Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Kızlar bi anda akşam üstü göğüs ağrım başladı ve ufak ufak kasıklarımda ağrı başladı 2 eylülde çatlama olmuştu geçenlerde test yaptım negatifti. Bi umutlandım şuan göğüs ağrım da hafifledi

Ben tüm belirtilerimi bir çöpe attım şu an bat geçtikten sonra test yapmaya karar verdim. Herhangi bir belirtim de yok zaten meme hassasiyetim var ama her regl öncesi olduğu için onu da saymıyorum

Ben tüm belirtilerimi bir çöpe attım şu an bat geçtikten sonra test yapmaya karar verdim. Herhangi bir belirtim de yok zaten meme hassasiyetim var ama her regl öncesi olduğu için onu da saymıyorum
Pazartesi genel olarak muayene olacağım bende umarım en kısa zamanda güzel haberler alırız

Pes etmek yok bir sürü güzel insan tanıdım hepimizin yolu aynı umarım ekim grubu açarım bat'a yakın yine bir araya gelir güzel haberler alırız

benimde 1 Eylül çatlama günüm göğüs ağrım ve bulantım oldu kaset test yaptım negatif çıktı 6 gün önce gösteren erken gebelik testi yaptım çok hafif silik çıkınca 10 Eylülde kan verdim HCG 2.11 negatif çıktı ama bat günüm 13 Eylül erken mi yaptım acaba dye düşünüyorum

Bat bugun test prodoctor erken gebelik testi ve ilk dakika. Yumurtlama günümden 3.gün önce iliski olmuştu. Bu testte yanılma olurmu?

Merhabalar 39 aylık bir oğlum var ikinci gebelik olacak inşallah 10 Eylül bat gecikme vardı sabah test yaptım ve çift cizgi gördüm Rabbim Bebek isteyen herkese bu güzel haberleri nasip etsin inşallah

Kızlar bata 3 gün var ve hiçbir belirtim yok ebde ovulasyon testi vardı yaptım ve belli belirsiz çizgi çıktı görsel ekleyeceğim ama fotoğrafta belli olmuyor sizce umutlanmalı mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…