Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

24 saat surmus demejji cnm dun sabah baslamis yumurtlaman

Arkadaşlar gündüz biraz lekelemem olunca ve ağrı yaşayınca adet oldum diye düşündüm ama şimdi hem ağrım durdu hem akıntı devam etmiyor sadece afedersiniz peçeteyle silince bulaşıyor az kahverengi leke şeklinde sabahtan beri adet olacağım diye bekliyorum ne gelen var ne giden çok az kahverengi leke o da sadece peçete sürünce neden olabilir bu durum

Eğer gelmezse en iyisi kan vermek

Arkadaşlar birde ben Pendik devlet hastanesine gidiyorum yumurta takibi için. Doktor hiçbir şekilde kan değerime bakmadı ya da herhangi bir takviye vs önermedi ben sağlık ocağında kan tahlili verdim onu bile sormadı sizinde böyle mi oluyor? Yoksa devlet hastanesi diye mi böyle

Merhaba benimde adet günüm 17 Eylül bende de spiral vardı çıkarttırdım 1 tane oğlum var yeni bu ay değerlendirdik ve benimde sizinkine benzer belirtilerim var göğüslerim çok şiş damarlandı ağırlaştı bacaklarım ağrıyor kasıklarımda ağrıyor ve akıntım çok fazla bence siz bi erken gebelik testi yapın bende yarın sabah yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…