da bende babasına yapsamÖyle canım da gelde sabret
Ay çok heyecanlı kanda çıkar evet, idrar insanı strese sokmaktan başka bir şeye yaramıyor. İyi düşünmüşsün canımBugün inşallah kan vereyim diyorum direk
Kuzum sabah idrar testi de yaptım çıkmadı kan en iyisiAy çok heyecanlı kanda çıkar evet, idrar insanı strese sokmaktan başka bir şeye yaramıyor. İyi düşünmüşsün canım
Aminnnn olur belki yaa28 eylül evlilik yıl dönümümüz keşke bana sürpriz yapsa da bende babasına yapsam
Haber ver bize de canım merak ettim çok bende. İnşallah seninledir bebeğinKuzum sabah idrar testi de yaptım çıkmadı kan en iyisi
İnşallah kuzum yazarım benHaber ver bize de canım merak ettim çok bende. İnşallah seninledir bebeğin
İnşaAllah vardırİnşallah kuzum yazarım ben
Kan verdim sonucu bekliyorumİnşaAllah vardırben de takipteyim
Hayırlı haberlerle gel canımKan verdim sonucu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?