Test yaptınız mı tekrar benim bat 14 Eylül bu sabah kaset test taptım NegatifBen tüm belirtilerimi bir çöpe attım şu an bat geçtikten sonra test yapmaya karar verdim. Herhangi bir belirtim de yok zaten meme hassasiyetim var ama her regl öncesi olduğu için onu da saymıyorum
Ovulasyon testinde her zaman ikinci çizgi çıkar önemli olan ikinci çizginin koyulaşmasıdır ki ovulasyon testi her halükarda belirleyici değildir. Koyulaşma varsa ihtimal var oluyor ama...Kızlar bata 3 gün var ve hiçbir belirtim yok ebde ovulasyon testi vardı yaptım ve belli belirsiz çizgi çıktı görsel ekleyeceğim ama fotoğrafta belli olmuyor sizce umutlanmalı mıyım
İkinci çizgi tamamen silinmiyor değil mi sadece açılıyor rengi bende bir kaç yorumda gördüm hiç yok gibiydi o yüzden kafam karıştıOvulasyon testinde her zaman ikinci çizgi çıkar önemli olan ikinci çizginin koyulaşmasıdır ki ovulasyon testi her halükarda belirleyici değildir. Koyulaşma varsa ihtimal var oluyor ama...
Evet çok silik de olsa mutlaka olur çünkü lh hormonunu ölçüyor ve o her zaman vücutta salgılanan bir hormon. Yumurtlama döneminde ve gebelik gerçekleşince de yükseliyor. Özellikle bat ve sonraki günlerde çoğu kişide pik görüntüsü veriyor. Ama koyulaşmayıp hamile olan ya da koyulaşıp olmayan da olabiliyor. O sebeple belirleyici değil...İkinci çizgi tamamen silinmiyor değil mi sadece açılıyor rengi bende bir kaç yorumda gördüm hiç yok gibiydi o yüzden kafam karıştı
Nasipten öte yol yokmuş hayrlısı inşaAllah. Önümüzdeki aylarda ve en kısa zamanda tüm hayalkırıklıklarını unutturacak haberi alırsın inşaAllah...Ekim ayına kaldık artık çok üzücü gerçekten ve çok yorucu her ay yeni bir umut her Regli zamanı yeni bir hayal kırıklığı
Üzüldüm bilmiyordum..Ovulasyon testinde her zaman ikinci çizgi çıkar önemli olan ikinci çizginin koyulaşmasıdır ki ovulasyon testi her halükarda belirleyici değildir. Koyulaşma varsa ihtimal var oluyor ama...
Gebelik testi yaptın mı hiç?Üzüldüm bilmiyordum..
Yumurta 12 ila 24 saat canlı kalabiliyormuş. O halde 12 eylül akşamına kadar vakit var bence..10 Eylül akşamı ve 11 Eylül sabahı iki
Çizgi de aynı renkti. Zaten Ovülasyon testini de 10 Eylül yaptım çünkü yumurta takibi yaptırıyorum diye akıl etmemiştim. 11 Eylül akşamı t çizgisi silik çıktı ama bu sabah t çizgisi iyice silikleşmiş. Doktor da iki gün değerlendirin bir gün ara demişti artık çatlama zamanı da geçmiş midir nasıl anlayabilirim. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz rica etsem
yok çizgi baya koyu olması lazım cnm maalesefKızlar bata 3 gün var ve hiçbir belirtim yok ebde ovulasyon testi vardı yaptım ve belli belirsiz çizgi çıktı görsel ekleyeceğim ama fotoğrafta belli olmuyor sizce umutlanmalı mıyım
2 gün önce yaptım regle 5 gün kala kaset test negatiftiGebelik testi yaptın mı hiç?
Gebelik testi yaptın mı hiç?
Anladımyok çizgi baya koyu olması lazım cnm maalesef
Dün değerlendirdik bugünde değerlendirilmesi gerekiyor mu acaba ? Bu konuda bilginiz var mıYumurta 12 ila 24 saat canlı kalabiliyormuş. O halde 12 eylül akşamına kadar vakit var bence..
Cnm bu test yalanci pozitflik veriyor bence baska markayla dene hep pozitif verdigi icin hamile olanlarda da veriyor ins vardirEki Görüntüle 3643181 Bat bugun test prodoctor erken gebelik testi ve ilk dakika. Yumurtlama günümden 3.gün önce iliski olmuştu. Bu testte yanılma olurmu?
Erken gebelik yapsana daha var yani bende yapmadim daha ayyy bnmde 14Test yaptınız mı tekrar benim bat 14 Eylül bu sabah kaset test taptım Negatif
Test Yaptın miiiiiYumurta 12 ila 24 saat canlı kalabiliyormuş. O halde 12 eylül akşamına kadar vakit var bence..
Beş gün kala erken zaten tekrarla canım bence testi2 gün önce yaptım regle 5 gün kala kaset test negatifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?